Перейти к публикации

КУПЛЮ LED ЛАМПУ 100-150ВТ

Рекомендованные сообщения

9 минут назад, Neverminder сказал:

то як машина на газу буде. Нове? Драйвер є до нього? Шо за самсунг?

але я так розумію що дімера нема, але то таке

image (1).png

Поделиться сообщением

27 минут назад, Neverminder сказал:

це якийсь фулспектр з претензією на досвіт 660нМ і УФ380Нм. Судячи по перемикачу та підключенню - шось топове:giggling:

Зараз ще є інший варік, але там дорожче

Поделиться сообщением

32 минуты назад, Neverminder сказал:

це якийсь фулспектр з претензією на досвіт 660нМ і УФ380Нм. Судячи по перемикачу та підключенню - шось топове:giggling:

100вт самсунг та mean well драйвер з дімером 

image.png

image 1.png

Поделиться сообщением

49 минут назад, Neverminder сказал:

це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди)

Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт  і 3 куллера:  80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і  активне охолодження.

Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе.

дякую за пораду, вже оплатив, ціна дуже смачна вийшла, за все 3200грн, термопасту перевірю :perfect::drujba:

Поделиться сообщением

56 минут назад, Neverminder сказал:

це вже схоже на правду. Тільки за бюджет вилезеш,але на цьому вже шось можна гровити (ХЗ за 281 діоди)

Якшо братимеш - баласт одразу винось за межі бокса: блок живлення гріється до 40С. До того ж одразу підбирай собі блок живлення на 12 вольт  і 3 куллера:  80-й на обдув растихи і по 120-му на витяжку з боксу і  активне охолодження.

Є нюанс: між отим бордом і радиатором має бути шар термопасти. Якшо її туди не поклали - борд довго не проживе.

PS я гровив на прожекторі денного світла 200вт, так що думаю з цим проблем не буде)

Поделиться сообщением

1 час назад, Neverminder сказал:

Якщо знадобиться термопаста, яку краще брати? Така підійде?

78403F0B-20B8-42F1-8646-B76299F9DC68.jpeg

Поделиться сообщением

38 минут назад, Neverminder сказал:

так. Підійде.

3200=300 грн диммер + 700 грн радіатор+ 1250 грн блок живлення...1000 грн новий борд,що коштує 1250 грн без доставки:giggling: А де тут заробіток самодєлкіна?

Шось не те,бро...

Тобі або повезло або...

https://kiev.prom.ua/ua/p1528304840-plata-quantum-board.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_b2b

https://meanwell.kiev.ua/ua/p1029612899-xlg-100-blok.html

...ну ти зрозумів

чувак сказав що мінімальну накрутку робить на бордах, а там хз, буду молитись щоб не херня була

Поделиться сообщением

43 минуты назад, Neverminder сказал:

так. Підійде.

3200=300 грн диммер + 700 грн радіатор+ 1250 грн блок живлення...1000 грн новий борд,що коштує 1250 грн без доставки:giggling: А де тут заробіток самодєлкіна?

Шось не те,бро...

Тобі або повезло або...

https://kiev.prom.ua/ua/p1528304840-plata-quantum-board.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_b2b

https://meanwell.kiev.ua/ua/p1029612899-xlg-100-blok.html

...ну ти зрозумів

замовляв доставкою, все разом вийшло 3370грн, гроші він отримає після того як я заберу посилку

Поделиться сообщением

10 часов назад, Neverminder сказал:

я тобі кажу,шо то все має приїхати або його треба поїхати десь забрати, а це - витрати,які мають бути десь заложені)))

ну подивимось що буде, я надіюсь на краще))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 3 months later...

Ну как лампа? Работает? 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...