Jump to content
  • 0

Друзі дайте пораду,бо вмираю

Question

Всім привіт,курю в загальному близько 10 років,послідніх 3 роки так получалось шо збирав врожай якого вистачало на круглий рік,відповідно цих 3 роки курив без зупинно,посліднім часом почав вживати на душу по 2,3г в день через водний(((

Відчув шо роблюсь овочем,пропав інтерес до всього що раніше цікавило,от і рішив трошки взятися за себе і перестати курити марійку,некурю 4 день,але вже невигрібаю,несплю 4 день,ліжко підімною непросихає(так потію)рвота,понос,температура на ніч піднімалась майже до 40,голова тріщить по швам,і тільки в районі чола,посилюється біль коли кашляю або роблю рєзкій рух головою,спина так болить шо жінка помагає з ліжка встати

Але пофіг ці поноси і рвоти підскажіть як мені заснути????я вже сил немаю через то шо несплю

Друзі поділіться своїм досвідом скільки ще це пекло буде тривати?

• Like +1 2

Recommended Posts

• 0

Всім привіт

Можливо кумусь цікаво шо там зімною,тому розповім

Забрали мене на стаціонар,почали брати всі аналізи які лиш можливо,узд,ренгени,виявили двохстороннє запалення нирок,від того і така темпа і блювота,от так вот

Зара йду на поправки,капають промивають цілого

Всім дякую за підтримку бережіть себе брати і сестри!

Всіх обняв😁💪

• Like +1 5

• 0
7 часов назад, VladIsLove сказал:

но зачем друг друга ненавидеть я хз

Просто некоторые тащатся с того что "топчут чужие огороды") Я даже предлагал успокоиться и перевести дыхание. Но нет, человек предпочитает жить и опираться на иллюзии)

5 часов назад, Стас020883 сказал:

я висловив свою думку, в якій раніше був проконсультований  у лікаря

Друже, є просто таке банальне поняття, як особистий індивідуалізм організму. Що для тебе ліки то іншому отрута.  Деяким людям і аспірин допомагає кровушку розрідити, а той хто має протипоказання і не знає про них і буде пити, потім і сам буде не в курсі, що з ним і лікарі будуть думу гадати.  А влазити самовільно в нервову і намагатися відновлювати циркадні ритми, це може бути так само невиправно, як і уколи з гормонами.

• бронхиальная астма, спровоцированная НПВС или ацетилсалициловой кислотой;
  • язвы желудка и кишечника в острой форме;
  • геморрагический диатез;
  • тяжелая почечная, печеночная, сердечная (застойная форма) недостаточность;
  • мочекаменная болезнь;
  • тромбофлебит, склонность к тромбозам;
  • сахарный диабет;

• Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gifМой гров Цикл автиков на QB 360w

• 0
12 часов назад, ХаПаZz сказал:

"топчут чужие огороды"

Имеешь ввиду косарей? Тилорн косарь?
Или ментов имеешь ввиду? Так или иначе твой ответ понятнее, чем просто "разберёшься":rasta_laugh:

• Like +1 1

• 0
В 23.11.2023 в 09:10, VladIsLove сказал:

твой ответ понятнее, чем просто "разберёшься":rasta_laugh:

Не осознанных дураков имею в виду бро.  Ты сам думаю видишь, где порожняки, а где результаты:eyes:

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gifМой гров Цикл автиков на QB 360w

• 0

Адаптол хорошо выравнивает эмоциональное  состояние после отказа