Перейти к публикации
  • 0

Скільки часу формується насіння? чи є ще час опилити і отримати життєздатні зернята ?

Яр13

Вопрос

Вітаю друзі , росте у мене  фотік - зерно з бошкі , спочатку зернята з нього не збирався брати тай  і нема їх майже . Але тепер дивлюсь на кущ і є бажання на слідуючий сезон знов такого виростити , кущ великий , шишок багато , молоді одувани курив - вставляє , зацвів раніше деяких раніків на форумі і ось це мене найбільше підкупає - ранній цвіт.

Значить хочу взнати чи можливо зараз її опилити і отримати зернята ? Чим треба опиляти щоб зберегти ген раннього цвіту - авто , фото ?

І ще , в кого на форумі можна купити чи попросити пилку для такого діла ? 

Або  (і певно так і є) є нюанси і справа не варта зусиль ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Screenshot_20230913-201430.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Это фотик?

Поделиться сообщением

• 0
1 година тому, Тилорн сказав:

Это фотик?

Так

Поделиться сообщением

• 0

Есть вариант клонировать с ревегой. Только я на цвете не пытался ни разу, результат х.з. 

Приобрести пыльцу на форуме зась - она тгк содержит, можно бан получить.

Поделиться сообщением

• 0
3 хвилини тому, Тилорн сказав:

Есть вариант клонировать с ревегой. Только я на цвете не пытался ни разу, результат х.з. 

Приобрести пыльцу на форуме зась - она тгк содержит, можно бан получить.

Клонування певно не варіант - не шарю , перший гров , це я так розумію цілу зиму тримати клон ?

В пильці є ТГК ? Не знав , значить не вигорить - шкода . І ще шкода що я рубанув півня , спочатку було два куща, шкода 

Поделиться сообщением

• 0
43 минуты назад, Яр13 сказал:

Клонування певно не варіант - не шарю , перший гров , це я так розумію цілу зиму тримати клон ?

В пильці є ТГК ? Не знав , значить не вигорить - шкода . І ще шкода що я рубанув півня , спочатку було два куща, шкода 

Нет, не всю зиму. Попробуй, ветку срежь небольшую снизу. В стаканчик из-под йогурта, дно продырявить. Бутылку 1,5-2 литра, разрезать, поставить стаканчик, соединить, пробку открутить. и на круглые сутки в шкаф под 15-20 ватт бытлэда. Если повезёт укоренится и уйдёт на ревегетацию. Потом можно будет повторить и огермить. Корни должна дать за неделю две, и через две+ начаться ревега. В любом случае опыт, даже если неудачный.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Если есть тяга к такого рода опытам, могу семок регуляров подарить. Хоть фото хоть авто.

Поделиться сообщением

• 0
13 хвилини тому, Тилорн сказав:

Если есть тяга к такого рода опытам, могу семок регуляров подарить. Хоть фото хоть авто.

Дякую за пропозицію друже , місця мало - є під один великий кущ і пару автіків , я краще купив би раньоцвітів в тебе , але пізно спохватився , бачив ти вже все збув . До слідуючого сезону аута ще будуть зернята ?

Изменено пользователем Яр13
Уточнив
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 13.09.2023 в 13:17, Яр13 сказал:

є) є нюанси і справа не варта зусиль ?

Семкі бажано робити тількі взимку, обов'язково в закритому приміщенні. Інакше вітер або грязні шмоткі можуть занести пильцю дікаря, тоді впевненість в потомстві падає на нуль. 

Поделиться сообщением

• 0
8 хвилин тому, Бугор сказав:

Семкі бажано робити тількі взимку, обов'язково в закритому приміщенні. Інакше вітер або грязні шмоткі можуть занести пильцю дікаря, тоді впевненість в потомстві падає на нуль. 

Такі да , кущ в теплиці але постійно відкриті два входи для вентиляції, візуально бачу десь 10- 15 зернят точно , певно ще є де не бачу) а татко хто ? В сусідів виріс бадиль і пилив , пізно побачив , але потім я його рубанув і в утиль 

Але добре що не багато 

Поделиться сообщением

• 0
29 минут назад, Бугор сказал:

Ну вот, очередной беспошадный удар по имиджу теона. Секта "Свидетелей Великой Аутдорной Генетики из Чёрти Чего" тебя не простит.:giggling:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Сьогодні наблюдав як прилетіла бджола полазила по шишці і полетіла далі , теоретично може теж переносити на собі пилок хто зна з звідки 

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Яр13 сказал:

переносити

Звісно може, вітру достатньо. В ауті тількі не знаючі, або дурні семкі роблять. Або треба жити на острові (перед цім перевірить на дічман теріторію), посеред океану, і то семкі тількі для себе можна робить(бо невідомо чи принесе вітер пильцу, правільний гровер аутні семкі в житті не купить. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 14.09.2023 в 17:50, Яр13 сказал:

? В сусідів виріс

В біблії гровера пишуть про гроверов які користуються картами перельоту різної пильці по світу, (для алергіків)щоб сенсімілію виростить(без семок).

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...