Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 1 хвилину тому, Neverminder сказав: шо в тебе з крана ллється? ррм? рН? Скільки відстоюєш перед поливом? З крана 7pH 3ЕС(у мене ЕС метр), відстоюю не менше 24 годин відкритою пляшкою Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 1 хвилину тому, Neverminder сказав: ррм скільки? Не знаю, в мене на добривах GHE все в ЕС, тому і купив ЕС метр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 4 хвилини тому, Neverminder сказав: рН- норм Маєш відстоювати не меньше 3-х діб у відкритій тарі - то шоб хлор вилетів.Відро чи банка 3-х литрова Збільш кал-маг. Але не більше 2 мл/ л. Ти її вже залюблюєш... В мене нема калмага Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 1 хвилину тому, Neverminder сказав: ти на землі чи на кокосі гровиш? Кокос Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 Рослина зараз виглядає так Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 1 хвилину тому, Neverminder сказав: Тобі по кал-маг,бро. Бо воно подохне... Все що містить калмаг - містять мої добрива від GHE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 У мене GHE Flora Nova і ось що пише розробник про калмаг, мої добрива вже все містять @Neverminder Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 16 июля, 2023 В 16.07.2023 в 11:06, Neverminder сказав: Бляяяяяяя,брооооо капець! Я думав там все таке. Не загоняйся. Па-ра-но-йя Та отож, я новічок в цій справі. Дуже переживаю за малу, тут кожен через це пройшов хто був на моєму місці, звичайно я переживаю за плоди своєї праці) ну ти мене розумієш 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 16 июля, 2023 Теж думав докупляти якийсь калмаг чи ще щось, а прочитав состав на етикетці добрив побачив що і кальцій та магній є. Єдине про що мабуть шкодую що не додав якогось корневіну. Рослинка наче гарно виглядає, мені як не дивно цей всей процес допомагає бути трохи стриманішим чи поступовим у діях. Не параной і думаю все у тебе і мене вийде. Чіл бро! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 17 июля, 2023 17 хвилин тому, Neverminder сказав: це зивається дендротерапія Дендротерапія де дендро - дерево, не має ніякого відношення до грову коноплі бро) Сам процес цікавий так) я згоден) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 17 июля, 2023 3 хвилини тому, Neverminder сказав: конопля - то дерево Ні бро, конопля ніколи не була деревом) Вона однорічна рослина, однорічна рослина не може бути деревом) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 17 июля, 2023 Тільки що, Neverminder сказав: жарт Зрозумів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 17 июля, 2023 17.07 йшов 28 день Сьогодні залив 2л води 6.05 pH+GHE Grow 1ml/L+GHE bloom 0.5ml/L+Terra Power Atlas 1ml/L Солі 1.7ЕС Вихід: 100мл 6.3pH 1.4EC Також сьогодні залив під корінь грибок триходерму як профілактику плісняви та інших бактерій і грибків Щоб було краще поливати зрізав 3 лопуха самих нижніх які лежали на землі і я їх заливав компотом, також тепер буде краще циркулювати повітря всередині куща. Поки що все) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 17 июля, 2023 4 хвилини тому, Neverminder сказав: пів-літра Я потім налив 1л води з триходермою і був дренаж, а на рахунок лопухів там різні є думки, одні кажуть можна різати перед цвітом раз і на цвіті інші кажуть не треба, читав не один репорт де їх ріжуть і норм Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 17 июля, 2023 Тільки що, Neverminder сказав: Буде норм,але не зовсім те Ти сахари в рослини забираєш - їжу. Звісно вона в 2 рази більше бадилля нагонить) Справа,звісно твоя... Дякую бро, я прислухаюся, не буду вже різати) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 18 июля, 2023 8 часов назад, Dunulbul сказал: 17.07 йшов 28 день Сьогодні залив 2л води 6.05 pH+GHE Grow 1ml/L+GHE bloom 0.5ml/L+Terra Power Atlas 1ml/L Солі 1.7ЕС Вихід: 100мл 6.3pH 1.4EC Також сьогодні залив під корінь грибок триходерму як профілактику плісняви та інших бактерій і грибків Слухай що в тебе по вологості ? Думав також додати щось проти плісняви, але думаю краще буду тримати вологість на 50-60% щоб доданне мною не зжерло мою красуню ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 18 июля, 2023 8 часов назад, Dunulbul сказал: 17.07 йшов 28 день Сьогодні залив 2л води 6.05 pH+GHE Grow 1ml/L+GHE bloom 0.5ml/L+Terra Power Atlas 1ml/L Солі 1.7ЕС Вихід: 100мл 6.3pH 1.4EC Також сьогодні залив під корінь грибок триходерму як профілактику плісняви та інших бактерій і грибків Слухай що в тебе по вологості ? Думав також додати щось проти плісняви, але думаю краще буду тримати вологість на 50-60% щоб доданне мною не зжерло мою красуню ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 18 июля, 2023 4 години тому, Технотопарь сказав: тебе по вологості Доходить до 70%, купив осушувач за 6к грн, тепер можу хоч 30 ставить Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 18 июля, 2023 4 години тому, Технотопарь сказав: доданне мною не зжерло мою красуню ) Почитай про триходерму і як вона впливає на рослини) це не тільки вбиває плісняву, вона допомагає рослині, вона рослину не їсть) короче почитай і все дізнаєшся) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 18 июля, 2023 18.07 29 днів веги позаду Компот на сьогодні такий 2.5л води+GHE Grow Bloom 1mlL/0.5mlL+Terra Power La Sirena (B-52 та інші вітаміни) 1ml/L 6.05pH 1.7EC Вихід 500мл 6.1pH 1.2EC Сьогодні установив ще один вентилятор на обдув куща з під низу, бо кущик вже розпустився і треба зробити циркуляцію повітря в середині рослини Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 18 июля, 2023 Бразы кажется предцвет) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 19 июля, 2023 5 годин тому, Neverminder сказав: паранойя. Стыгми де??? ну шо,как лампа? На фото стигмы, они по всему кусту, какая паранойя Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 19 июля, 2023 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 19 июля, 2023 4 хвилини тому, Dunulbul сказав: как лампа Отлично) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 079 Опубликовано: 19 июля, 2023 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас