CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 Всім привіт! Відкриття багатьох тем з репортами на стрейни Seedstockers змотивувала завести й свій :) Які стрейни буду підіймати: Panty Punch Auto Rucu Cucu OG Auto Mack and Crack Auto Sherbet Auto Candy Dawg Auto Досвід вирощування маю мінімальний, тому буду вдячний за поради майстрів 💚 Про пророщування, бокс, горщики і грунт з добривами напишу в наступному пості Починаємо! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 (изменено) Почав пророщування 28 червня, о 23 годині) Все як завжди. Водичка, блюдця, ватні спонжі. Температура пророщування кімнатна, 25-28*С Змочів спонжі, поклав між ними насіння на пластикові тарілочки з АТБ, накрив ще однією тарілочкою в якій зробив дірочки для обміну повітря, та поставив у темноту на 36 годин. Так як не готувався і почав пророщування спонтанно, то воду використовую Моршинську негазовану Потім перейду на крануху з відстоюванням 24-48 годин 30 червня о 13 годині отримав такі результати: 5 з 5 насінин проросло і через декілька годин відправились в 0,5л пластикові стакани з АТБ, тому що я ще не придумав який стрейн в який горщик (по об'єму) садити. Стакани зі звичайним ґрунтом BioBizz (LightMix) поставив у бокс. В боксі світло увімкене на 10%. Температура, приблизно 25-30*С 2 липня о 17 годині зняв ось таке відео, Тобто пройшло приблизно 48 годин після посадки в землю: IMG_7495.MOVFetching info... Всі стрейни автоквітучі, але не став писати Auto на маркерах :) І ще не зрозумів як зробити відео менше розміром, коли додаєш його в повідомлення))) Изменено 6 июля, 2023 пользователем CannabisUA Дописав інформацію про воду, яку використовував при пророщуванні 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 (изменено) Сьогодні вирішив завести репорт, ось так рослинки виглядають зараз: Ввечері додам ґрунту по сім'ядолі (де це можливо) і просто до верху стакана де малі вже витягнулись) Через декілька днів пересаджу в горщики. Сподіваюсь обійдеться без травм)Умови вирощування такі: Гроубокс: HomeBox Q100Світло: Mars Hydro TS 1000 (2 шт)Вент: Solar & Palau TD 350 SilentФільтр: Prima Klima Eco 360/480 Горщики будуть 11л та 15л Ґрунт BioBizz Light Mix + Перліт Добрива від Plagron Изменено 6 июля, 2023 пользователем CannabisUA 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 Досипав ґрунту в стакани: IMG_7569.MOVFetching info... Підготував 15л фірмові горщики для першої пари (Ґрунт/Перліт = ±60/40%): Mack And Crack Auto та Rucu Cucu OG Auto, це сатіва-домінантні стрейни, тому вирішив дати їм більше простору: Решта три, індіка-домінантні, і поїдуть в 11л gластикові горщики. Потрібна порада! Ви проливаєте горщики перед стартом (пересадкою)? Поділіться досвідом. Якщо так, то як сильно. Дякую! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 Хух, замішав ще три 11л горщика Скоро буду пересаджувати :) Ось як, скоріше за все, будуть стояти рослини: Висотиа лампи зараз 110см від поверхні горщика, дімер на позначці в 75% Кожна лампа максимально видає 150W, Можливо маєте поради щодо її висоти на різних стадіях росту? 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 6 июля, 2023 Ще один репорт з рослинами @SeedStockersUA 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 Коли проїбав закрити бокс на 5 хвилин, а твій котик любе гризти рослинки Ех бля, ну нічого, пророщу ще одну! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 (изменено) Четвірку виживших пролив у стакані водичкою та пересадив у великі горщики Тепер пророщу знову Panty Punch Auto та ще якийсь автік з категорії Superior. Поки що, трошки злий, та поїхав випити пива з терчаниками в гарне місце Підписуйтесь на репорт, ставте лайки, та підтримуйте порадами! Изменено 6 июля, 2023 пользователем CannabisUA Додав фото 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 578 Опубликовано: 6 июля, 2023 (изменено) Бро,тісно не буде? Изменено 6 июля, 2023 пользователем gans30 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RISEWEED 1 730 Опубликовано: 7 июля, 2023 гарного грова 2 Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 7 июля, 2023 В 06.07.2023 в 17:12, gans30 сказал: Бро,тісно не буде? Показать больше Та думаю ні, хочеться сфотографувати гарно шишки, тому гонюсь не за вагою, а за кількістю сортів. Але ще думаю, може 4 й залишу. В 07.07.2023 в 05:30, RISEWEED сказал: гарного грова Показать больше Дякую, друже! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 8 июля, 2023 Так ми виглядаємо сьогодні, 5 день від каски RucuCucuOG Auto трохи покрутило після пересадки Мабуть перелив, або якась зараза залетіла з пилом від перліту З рештою все гуд Поки що не поливаю, бо ґрунт після пересадки ще дуже мокрий, думав, що скоріше буде віддавати вологу в горшок, але ні) В боксі жарко, 28-31*С Сьогодні почну вимикати світло, зроблю режим 20/4. До цього 24/0 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 8 июля, 2023 Фото кожної ближче Чи додавати ще дві рослинки в бокс - ще думаю :) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 687 Опубликовано: 8 июля, 2023 @CannabisUA переведи таймер чтобы больше светило ночью и выключалось в самую жару,им хватит с головой и 16\8 режима а на цвете можно и увеличить день . но ты же можешь проконсультироваться и с именитыми гроверами на счёт режима света ) 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 8 июля, 2023 В 08.07.2023 в 14:22, kostia сказал: @CannabisUA переведи таймер чтобы больше светило ночью и выключалось в самую жару,им хватит с головой и 16\8 режима а на цвете можно и увеличить день Показать больше Завтра перевірю чи не попадає світло в бокс і зроблю ніч в денний час, слушна думка В 08.07.2023 в 14:22, kostia сказал: ты же можешь проконсультироваться и с именитыми гроверами на счёт режима света ) Показать больше Я думаю в нас гровери точно мають не гірший досвід. Та і цікаво, чи є якась допомога для новачків від активу форуму. Перевіряю на собі) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
elDiavlO 2 615 Опубликовано: 8 июля, 2023 @kostia фігні не порадить) Світловий режим роби так щоб в день у рослин була ніч, літом допомагає зменшити темпу, а взимку - зігріти. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 9 июля, 2023 (изменено) Так, пройшла ще доба, здається всі нормально перенесли переїзд у горщики. Земля зі стаканів, яку я залив, просохла, і можна вже знову поливати водичкою Для старту маю добрива від Plagron:Power rootsAlga growSuperMix Думаю тепер от, коли краще починати щось додавати з цього в ґрунт :) Може хто має досвід роботи з цими добривами? ) В боксі жарко просто піздєц, 30-32*С Світловий режим ще не створив. Думаю, завтра вже перейду на 6 годин темряви в спекотний час, як порадили @kostia та @elDiavlO IMG_7796.MOVFetching info... Изменено 9 июля, 2023 пользователем CannabisUA 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 12 июля, 2023 9 день від каски Потрошки набираються сили :) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 15 июля, 2023 А ось які ми сьогодні :) 12 день від каски Вперше полив з добривами. На 2л води замішав 6 кубів Alga Grow та 2 куби Power Roots. Потім ще трохи пролив кожен звичайною водою, без добрив Та зробив невеличкий дощ по листу IMG_7880.MOVFetching info... 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 089 Опубликовано: 21 июля, 2023 Бро ну скажу одне, бокса 100*100 явно мало буде для 4 рослин, я зараз піднімаю один автік Auto Candy в боксі 60*60, так він вже зайняв весь бокс, також тобі на таку площу буде мало 1 вентилятора, треба добре продувати або не уникнеш плісняву Буду спостерігати і тримаю кулаки Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 089 Опубликовано: 21 июля, 2023 В 06.07.2023 в 17:12, gans30 сказал: Бро,тісно не буде? Показать больше Однозначно буде Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 22 июля, 2023 Гарного грову бро, підписався! Дуже гарно ростуть! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 25 июля, 2023 А тут нам вже 22 дні :) Температура в боксі майже цілодобово 30-32*С Світловий день 24/0 Полив ще разок добривами (на 2л води 8 кубів Alga Grow та 2 куби Power Roots) Кожній рослині дав по літрі добрив. Зверху по півлітири води. Між поливами добривами ще за тиждень поливаю двічі по літрі води. Sherbet Auto найбільше не полюбив спеку в боксі :) Крутить листя, але тримається бадьорим) Candy Dawg Auto почувається краще, та потихеньку росте вверх Сатівні подруги Mack And Crack Auto та Rucu Cucu OG Auto в хорошому настрої, кущаться так, що не видно колу А тут, на відео, прикрутив світло та показав всі рослини ближче: IMG_7969.MOVFetching info... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 687 Опубликовано: 26 июля, 2023 @CannabisUA друже зроби нич хоч 4 години ,смотри всю энергию которую за день накапливает раста ночью распределяется по всему растению даже туда где в тени ,нужна ночь хоть минимальная для этого. хотя хозяин барин) 3 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 3 августа, 2023 Рослинам 30 днів від каски Всі себе прекрасно почувають і показали стать, окрім Sherbet Auto Нажаль, їй 32* температури і 24/0 світовий день не сподобався )) На сьогодні вже другий день як у нас графік 18/6 і температура в боксі 26-28* Рослини починають зацвітати (окрім Sherbet, через стрес вона навіть стать не показала ще) Полив: Щербет отримує тільки Alga Grow + Power roots 3 рослини, які показали стать отримують Alga Grow + Power roots + Alga bloom (третину від дози) Воду п'ють швидко, поливаю через день по 1,5-2л води на рослину. Для Щербет трохи менше Тепер фото) Це ми всі разом: Це сатівні подружки Mack & Crack Auto та Rucu Cucu Auto: Далі Candy Dawg Auto, вимахала вже на сантиметрів 15-20 вище решти та гарно кущиться А це Sherbet Auto, можливо хтось має ідеї як її підлікувати) Тут листочки сфотографував ближче: 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения