Olka 280 Опубликовано: 29 июля, 2023 Привіт. Продаю освітлення. Led панель UHE-300FR (Far Red канал) 100W - 1.3 гроу відсвітила - ціна 5828 грн (30% знижка) Led панель UHE-580FR (Far Red канал) 240W - 0.3 гроу відсвітила. - ціна 7666 грн (30% знижка) Я б була дуже вдячна якби зразу все хтось забрав. Дуже прошу тих хто таки купить забрати з пошти щоб не робити незручності людям які мені допомагають з відправкою так як я зараз не в Україні. Загалом ціна 13400 грн. Є також інші оголошення де я продаю добрива, бокс та вентиляцію. Дякую за увагу! Прикріпляю єдине фото яке знайшла з ними. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 31 июля, 2023 то ж тобі "залишив друг,шо пішов на війну..." Чи вже нє? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 2 августа, 2023 В 31.07.2023 в 18:47, Neverminder сказав: то ж тобі "залишив друг,шо пішов на війну..." Чи вже нє? Иии, а звідки така інфа? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 3 августа, 2023 19 годин тому, Olka сказав: Иии, а звідки така інфа? Пам'ять вже покоротшала? Твої "ану,ботани,бігом..." особисто я добре пам'ятаю. І як тобі пояснювали популярно як треба тут з людьми спілкуватися,шоб не бути посланим - теж А,в загалі, під час війни на профільних форумах звертатися по "допомогу", заявляючи,шо "друг пішов на війну і залишив обладнання на овербагато грошей",а потім на тому ж самому форумі продавати нові удобри та лампи - то блядство. Ви своїми вчинками показуєте спільноті,шо вважаєте їх недолугими довірливими піонерами. Плекаю надію,що через свою хитросракість, ви втратите 50-70% вкладених грошей. Це буде справедливо,на мій погляд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 3 августа, 2023 2 години тому, Neverminder сказав: Твої "ану,ботани,бігом..." особисто я добре пам'ятаю. про що ти? 2 години тому, Neverminder сказав: А,в загалі, під час війни на профільних форумах звертатися по "допомогу", заявляючи,шо "друг пішов на війну і залишив обладнання на овербагато грошей",а потім на тому ж самому форумі продавати нові удобри та лампи - то блядство. Взагалі не розумію яким чином допомога звязана з "друг пішов на війну". Ти згадав про що я писала в листопаді 2022го? Все що було залишене давно відкуплене і віддячене з вершком. Я коли починала прийшла на форум за допомогою без примусу від хороших людей і її отримала. Якщо я десь когось образила своєю манерою спілкування то прошу вибачення, мир 2 години тому, Neverminder сказав: через свою хитросракість Хитросракість власне в чому? В чому обман і вигода? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 3 августа, 2023 В мене нема бажання відповідати тобі на особисте повідомлення. Мета месседжів нагадати бразам і сістам,шо є нюанс. Який саме - я вказав. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 7 августа, 2023 Upd: Led панель UHE-580FR продано. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 26 ноября, 2023 Знижки на чорну пятницю Led панель UHE-300FR (Far Red канал) 100W - 1.3 гроу відсвітила - ціна 4000 грн Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 263 Опубликовано: 28 ноября, 2023 В 26.11.2023 в 22:12, Olka сказал: Знижки на чорну пятницю Led панель UHE-300FR (Far Red канал) 100W - 1.3 гроу відсвітила - ціна 4000 грн Прости за наглость, за 3000 забрал бы Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 28 ноября, 2023 @Michman поки попросили на бронь до 5го грудня Якщо не куплять то напишу і домовимось) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 263 Опубликовано: 29 ноября, 2023 17 часов назад, Olka сказал: @Michman поки попросили на бронь до 5го грудня Якщо не куплять то напишу і домовимось) Надеюсь что купят ) Хороших продаж, если что пиши ) 1 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olka 280 Опубликовано: 8 декабря, 2023 Upd: другу лампу теж продала) Можна закривати тему) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас