Яр13 842 Опубликовано: 9 сентября, 2023 Вітаю , виникло питання, в яку пору доби краще підживлювати по листу ? І те саме питання з добривами під корінь , краще зранку чи вечері? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 021 Опубликовано: 9 сентября, 2023 Пофіг насправді. Або рано на світанку, або ввечері, як тільки сонце сіло. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 9 сентября, 2023 7 хвилин тому, GG19876 сказав: Пофіг насправді. Або рано на світанку, або ввечері, як тільки сонце сіло. Я все даю вечері , але щось попадалося на очі таке що вона в одну пору доби "дихає" верхом листа а в іншу низом , думаю можливо є різниця коли давати краще по листу , наприклад той самий хелат заліза Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 6 900 Опубликовано: 9 сентября, 2023 Даю в-52 завжди по листу до цвіту, тільки на дісціляті.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 9 сентября, 2023 32 хвилини тому, gans30 сказав: Даю в-52 завжди по листу до цвіту, тільки на дісціляті.. А на цвіті чому ні ? Пліснява ? Чи нема ефекту на цвіт ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 6 900 Опубликовано: 9 сентября, 2023 2 минуты назад, Яр13 сказал: А на цвіті чому ні ? Пліснява ? Так бро.. Після 3-го тижня даю під корінь.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 9 сентября, 2023 1 хвилину тому, gans30 сказав: Так бро.. Після 3-го тижня даю під корінь.. Хм , я своїх обробляю по листу час від часу і на цвіті , але вона на сонці і розтягнута що той банзай , надіюсь я не познайомлюсь щей з пліснявою. Це перший гров і я вже травив тріпсів і тлю , кропив від мучнистої роси , посипав мурах , на помідорах щей фітофтора взялася - надіюсь хоч погода буде суха Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 6 900 Опубликовано: 9 сентября, 2023 Бро,я кажу за індор. В ауті тільки під корінь.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 869 Опубликовано: 9 сентября, 2023 7 часов назад, Яр13 сказал: краще підживлювати по листу Нафіг воно тобі взагалі? Краще мінімум вологи тримай, яди і все. На цвіт забудь навіть за яд, лишні каплі вологи це дорога до плісняви. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 9 сентября, 2023 Тільки що, Бугор сказав: Нафіг воно тобі взагалі? Краще мінімум вологи тримай, яди і все. На цвіт забудь навіть за яд, лишні каплі вологи це дорога до плісняви. Зрозумів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 869 Опубликовано: 9 сентября, 2023 1 час назад, Яр13 сказал: розтягнута що той банзай , надіюсь я не познайомлюсь щей з пліснявою. Це перший гров і я вже травив тріпсів і тлю , кропив від мучнистої роси , посипав мурах , на помідорах щей Надіюсь росте в вітряному місті, бо якщо дуже низько пригнута ялинка до землі,то там вища вологість, краще низько не гнути,або місце з вітром..... В горшках? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 9 сентября, 2023 4 хвилини тому, Бугор сказав: Надіюсь росте в вітряному місті, бо якщо дуже низько пригнута ялинка до землі,то там вища вологість, краще низько не гнути,або місце з вітром..... В горшках? Контрольований аут , не герметична теплиця вітерець гуляє , низько не гнув - читав що не добре . Оце я не думав що з тією пліснявою так часто біда Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 869 Опубликовано: 9 сентября, 2023 1 час назад, Яр13 сказал: часто біда Кожного сезону пліснява недає до правільного фінішу дотримать. Пліснява ще від какашок черв'яків напостой заводиться, придивись є беременні стеблі на ялинках?дірка і какахі навкруг, провірь...від цьої гидоти куча проблем вечно. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 869 Опубликовано: 9 сентября, 2023 1 час назад, Яр13 сказал: теплиця Яб тільки верх залишив, від дощу, все інше затримує вітер. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 10 сентября, 2023 7 годин тому, Бугор сказав: Яб тільки верх залишив, від дощу, все інше затримує вітер. Та вона сквозна , двоє дверей відкриті постійно . Слава вищим силам , черв'яків немає , ствол і гілки цілі та чисті - в чиємось репорті бачив таку біду , брр Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 964 Опубликовано: 11 сентября, 2023 В 09.09.2023 в 21:23, Бугор сказав: Нафіг воно тобі взагалі? Краще мінімум вологи тримай, яди і все. На цвіт забудь навіть за яд, лишні каплі вологи це дорога до плісняви. краплі вологи... тут щоранку така роса, ніби дощ був. профілактичну обробку від плісняви на початку цвітіння системним фунгіцидом потрібно робити обовязково. засобів купа... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 869 Опубликовано: 11 сентября, 2023 12 минут назад, jumbojet сказал: профілактичну обробку від плісняви на початку цвітіння системним фунгіцидом потрібно робити обовязково. засобів купа... Та раді Джа, робіть як вважаєте краще, мені нічого не помогало, кожного року пліснява, небуло тількі коли росло в полі на вітрах. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 11 сентября, 2023 1 година тому, jumbojet сказав: краплі вологи... тут щоранку така роса, ніби дощ був. профілактичну обробку від плісняви на початку цвітіння системним фунгіцидом потрібно робити обовязково. засобів купа... Так і зробив на початку цвітіння, побачив на деяких листках щось схоже на мучнисту росу - обробив здається квадріксом всі кущі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 964 Опубликовано: 11 сентября, 2023 11 хвилину тому, Яр13 сказав: Так і зробив на початку цвітіння, побачив на деяких листках щось схоже на мучнисту росу - обробив здається квадріксом всі кущі квадріс це свята водичка. потрібно користуватися високоселективними препаратами типу топаз, світч, тельдор 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 jumbojet 964 Опубликовано: 11 сентября, 2023 1 година тому, Бугор сказав: Та раді Джа, робіть як вважаєте краще, мені нічого не помогало, кожного року пліснява, небуло тількі коли росло в полі на вітрах. наразі в процесі експеримент стосовно захисту від плісняви в ауті. попередньо дуже позитивний - звіт згодом окремою темою 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 842 Опубликовано: 11 сентября, 2023 1 година тому, jumbojet сказав: квадріс це свята водичка. потрібно користуватися високоселективними препаратами типу топаз, світч, тельдор Дякую друже, куплю щось з цього Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Яр13 842
Вітаю , виникло питання, в яку пору доби краще підживлювати по листу ? І те саме питання з добривами під корінь , краще зранку чи вечері?
Поделиться сообщением
20 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас