Перейти к публикации

Мінігров на мінімалках- спроба 2 / Auto AK-47 Feminised Репорт Завершен

Рекомендованные сообщения

05.09 - 26 днів, почалось цвітіння і я її перегодував. дав два рази по 680ppm і почали знов горіти кінчики листочків. мабуть треба один раз давати компот, а потім три рази воду. і поливати тепер треба кожен день, за добу осушує горщик.

Показать содержимое

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

10.09 - сьогодні їй місяць, 8-9 днів як почалося цвітіння. трохи наробив фігні, спочатку перегодував, потім недогодував. зараз дав компот з кранухи 220ppm + кальцій 150ppm + магнію сульфат 75ppm + 275ppm самих добрив (новоферт троянда) = 720ppm, pH 6.4~6.6 на виході 590ppm. З наступного тижня буду додатково додавати у компот калій+фосфор, та спробую давати 1 раз компот, 1 раз воду. Ще думаю давати воду з органікою для цвітіння.

Показать содержимое

Поделиться сообщением

@ХаПаZz Дякую. Теж думав давати залізо, хелат вже йде з каліем, сьогодні як раз куплю. Азот додатково не даю, тільки те що йде в загальному складі добрив, та кальцій йде на 1:3 з азотом. 

Поделиться сообщением

Я не понимаю что вы паритесь, flora growing по таблице и всё будет нормально, у меня полёт уже полтора года всё чики-пики)))

• Like +1 3

Поделиться сообщением

15.09 - їй 36 днів, цвітіння йде 2 тижні. нижні листочки трохи почали жовтіти, зараз годую її більш калійно-фосфоними добривами, з малим вмістом азоту + кальмаг, по такій схемі: добрива (850ппм) -> вода з органікою -> засуха... візуально вона просить азот, навіть не знаю чи потрібно його давати додатково.

А ще, в нас нове світло на 85ват)

Показать содержимое

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 15.09.2023 в 09:42, mrGR сказал:

15.09 - їй 36 днів, цвітіння йде 2 тижні. нижні листочки трохи почали жовтіти, зараз годую її більш калійно-фосфоними добривами, з малим вмістом азоту + кальмаг, по такій схемі: добрива (850ппм) -> вода з органікою -> засуха... візуально вона просить азот, навіть не знаю чи потрібно його давати додатково.

А ще, в нас нове світло на 85ват)

Показать содержимое

что за новый свет?

Показать больше  

Поделиться сообщением

В 15.09.2023 в 11:08, slimmy сказал:

что за новый свет?

Показать больше  

китайський борд, типу такого

Показать содержимое

• Like +1 1

Поделиться сообщением

19.09 - 2,5 тижні цвіте, щось по низу почало жовтіти листя і я її знов трохи перегодував :oops: 3 рази дав ї' компот 700-800ппм і на третій день у дренаж отримав 1000ппм, але нічого страшно, ппм вже прийшов в норму. вона невеличка, тому треба прилаштовуватись її годувати. за 4 дні прям досить помітно обросла, та продовжує обростати :jahwatering:

Показать содержимое

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Якісь дивні дива з ппм, промив до 600, пройшла доба, дав легкий компот 650, на виході 650, через добу даю воду, а у дренаж виходить 1050... при цьому шишки пухнуть, нижнє листя жовтіє

Поделиться сообщением

24.09 - 24 дні цвітіння, набирає масу, жовтіння по низу майже зупинилось, даю 1 раз компот і 2 рази воду.

Показать содержимое

• Like +1 1

Поделиться сообщением

01.10 - 30 днів цвітіння. Шишки тверді і збільшуються. Вона продовжує висмоктувати соки з листя, хоча годую її достатньо, компот 900ппм, у дренаж виходить 750ппм, навіть на молодих листочках мало-помітний передоз, і при цьому вона пожирає старе листя...

Показать содержимое

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Гарно наростає, добре що світло замінив!  З ппм я боровся протягов всього грову, краще не пошкодуй гроші і купи ппм метр сяомі. Коштує так само як і кітай але працює бездоганно

Поделиться сообщением

@Технотопарь Дякую! В моєму випадку косяки ппм пов'язані із субстратом, купив 2 різних ппм вимірювачів ez9909 та ez9908, обидва показують +-10ппм різниці. Та я ще накосячив з концентрацією азотних, давав 0,5 від потрібного, коли треба було давати повну порцію от листя і жовті...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

06.10 - 35 днів цвітіння. За останні 5 днів усі шишки збільшились в розмірах на 10-20%.

Годую її наступним чином: 300ппм "троянда" + 160ппм "NPK осіньо-зимнімні" + 180ппм кальцій, а на наступний день вода... і так по колу.

Показать содержимое

• Like +1 2

Поделиться сообщением

11.10 - цвіте 40 днів. З останнього разу візуально майже не змінилась, зараз обростає по низу. І смердить як з якоїсь дупи... зробив саморобний фільтр з гранульованим вугіллям, начебто трошки допомогло. Думаю починати проливати її водою і харвити.

Показать содержимое

• Like +1 2

Поделиться сообщением

17.10 - 46 днів цвітіння. Проливаю її чистою водою з додаванням 200ппм кальмагу, загальний ппм води 400. В дренаж виходить 1000ппм. У цей четвер або в п'ятницю буду вимикати їй світло на 2-3 дні і далі харвити.

Колір у шишок цікавий вийшов, бордово-фіолетові, навіть не знаю чого вона в мене таких кольорів, в інших репортах цей сорт просто зеленими шишками.

Показать содержимое

• Like +1 2

Поделиться сообщением

20.10 - цвіте 49. Промивав її водою 1,5 дні назад, 250ппм, на виході було 600ппм, більше поливів не буде, сьогодні останній день зі світом, далі 2-3 дні темряви і харв. Також зробив дефолцацію, наступна дефолцація буде при харву. Шишки дуже полотні, лапухи виковиряти не вдасться, доведеться повідрізати те що стирчить. 

Показать содержимое

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Репорт можна вважати повністю вдалим, результат мене повністю задовольнив, після харву виглядала наступним чином

Показать содержимое

Показать содержимое

Як ітог вдалося отримати 65гр сухого

Показать содержимое

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• mrGR changed the title to Мінігров на мінімалках- спроба 2 / Auto AK-47 Feminised

Хочу поділитися враженями :cannabis:

По ефективності дуже потужна, мені вистачає однієї затяжки, максимум дві. Смак фруктово-цитрусовий з земляними нотками, це точно краще зі всього що доводилось пробувати.

З’являється відчуття легкості в усьому тілі, ейфорії, і на диво нема відчуття голоду та сонливості, напроти, є бажання займатися якимись фізичними вправами, чи щось обдумувати, мозкова активність відчутно прискорюється. Можна створювати неймовірно великі проекти в голові, головне їх одразу записувати :smile:

Сам ефект триває близько 3-х годин, після першої години починає повільно спадати.

@kostia Прошу перенести в завершені репорти.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...