Новичокк 0 Опубликовано: 21 августа, 2023 Планирую собирать урожай в конце сентября. 1 июля начался процесс роста самые первые фотки надо искать растих. Выкладываю то что есть по близости ) На сейчас идет 51 день. На фото auto opium а также auto black opium Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 055 Опубликовано: 21 августа, 2023 Слава Україні! Шось наросте с таким світлом. Це світло рассаду підсвічувати... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 117 Опубликовано: 21 августа, 2023 все погано бро - давай швиденько в епіцентр за лампами - хоча б 20 шт по 13 вт 2700-3200к інакше не буде ніх - тільки натрахаєшся всласть і забєш. світло наше все 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Новичокк 0 Опубликовано: 21 августа, 2023 2 часа назад, jumbojet сказал: все погано бро - давай швиденько в епіцентр за лампами - хоча б 20 шт по 13 вт 2700-3200к інакше не буде ніх - тільки натрахаєшся всласть і забєш. світло наше все добре) дякую. світло наше все згоден ;) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 22 августа, 2023 Я можливо можу помилятися, в мене з 24 червня пішов ріст, але вже шишки повним ходом, і харв як раз на кінець вересня планується. А от у вас судячи з фото скоріше за все буде в кінці жовтня Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Новичокк 0 Опубликовано: 22 августа, 2023 59 минут назад, Odontoiatrico сказал: Я можливо можу помилятися, в мене з 24 червня пішов ріст, але вже шишки повним ходом, і харв як раз на кінець вересня планується. А от у вас судячи з фото скоріше за все буде в кінці жовтня Може бути. я ніколи не займався такою справою) ось угорі порадили лампи докупити. Можливо, через лапм буде швидше дозрівання. Наступного разу треба підготуватися як треба, особливо по світлу та окреме приміщення якщо буде - супер;) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Odontoiatrico 182 Опубликовано: 22 августа, 2023 2 години тому, Новичокк сказав: Може бути. я ніколи не займався такою справою) ось угорі порадили лампи докупити. Можливо, через лапм буде швидше дозрівання. Наступного разу треба підготуватися як треба, особливо по світлу та окреме приміщення якщо буде - супер;) Все просто від моменту як скинув каску десь 30 днів Вега потім по паспорту цвітіння і ще десь 10-15 днів подивитись тріхоми З твоїх сортів як мені здається буде десь 110 днів повний цикл. Тобто середина або кінець жовтня Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас