dmitrik120 669 Опубликовано: 26 ноября В 24.11.2025 в 23:48, OldKyivHills сказал: Критика це нормально, коли вона конструктивна, в цій ситуації ти ще не виростив рослину і вже зробив свій вердикт, семкодел тут не беріть) і взагалі всі з форуму це дно. Мені шкода що не виправдали твої очікування. Удачі бро! Він це грубо написав......я добавлю лише те, що коли потрібна стабільність, то треба брати не дешеві горіхи а взагалі тут нюансів ну дуже багато, кімната чи вулиця, тепло чи холодно, не так ціна вирішує як те на скільки генетика підходить під твої умови.... Якось так склалось, що я теж нікому для індора не порекомендував брати горіхи на форумі у місцевих бридерів(лише декілька позицій) а ще добавив би інфу......що я взагалі не рекомендую брати 70% того, що є в фірмових магазинах на полицях....бо я дуже балуваний по всім критеріям, шукаю лише те що подобається.....))) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dmitrik120 669 Опубликовано: 26 ноября @haps в мене є схема, майже 100% працює, знаходиш брідерів котрі хапають люто вже років 10 і питаєш, що їм більш за все до сподоби.....ось тобі і рецепт ) якщо умови дозволяють )) Чи по книгам де за легенди розповідають, пінепл чанк, ж13 чи лсд від барні.....раз по 5 за 12 років брав ці позиції....завжди щось стабільно сильне......ВВ, Ак, Горіла, Грін Крек....не у всіх але є сід банки з гарними позиціями... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dmitrik120 669 Опубликовано: 26 ноября А ось для вулиці, гріх не брати такі горіхи, як продає автор теми.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 424 Опубликовано: 26 ноября (изменено) 52 минуты назад, dmitrik120 сказал: Він це грубо написав......я добавлю лише те, що коли потрібна стабільність, то треба брати не дешеві горіхи а взагалі тут нюансів ну дуже багато, кімната чи вулиця, тепло чи холодно, не так ціна вирішує як те на скільки генетика підходить під твої умови.... Якось так склалось, що я теж нікому для індора не порекомендував брати горіхи на форумі у місцевих бридерів(лише декілька позицій) а ще добавив би інфу......що я взагалі не рекомендую брати 70% того, що є в фірмових магазинах на полицях....бо я дуже балуваний по всім критеріям, шукаю лише те що подобається.....))) Коли людина брала горіхи, вона умови читала? Я можу нагадати, треба зробити репорт, ще є можливість получити подарунок, але проще взяти горіхи через рік скинути 2 фотки і написати всі тут гівно)) Причому тут взагалі інші? Заведи повноціний репорт, з описом всіх твоїх лст, доведи все до кінця, покури і тоді зроби виводи. Не бачу смислу витрачати свій час на хейтерів халявщиків, всім адекватним бажаю удачі. Изменено 26 ноября пользователем OldKyivHills 4 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dmitrik120 669 Опубликовано: 26 ноября 2 минуты назад, OldKyivHills сказал: Коли людина брала горіхи, вона умови читала? Я можу нагадати, треба зробити репорт, ще є можливість получити подарунок, але проще взяти горіхи через рік скинути 2 фотки і написати всі тут гівно)) Причому тут взагалі інші? Заведи повноціний репорт, з описом всіх твоїх лст, доведи все до кінця, покури і тоді зроби виводи. Не бачу смислу витрачати свій час на хейтерів халявщиків, всім адекватним бажаю удачі. Я якось рік займався селекцією, потім горіхи почав трохи роздавати а потім скинув все оптом і вирішив, що я не хочу витрачати свої нерви, бо я не на стільки стійкий, особливо до людей котрі курять сатіву і люблять фантазувати )))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 424 Опубликовано: 26 ноября (изменено) 4 часа назад, dmitrik120 сказал: @haps в мене є схема, майже 100% працює, знаходиш брідерів котрі хапають люто вже років 10 і питаєш, що їм більш за все до сподоби.....ось тобі і рецепт ) якщо умови дозволяють )) Чи по книгам де за легенди розповідають, пінепл чанк, ж13 чи лсд від барні.....раз по 5 за 12 років брав ці позиції....завжди щось стабільно сильне......ВВ, Ак, Горіла, Грін Крек....не у всіх але є сід банки з гарними позиціями... Йому було якраз запропоновано імено цей стрейн підняти, це садативна індика, дуже потужна, так вона не витягуєтся бо це 100% індика, яка має свои специфіки, які треба враховувати, більше веги однозначно. По поводу лст, вона теж не дуже підходить, товсті гілки. Якщо треба ветвиста гнучка рослина це Cthulhu Kush. Хоча по фото гарана рослина у нього. Изменено 26 ноября пользователем OldKyivHills Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 283 Опубликовано: 29 ноября В 26.11.2025 в 13:21, OldKyivHills сказал: покури і тоді зроби виводи. В этом моменте полностью согласен. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 424 Опубликовано: 1 декабря Всім привіт!🇺🇦 Сьогодні стартує місяць новорічних знижок, з 01.12.25 по 31.12.25 знижки 50% на весь асортимент!🔥Актуальний прайс: 3 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас