Перейти к публикации
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • 0

Чи можна пролічувати стаф в пластиковій тарі ?


Яр13

Вопрос

Привіт всім , шишкі просушив і певно пересушив трохі , так от думаю ще пролічити їх пару тижнів . Є пластикові відерка по 5л , можна в таких пролічити стаф чи обов'язково скляна тара ? 

І ще таке питання, шишкі трохі пересушені , хочу освіжити їх долькою яблука і хочу пролікувати їх . Як правильно зробити , спочатку освіжити і тоді пролічити ? Чи навпаки лічити а тоді вже освіжати ?

Screenshot_20230929-174954.png

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Рекомендованные сообщения

  • 0
6 часов назад, Яр13 сказал:

пластикові відерка

Если пищевой пластик то можно , технический лучше не надо. На дне клеймо должно быть.

6 часов назад, Яр13 сказал:

спочатку освіжити і тоді пролічити

Сначала влажность поднять до 60%

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
7 годин тому, Jafarin сказав:

Если пищевой пластик то можно , технический лучше не надо. На дне клеймо должно быть.

Сначала влажность поднять до 60%

Пластик харчовий , по остальному зрозумів , дякую за пораду друже 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
15 часов назад, Яр13 сказал:

можна в таких пролічити стаф чи обов'язково скляна тара ? 

 

15 часов назад, Яр13 сказал:

можна

 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
В 30.09.2023 в 08:11, Яр13 сказал:

зрозумів

Пластик может выделять химикаты если его нагревать, заливать растворителями, и так долгое время. А в твоём случае  ничего такого нет, такшо юзай. 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
15 годин тому, Бугор сказав:

Пластик может выделять химикаты если его нагревать, заливать растворителями, и так долгое время. А в твоём случае  ничего такого нет, такшо юзай. 

Так бро , вже тиждень лікується в цій тарі , відкриваю раз в день +/- на 5хв .

Бачу ти маєш не маленькій досвід , спитаю тебе - чи правда що після пролічки вона набере трохи сили ? Чи тільки покращиться запах і смак ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
2 часа назад, Яр13 сказал:

набере трохи сили

Якщо~ 0,2% вважать за посилення то такі да. Мій мозоль не дає відчути різницю, а комусь толєр дозволяє відчути... 

Запах, смак, а головне лекше куриться,менше гавкаєш :giggling:

 

  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
2 часа назад, Яр13 сказал:

відкриваю раз в день +/

Хватить вже, декількох днів досить. Я взагалі спецом не відкриваю, тіко якщо треба шишки :rasta_biggrin:

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
15 хвилин тому, Бугор сказав:

Хватить вже, декількох днів досить. Я взагалі спецом не відкриваю, тіко якщо треба шишки :rasta_biggrin:

Я її освіжив  дольками яблука - тримав ніч , бо пересушив кришилася на пиль . Відкривав щоб випустити вологу . Зараз не суха і не мокра , гріндером перебивається норм . Вже не трогати друже ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
31 хвилину тому, Бугор сказав:

Якщо~ 0,2% вважать за посилення то такі да. Мій мозоль не дає відчути різницю, а комусь толєр дозволяє відчути... 

Запах, смак, а головне лекше куриться,менше гавкаєш :giggling:

 

По пролічці зрозуміло , на рахунок толєра - такі да , на місяць два приходиться заходити на піст , думав зараз вже постити але вчора зробив мікс з двох автіків і фотіка - два мокрих льопнув , і знову  в соплі :jumping: , відтягнув толєр ще на пару покурів

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
6 минут назад, Яр13 сказал:

випустити вологу

Не парся, вона вже набрала потрібну кількість вологі, кожного разу як відкривав...

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...