Технотопарь 220 Опубликовано: 14 августа, 2023 Бро гарні девайси взяв, в мене тільки гріндер за 100 гривень і друзі на др подарували бонга крутого ) Дуже гарно росте, в мене моя трохи тормозить то я переймаюсь, а ти не переймайся, все гарно йде! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 15 августа, 2023 13 години тому, Технотопарь сказав: Бро гарні девайси взяв, в мене тільки гріндер за 100 гривень і друзі на др подарували бонга крутого ) Дуже гарно росте, в мене моя трохи тормозить то я переймаюсь, а ти не переймайся, все гарно йде! Твоя думаю буде нормальна, не переймайся, тобі там з вихлопу покурити вистачить, ти ж не продавати її будеш, думаю вона ще наросте бро, корми її як каже виробник добрив і все буде гуд, може вона має таку генетику де є довга вега Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 16 августа, 2023 В 15.08.2023 в 13:30, Dunulbul сказал: Твоя думаю буде нормальна, не переймайся, тобі там з вихлопу покурити вистачить, ти ж не продавати її будеш, думаю вона ще наросте бро, корми її як каже виробник добрив і все буде гуд, може вона має таку генетику де є довга вега Стопудово - до того ж семкі лежали більше року точно тож я взагалі в ахуї що щось виходе 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 18 августа, 2023 17.08 27 днів цвітіння пройшло Сьогодні дав компот 3л 6.5pH GHE Bloom 1.5ml/L Потім дав 2л 6.5pH з додаванням 1.5мл/L магнію сульфат, так як листя верхні посвітлішали, але вже через 2 тижні переводжу рослину на ріпен, думаю це вже не критично) 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 18 августа, 2023 18.08 60днів від горіху 28 днів цвітіння позаду Сьогодні дав 3.5л компоту 6.5pH GHE Bloom 1.4ml/L GHE bloom booster 3ml/L сульфат магнію 1.5ml/L Сьогодні 3 дні як я користуюся вапорайзером. Довго думав перед покупкою, товариш купив поюзав сказав фігня і здихався, у нього був не з дешевих Davinci. Я вирішив купити і спробувати так як не курю сигарети і хочу зберегти легені, думаю вони мені ще знадобляться 🤣 Купив приніс додому. Ідучи додому боявся розчаруватися в такій недешевій покупці, до цього користувався скляним бонгом... Приніс, гріндером змолов підсохшу шш з текучого грову. Засипав через удобну воронку яка йде в комплекті, накрутив мундштук, одразу потягнув на 170 градусах, смак був приємний, конопляний, м'який та віддавав хвоєю, потім я накрутив температуру на 190 і зробив тягу, смак пару нагадував піджарений арахіс, потім дві глибокі тяги на 215 градусах і вже почав розчаровуватися, кашлю немає, пару диму почти немає, відкрутив мундштук і зрозумів що мене накриває, але не так як від бонгу одразу, а накриває по іншому, без кашлю, без першіння в горлі, в роті післясмак жарених горіхів... але ж дуже сильно накрило, я зрозумів що такого м'якого смачного і одночасно сильного накуру я не відчував ще ніколи, бонг подарую другові, він мені більше не потрібен) Тепер я курю по 0.5грам які влазять в камеру прямо за комп'ютером, запаху взагалі немає, тільки легенький пар, але накриває дуже міцні і поступово, це реально крута штука, не знаю як там більш дешеві варіанти, але якщо вам хтось скаже що вапорайзер не здатний накурити краще ніж бонг знайте - ця людина або не користувалася вапорайзером або не розібралася з температурними режимами) головне поступово і довго тягнути, і з кожною тягою збільшувати температуру на +10 +15 градусів, але тримайтеся в діапазоні 170-215 градусів, після двох-трьох тяг на 215 градусах можете бути спокійні - ви вижали з рослини все, чекайте на тріп) ну і обов'язково курити тільки якісний стаф) тому хочу сказати одне - закиньте бонги і купуйте вапіки, куріть в любому місці без палива і піклуйтеся про власні легені) 3 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 21 августа, 2023 21.08 63 дні від горіху Усім Джа брази! Сьогодні промив Flash Clean 2мл/л, завтра починаю переводить на ріпен так як вже 60%+ жовтих стігм, шш дуже навалють і я думаю через 15 днів ріпену вони стануть ще кращі) я от і зараз 3 тяги через вапорайзер і сиджу в лісі відпочиваю 2 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 21 августа, 2023 Мощно бро! Підвязи для пітримки чи ти розтянув її так ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 21 августа, 2023 5 хвилин тому, Технотопарь сказав: Мощно бро! Підвязи для пітримки чи ти розтянув її так ? Для підтримки, бо ті гілки що кріпші вони тримаються, а є трохи тонші, вони вже падали 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 462 Опубликовано: 21 августа, 2023 2 часа назад, Dunulbul сказал: 15 днів ріпену виробник стільки рекомендує? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 22 августа, 2023 7 годин тому, BlueberryMuffin сказав: виробник стільки рекомендує? 10-15 на кококсі 2 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 22 августа, 2023 22.08 64 дні від горіху 32 дні цвітіння Учора ввечері почав промивку кліном 2мл/л, сьогодні зранку перед роботою в 4 ранку ще пролив кліном, зараз вечір ще раз промивка кліном, зараз ппм на виході 450 ppm та 6.0pH, думаю завтра уже ввечері якраз буде двоє суток як я промиваю по рекомендації виробника GHE, тобто завтра ввечері уже даватиму 5мл на літр ріпен 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 23 августа, 2023 65 днів від насіння Сьогодні перший раз дав ріпен 5мл на літр 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 462 Опубликовано: 23 августа, 2023 перевіряй іноді на плісняву 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 26 августа, 2023 26.08 Четвертий день на ріпені 5мл/л 3 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 29 августа, 2023 29.08 40 днів цвітіння 7 днів ріпену Сьогодні дав 3л компоту Ріпен 5мл/л 3 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 29 августа, 2023 шо бро, коли харв ?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 30 августа, 2023 8 годин тому, Технотопарь сказав: шо бро, коли харв ?) Через днів 10) Лисячі хвости полізли на всіх колах поверх бутонів, мабуть тепло в 33 градуса дало своє. Але я не парюсь, шш пруть добре, а хвости буду вважати як додаткову вагу) бо вони наросли густо і жирно на всіх шш, не тільки на вершині 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 1 сентября, 2023 1.09 10 днів ріпену 43 дні цвітіння 3 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
somehow 98 Опубликовано: 2 сентября, 2023 Бро, красота получается, поймал вайб ты нужный, круто, я бы еще держал недели две-три наверное, как по мне рано рипен, но, сатива зато будет доминировать Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 4 сентября, 2023 В 02.09.2023 в 21:29, somehow сказав: В 02.09.2023 в 21:29, somehow сказав: сатива зато будет доминировать Бро так это чистая ямайская индика Candy Auto Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 4 сентября, 2023 10 днів ріпену позаду, потім було 2 дні води, учора ввечері начав мити флорою клін, дві доби флора клін далі вода і харв 6 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
somehow 98 Опубликовано: 4 сентября, 2023 26 минут назад, Dunulbul сказал: Бро так это чистая ямайская индика Candy Auto Ну трихомы то не успеют пожелтеть, и сативнсть до конца не скроется) ну вообще да, раз это чистая индика, то баланс здравый должен получиться Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
slaventigo 29 Опубликовано: 15 сентября, 2023 (изменено) On 9/4/2023 at 9:02 PM, Dunulbul said: 10 днів ріпену позаду, потім було 2 дні води, учора ввечері начав мити флорою клін, дві доби флора клін далі вода і харв Quote Бро, скажи як з вологістю? Осушувач справляється? Изменено 15 сентября, 2023 пользователем slaventigo Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 15 сентября, 2023 Всем привет друзья! Прошу прощения обстоятельства вынудили меня на время забыть о форуме,но из-за уважения к тем кто меня читал и всем моим знакомым на этом форуме, я пишу заключительный пост! Захарвил я растиху, вышло 215г качественного продукта! Димер в лампе был на 130W так что считаю неплохой результат для первого раза! Поймал плесень внутри самых больших кол, но благо на начальном этапе развития нечисти растиха уже сохла, вырезал внутрянку самых больших шиш, обидно но во имя спасения остального урожая! Итого 2 трехлитровые банки отборной травушки, я доволен) кинул в каждую банку пакетик для удержания 62% влаги и отправил на пролечку) Спасибо друзья кто читал и поддерживал. После зимы когда не будет отключений света буду гровить сативку какую нибудь и обязательно заделаю репост! Удачной всем зимы и прущих шш Бро @SuperAdminJahForum перекинь репорт в завершённые) 7 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 462 Опубликовано: 15 сентября, 2023 смачних покурів свій врожай завжди радує, а хороший врожай має радувати ще більше 3 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас