Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 9 минут назад, Neverminder сказал: то як машина на газу буде. Нове? Драйвер є до нього? Шо за самсунг? але я так розумію що дімера нема, але то таке Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 27 минут назад, Neverminder сказал: це якийсь фулспектр з претензією на досвіт 660нМ і УФ380Нм. Судячи по перемикачу та підключенню - шось топове Зараз ще є інший варік, але там дорожче Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 32 минуты назад, Neverminder сказал: це якийсь фулспектр з претензією на досвіт 660нМ і УФ380Нм. Судячи по перемикачу та підключенню - шось топове 100вт самсунг та mean well драйвер з дімером Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 49 минут назад, Neverminder сказал: це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди) Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт і 3 куллера: 80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і активне охолодження. Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе. дякую за пораду, вже оплатив, ціна дуже смачна вийшла, за все 3200грн, термопасту перевірю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 56 минут назад, Neverminder сказал: це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди) Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт і 3 куллера: 80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і активне охолодження. Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе. PS я гровив на прожекторі денного світла 200вт, так що думаю з цим проблем не буде) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 1 час назад, Neverminder сказал: це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди) Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт і 3 куллера: 80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і активне охолодження. Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе. Якщо знадобиться термопаста, яку краще брати? Така підійде? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 38 минут назад, Neverminder сказал: так. Підійде. 3200=300 грн диммер + 700 грн радіатор+ 1250 грн блок живлення...1000 грн новий борд,що коштує 1250 грн без доставки А де тут заробіток самодєлкіна? Шось не те,бро... Тобі або повезло або... https://kiev.prom.ua/ua/p1528304840-plata-quantum-board.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_b2b https://meanwell.kiev.ua/ua/p1029612899-xlg-100-blok.html ...ну ти зрозумів чувак сказав що мінімальну накрутку робить на бордах, а там хз, буду молитись щоб не херня була Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 28 мая, 2023 43 минуты назад, Neverminder сказал: так. Підійде. 3200=300 грн диммер + 700 грн радіатор+ 1250 грн блок живлення...1000 грн новий борд,що коштує 1250 грн без доставки А де тут заробіток самодєлкіна? Шось не те,бро... Тобі або повезло або... https://kiev.prom.ua/ua/p1528304840-plata-quantum-board.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_b2b https://meanwell.kiev.ua/ua/p1029612899-xlg-100-blok.html ...ну ти зрозумів замовляв доставкою, все разом вийшло 3370грн, гроші він отримає після того як я заберу посилку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Suntone 173 Опубликовано: 29 мая, 2023 10 часов назад, Neverminder сказал: я тобі кажу,шо то все має приїхати або його треба поїхати десь забрати, а це - витрати,які мають бути десь заложені))) ну подивимось що буде, я надіюсь на краще)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexVal 2 Опубликовано: 15 сентября, 2023 Ну как лампа? Работает? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас