Olka 280 Опубликовано: 29 июля, 2023 Привіт. Продаю свій набір добрив. Деякі добрива ще не були в використанні а деякі були, біля кожного добривати буде писати скільки %(приблизно) ще залишилось. Назва Ціна 100% GHE Terra Aqutica FlashClean (Flora Kleen) 0.5L 277 100% GHE Terra Aqutica Ripen 0.5L 164 90% GHE Terra Aqutica ph+ 0.5L 193 90% GHE Terra Aqutica ph- 0.5L 193 80% GHE Terra Aqutica Dual Part Coco Bloom 1 L 239 80% GHE Terra Aqutica Dual Part Coco Grow 1 L 239 80% Advanced Nutrients pH Perfect Grow Bloom Micro 3x1L 932 95% Advanced Nutrients pH Perfect Connoisseur Coco Bloom A&B 1L 981 950% Advanced Nutrients pH Perfect Connoisseur Coco Grow A&B 1L 981 100% Advanced Nutrients Bud Ignitor 250ml 706 70% Advanced Nutrients Flawless Finish 250ml 121 100% Advanced Nutrients Bud Candy 0.5L 461 60% Advanced Nutrients B 52 0.5L 386 80% Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag-Xtra 0,5L 382 100% Advanced Nutrients Big Bud Coco 250ml 332 50% Advanced Nutrients Overdrive 250ml 158 100% Advanced Nutrients Voodoo Juice 250 ml 578 100% Монофосфат Калію 1.2 кг 280 99% Сульфат Калію 0.5 кг 45 90% Сульфат Магнію 1.2 кг 57 В ціну враховано в % скільки добрива залишилось і знижка 30%. Я б була дуже вдячна якби зразу все хтось забрав. Дуже прошу тих хто таки купить забрати з пошти щоб не робити незручності людям які мені допомагають з відправкою так як я зараз не в Україні. Загалом ціна 7700 грн. Є також інші оголошення де я продаю лампи, бокс та вентиляцію. Дякую за увагу! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 199 Опубликовано: 31 июля, 2023 Тема з чуваком-гровером з форуму недорого на обладнання ,шо "залишив друк" скінчилася фіаско і розпродажем відкритих флаконів з хімією по ціні нових а стільки понтів було... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 257 Опубликовано: 3 августа, 2023 @Olka отдельные продажи возможны ? Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 257 Опубликовано: 9 августа, 2023 @Olka ну дак как ? Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 10 августа, 2023 @Michmanтак. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
семки 10 Опубликовано: 6 сентября, 2023 В 31.07.2023 в 18:38, Neverminder сказал: Тема з чуваком-гровером з форуму недорого на обладнання ,шо "залишив друк" скінчилася фіаско і розпродажем відкритих флаконів з хімією по ціні нових а стільки понтів було... бро ти про що ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 199 Опубликовано: 13 сентября, 2023 В 06.09.2023 в 22:11, семки сказав: бро ти про що ? та тут колись одна людина на пальцях шукала гровера,шоб на її обладнанні (шо з її слів їй залишив друг) їй гровив. Топік - фінал усіх понтів) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 14 сентября, 2023 @Neverminder бро, та скинь ти вже тему де я це писала. Ситуація була в тому що я без досвіду шукала допомоги і я так розумію дуже заділа @Neverminder своєю надмірністю. А те що хтось ростив на моєму обладнанні крім мене це взагалі брєд, все що я шукала це наставника якому б було в радість поділитись досвідом, ось мій репорт завершений В якому мені купа не байдужих людей допомагали за що їм велике дякую. З часів першого гроу (зпкінчився в січні 2023) я не створювала тем, в самому репорті я пояснювала чому не буду. А про наявність понтів я взагалі в шоці... Моя порада всім хто буде щось писати тут на форумі про залишені речі кимось, якщо не уточните кількість тих речей та той факт що за них ви заплатили то прийде @Neverminder і буде виписувати про хз що. А краще взагалі не писати про свої справи з 3ми особами і буде вам щастя. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 199 Опубликовано: 14 сентября, 2023 1 година тому, Olka сказав: @Neverminder бро, та скинь ти вже тему де я це писала. Ситуація була в тому що я без досвіду шукала допомоги і я так розумію дуже заділа @Neverminder своєю надмірністю. А те що хтось ростив на моєму обладнанні крім мене це взагалі брєд, все що я шукала це наставника якому б було в радість поділитись досвідом, ось мій репорт завершений В якому мені купа не байдужих людей допомагали за що їм велике дякую. З часів першого гроу (зпкінчився в січні 2023) я не створювала тем, в самому репорті я пояснювала чому не буду. А про наявність понтів я взагалі в шоці... Моя порада всім хто буде щось писати тут на форумі про залишені речі кимось, якщо не уточните кількість тих речей та той факт що за них ви заплатили то прийде @Neverminder і буде виписувати про хз що. А краще взагалі не писати про свої справи з 3ми особами і буде вам щастя. Може, досить жувати цю тему? Людина спитала - я відповів. Шпилька вразила в саме ЧСВ. Ти перемогла. Молодець! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 996 Опубликовано: 14 сентября, 2023 На ум приходит только это: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 14 сентября, 2023 @Тилорндякую за лінку. Дивно що мене співставили саме з цією людиною в треді. Але ладно, могло б це бути і правдою якби не було неправдою) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Krystina 665 Опубликовано: 14 сентября, 2023 22 минуты назад, Olka сказал: @Тилорндякую за лінку. Дивно що мене співставили саме з цією людиною в треді. Але ладно, могло б це бути і правдою якби не було неправдою) Он гомофоб и пиздобол,не обращай внимания 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 996 Опубликовано: 14 сентября, 2023 44 минуты назад, Olka сказал: @Тилорндякую за лінку. Дивно що мене співставили саме з цією людиною в треді. Але ладно, могло б це бути і правдою якби не було неправдою) Не за что, просто я не понял откуда хейт пошел, зашел для начала в профиль и полистал сообщения, их не так уж много. Не увидел ничего мало мальски похожего и это было единственное памятное мне похожее событие в обозримом прошлом. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 26 ноября, 2023 Знижки на чорну пятницю -30% на всі позиції Все разом за 5к) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 257 Опубликовано: 28 ноября, 2023 @Olka там где 100% указано, это запечатанные банки ? Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 28 ноября, 2023 @Michman ті що GHE 100% то вони з пломбами Решта нажаль повідкривані Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 257 Опубликовано: 29 ноября, 2023 @Olka а там где стимы адвансов и написано 100% ? просто раскрытые геморно транспортировать, ящик не так поставили и вся коробка потом в удобрениях ((( Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 29 ноября, 2023 @Michman на жаль відкриті Я беру харчову плівку, складаю в 2-4 рази і кладу на горлишко і так закручую силою. Переїжала так не один раз. Також як так роблю зазвичай бо коли гровила хоча б раз в тиждень банки добряче збовтувала. Загалом якщо не доїде і пришлеш фото що розлилось то я поверну кошти за розлиті, це ж моя вина поганого пакування. Але скажу що банки вже запаковані і чекають свого відправлення з моменту публікації продажі. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 8 декабря, 2023 Upd: продала деякі добрива. Ось що залишилось: 100% GHE Terra Aqutica FlashClean (Flora Kleen) 0.5L 100% GHE Terra Aqutica Ripen 0.5L 90% GHE Terra Aqutica ph+ 0.5L 90% GHE Terra Aqutica ph- 0.5L 80% GHE Terra Aqutica Dual Part Coco Bloom 1 L 80% GHE Terra Aqutica Dual Part Coco Grow 1 L 95% Advanced Nutrients pH Perfect Connoisseur Coco Grow A&B 1L 70% Advanced Nutrients Flawless Finish 250ml 60% Advanced Nutrients B 52 0.5L 80% Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag-Xtra 0,5L 50% Advanced Nutrients Overdrive 250ml 100% Монофосфат Калію 1.2 кг 99% Сульфат Калію 0.5 кг 90% Сульфат Магнію 1.2 кг Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 14 марта Позабирали все крім GHE. Назва Ціна 100% GHE Terra Aqutica FlashClean (Flora Kleen) 0.5L 277 100% GHE Terra Aqutica Ripen 0.5L 164 80% GHE Terra Aqutica Dual Part Coco Bloom 1 L 239 80% GHE Terra Aqutica Dual Part Coco Grow 1 L 239 Все разом за 500 віддаю) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас