Перейти к публикации

РЕПОРТ Auto Rendezvous Fem

Рекомендованные сообщения

7 минут назад, CATALYST сказал:

До дренажа не проливав так щоб стікало але кілька мл все ж таки витікало, зараз приборів немає але незабаром хочу купити ппм метр

да пара капель с дренажа думаю погоды не сделают бро,а есть калмаг или магния сульфат? может это начало дефицита магния,при нём тоже азот плохо усваивается и листья желтеют,только перед этим становяттся как у зебры полоски на листьях,,,,если нет то можно в аптеке купить ампулу и куб на литр и душ на ночь,а калмаг под корень ............полив какой водой идёт кран или очищенная?

• Like +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

1 минуту назад, kostia сказал:

да пара капель с дренажа думаю погоды не сделают бро,а есть калмаг или магния сульфат? может это начало дефицита магния,при нём тоже азот плохо усваивается и листья желтеют,только перед этим становяттся как у зебры полоски на листьях,,,,если нет то можно в аптеке купить ампулу и куб на литр и душ на ночь,а калмаг под корень ............полив какой водой идёт кран или очищенная?

Ні бро, ні калмага ні сульфата немає(
Поливаю відстояною кранухою

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, kostia сказал:

Дякую за пораду Бро! В найближчий час куплю та спробую:drujba:

Поделиться сообщением

4 минуты назад, CATALYST сказал:

Ні бро, ні калмага ні сульфата немає(
Поливаю відстояною кранухою

крануха это хорошо,значит минус одно предположение бро) был бы тдс метр не гадали бы а померял дренаж и видно сразу голодная или нет,но не беда 

• Like +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

10 минут назад, kostia сказал:

крануха это хорошо,значит минус одно предположение бро) был бы тдс метр не гадали бы а померял дренаж и видно сразу голодная или нет,но не беда 

Дякую Бро) Найближчим часом куплю собі тдс))

Поделиться сообщением

В 10.09.2023 в 17:04, kostia сказал:

Привіт Бро! Купив собі тдс метр, поки що поміряв тільки чисту воду якою вливаю, видає 455ппм, дренаж поки не міряв, чекаю поки висохне, я в цьому не дуже шарю, це норм чи ні?

Поделиться сообщением

22 години тому, CATALYST сказав:

Привіт Бро! Купив собі тдс метр, поки що поміряв тільки чисту воду якою вливаю, видає 455ппм, дренаж поки не міряв, чекаю поки висохне, я в цьому не дуже шарю, це норм чи ні?

Привіт, 455 - це досить забруднена вода, зазвичай крануха 150-250

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, mrGR сказал:

Привіт, 455 - це досить забруднена вода, зазвичай крануха 150-250

У мене сталася незрозуміла ситуація...та растіха яка добре себе почувє на дренажі видала 1850ппм, та яка жовтіє ще не міряв але дав їй магній сульфат по листу і бачу що верхнє листя починає приходити в себе

Изменено пользователем CATALYST

Поделиться сообщением

600 - 700 вега предцвіт. Вега 450-600. Цвіт 750-1200 ппм.  1800 на твому єтапі дуже забагато, повино в районі 500-600 десь бути. 1800 може бути на квітінні і то буде засол. Вже від 1500 засол не їсть.  Але це тільки про кокос.

Я переглянув у тебе земля, вона зарядженна де перші десь 2-3 неділі, до предцвіта точно.

На землі і 3000ППМ може бути. Вода 450 да брудненькая, в мене 220-250 десь так.  Але правильний ППМ по землі не підскажу, воні іноді буває і 2к норм іде і 3к і все норм росте а буває і інакше. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

25 день

Борд працює на 80%, до цього було 60%, через кілька неділь гадаю увімкнути UV та IR (якщо є поради до цього з радістю вислухаю)
Температура 26°C

1 растіха: полив звичайною водою, на виході отримав 800 ппм, жовтіння припинилося але виникла проблемка, вона не хоче цвісти, герм чи фотік, що це може бути?

2 растіха: в неї все як завжди добре:rasta_biggrin:почав потроху гнути центральну колу щоб дати світло нижнім пагонам, теж пролив звичайною водою, на виході 1300 пмм

photo_5199760869561585756_y.jpg

photo_5199760869561585757_y.jpg

photo_5199760869561585758_y.jpg

photo_5199760869561585759_y.jpg

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

ГРОВ НЕВДАВСЯ! Були деякі особисті проблеми, не було часу, прошу закрити репорт.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...