kostia 28 328 Опубликовано: 10 марта 11 минут назад, Kitopes сказал: Чи не замало буде, якщо лише раз на тиждень до тієї води додавати калмаг? если полив идёт осмосом то надо каждый полив добавлять калмаг бро 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 10 марта 28 хвилин тому, kostia сказав: если полив идёт осмосом то надо каждый полив добавлять калмаг бро Дякую!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 13 марта (изменено) 43 ДВК Вже двічі додавав світла. Спочатку замінив 2 лампи по 10 вт на 2 по 20 вт. А вчора прийшли з Китаю отакі трійники Прихований текст По-перше - можна вкрутити 3 лампи замість однієї, а по-друге - направляти світло куди більш треба. Прихований текст Молодша сестра Tangie Cookies теж росте. Різниця у 2 тижні, але вже такі лопухи наїла Їй з магнієм повезло більше. Почав додавати калмаг з 2 тижня, мабуть тому набирає зелену масу краще. Хоча, може і від сорту залежить. Изменено 13 марта пользователем Kitopes 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 17 марта Сьогодні вже 45 ДВК Отримувала MGB 1.0 мл\л. Сьогодні дав 1.2 мл\л + 0.5 г сульфату магнія на 1 л. (калмагу взяв усього 100 мл, і закінчується він швидше за все. На весь гров не вистачить, тому замінятиму іноді, якщо не буде поганих наслідків). РН 6.0 ТДС 810. Залив вранці 3 л. За півтори доби випила майже 2.5 л - до дренажу вийшло 0.5л РН 6.7 ТДС 790 Мала також зростає Їй даю вже МГБ та В52по 1.0 мл\л. Також спробував замість калмагу сульфат магнію. Здається вже передцвіт почався Якщо порівнювати обидва сорти, то вони геть різні. Big RBX2 якась струнка, худорлява, наче витончена. А Tangi Cookies як сільська дівка - кров з молоком. Пишна, 7листна. Але люблю я їх обох однаково))) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 26 марта (изменено) Вітаю, панство. Почну з головного: йобана русня! Шоб ці вилупки мразотні повиздихали на своїх болотах. З 22.03 виїхали з будиночка, бо йобана русня знищила майже всі ел. станції в регіоні і електрика подається зараз хоч і за графіком, але бувають аварійні відключення. Тому витримувати якийсь стабільний режим освітлення неможливо. Зараз продовжуємо рости на лоджії під сонцем... Температура коливається від 15-17 вночі до 25-27 вдень. На ніч для підігріву лоджії ставлю біля рослин накриті кришкой відра з окропом. Не знаю як впроратись з підвищеною вологою, бо рами закриті, щоб вберегти тепло. Відповідно уповільнився рост. Якщо раніше поливав щодня, чи раз на 36 годин, то з араз за 3 доби випила тільки 1.5 л. 24.03 приготував 3 л МГБ 1,2 мл\л, Б52 та калмаг по 0.5 мл\л (Поливав відстояною водою з крана, бо не знав на скільки треба розтягувати запаси питної води). Знижував РН як завжди бурштиновой кислотой. РН 6.5, ТДС 966. До дренажу вийшло 1,4 л РН 6.8, ТДС 903 Сьогодні, поки було світло, поставив дівчат у бокс, але зараз знов відключення, і переніс на балкон. фото під катом Прихований текст Мала також сповільнила рост Прихований текст Не знаю, що буде далі, але хочу одного - щоб по всій йобаній рашці було багато крокусів і всім кацапам настала пемзда. За мат вибачте, бумласка. Изменено 26 марта пользователем Kitopes 8 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 26 марта Гандоны. 4 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 26 марта Як думаєте, що буде краще - залишити під сонцем на балконі зі стабільним режимом день-ніч, чи краще поставити в бокс з кращим світлом, але непередбачуваними періодами освітлення? Боюсь, що якщо буду міняти час "дня" та "ночі", то буде гірше, ніж недостатнє, але регулярне освітлення... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 27 марта 13 часов назад, Kitopes сказал: Як думаєте, що буде краще - залишити під сонцем на балконі зі стабільним режимом день-ніч, чи краще поставити в бокс з кращим світлом, але непередбачуваними періодами освітлення? Боюсь, що якщо буду міняти час "дня" та "ночі", то буде гірше, ніж недостатнє, але регулярне освітлення... Сам решай братка 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 27 марта Дуже класний гроврепорт, шкода що так сталось зі світлом, сподіваюсь наші хлопці найшвидше полагодять все наскільки це можливо і ваші квіточки будуть щасливі) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 27 марта 15 часов назад, Kitopes сказал: Як думаєте, що буде краще - залишити під сонцем на балконі зі стабільним режимом день-ніч, чи краще поставити в бокс з кращим світлом, але непередбачуваними періодами освітлення? Боюсь, що якщо буду міняти час "дня" та "ночі", то буде гірше, ніж недостатнє, але регулярне освітлення... Попробуй в ветке вопросов поинтересоваться,може хто с образованием с научной точки обоснует…Можно попробовать один куст под солнцем,а второй под лампой.А вообще,вопрос с многими неизвестными.Начиная с того насколько часто будут отключения и заканчивая тем,как хорошо и стабильно будет светить солнце. Если часов хоть 7-8 есть электричество,я бы выбрал бокс,потому как не особо стабильное солнце,да ещё и через стекло,вариант -так себе,это я тебе говорю как человек,у которого автик растет на подоконнике с 20х чисел ноября и до вызревания там ещё очень далеко. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 64 Опубликовано: 28 марта 20 часов назад, Хотабыч сказал: ,это я тебе говорю как человек,у которого автик растет на подоконнике с 20х чисел ноября и до вызревания там ещё очень далеко. Ядовитый автик будет. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 28 марта 3 часа назад, Semen66 сказал: Ядовитый автик будет. Посмотрим(это эксперимент),но уже давно понятно,шо в зимний период не стоит заниматься такой ерундой,т.к. при темпе до 15 градусов в хате и солнцем 1-2 раза в неделю,процессы замедляются в 2.5-3 раза. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 1 апреля (изменено) Дуже дякую всім за відгуки і поради! Ситуація така: Після поливу 24.03 наступний полив був аж 30.03. Замало світла та й ще не регулярно і знижена температура сильно зменшили апетит. За 6 діб випило те, що раніше пило за 36 годин. 60 ДВК. 30.03 полив 3,5 л МГБ 1,5 мл\л, калмаг 1 мл\л, revive 1 мл\л. РН 6.0, ТДС 925. Дренаж 0,4 л РН6.8\ТДС1020. (В наступний полив добріше промию землю, бо цього разу не вистачило води.) Зараз з єлектрикою трохи наладилось. Відключення є, але менші по часу, тому 30.03 знов переїхали в будиночок. За два дні нормального світла наче оклигала і знов набирає масу. А от у Tangie Cookies (ДВК47) стрес був більше. До відключень вона росла так, шо я думав, що обжене за розміром старшу, проте рост майже спинився. Але, наче, теж приходить до тями. Изменено 1 апреля пользователем Kitopes 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 1 апреля В 27.03.2024 в 13:14, Хотабыч сказав: это я тебе говорю как человек,у которого автик растет на подоконнике с 20х чисел ноября и до вызревания там ещё очень далеко. В мене на підвіконні петрушка з нового року посіяна росте. Вже скоро буде з сантиметр заввишки))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 7 апреля Сьогодні 68 ДВК. Два дні тому добре пролив горщики і полив сульфатом магнію+МФК (0.5г\л, та 1,5г\л відповідно) З електрикою - майже дупа. Впродовж тижня були дні, коли світло було по 2-3 години на добу. Зараз ростемо майже весь час на балконі. Коли я вдома і є світло - то в будиночку. У малої 54 ДВК. Рост зупинився зовсім. На трьох листах сьогодні побачив отаке Схоже на надлишок марганцю, але поливи у двох рослин однакові... Сьогодні зробив МГБ 1,0 мл\л + калмаг 1 мл\л РН 6.2, 655 РРМ. Дренаж 6.6\740 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 453 Опубликовано: 8 апреля В 07.04.2024 в 10:13, Kitopes сказал: Схоже на надлишок марганцю или на деф кальция. Не исключай) Приветствую бро, на одном дыхании прочитал) ну ты конечно мастер слога) хорошо пишешь В 07.04.2024 в 10:13, Kitopes сказал: 655 РРМ. Дренаж 6.6\740 приведи дренаж к норме) тоесть он должен быть НЕ БОЛЬШЕ входа. Не выедает раста хавку - снизь дозу, если не можешь обеспечить полный световой день. Это все стрессы растению, не нужно пихать ей хавку по таблицам. Подстраивайся под ситуацию. Конечно тебя б очень выручила зарядная станция) но то не бесплатно) Но и в быту пригодится. Так что расмотри этот варик Удачи бро) 4 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 10 апреля В 08.04.2024 в 21:06, boyarskiy сказав: Приветствую бро, на одном дыхании прочитал) ну ты конечно мастер слога) хорошо пишешь Вітаю! Красно дякую за добрі слова! В 08.04.2024 в 21:06, boyarskiy сказав: приведи дренаж к норме) тоесть он должен быть НЕ БОЛЬШЕ входа. Не выедает раста хавку - снизь дозу, если не можешь обеспечить полный световой день. Это все стрессы растению, не нужно пихать ей хавку по таблицам. Подстраивайся под ситуацию. Дякую, сам думав наступного разу полити лише водой з осмосу з калмагом. Минулого разу і так закалампоцав трохи більше половини дози і сам здивувався такому дренажу. В 08.04.2024 в 21:06, boyarskiy сказав: Конечно тебя б очень выручила зарядная станция) но то не бесплатно) Но и в быту пригодится. Так что расмотри этот варик Та вже думав за неї. Навіть майже домовився з жабою, яке мене душила. Але станція за 25-30 тис містить лише+-1квт\год енергії. У мене ламп в будиночку близько 300 вт, тобто станції вистачить лише на 3 години. А у нас було таке, що електрику давали лише на 4 години за добу. А 2квт\год коштує за 50000... Для побутових потреб є автомобільний аккум та інвертор з алі, але їм ще навіть не користувався, бо як нема світла, то нема води, нема інтернету. Подивились скачаний заздалегідь фільм на ноуті - і в ліжко))) Думаю до грову протягну та як є. Дякувати Джа - погода тепла і соняшна. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 15 апреля Ой, людоньки! Таке трапилось... Минулого тижня зрізав гілочку. Манесеньку, з середини куща. Цікаво було, шо воно росте. Підсушив її, та й усе разом з листям перетер. Та дай, думаю, спробуємо, шо воно наросло. Трошки насипав в "кал'ян", по дві затяжки зробили, похекали, бо горло драло, та й норм. Трошечки ефект був, запили вином та й годі. Наступного дня вирішили те, шо залишилось, вжити. Насипав, як минулого разу, зробили по 2 тяги... Звернув увагу, що не так драло горляку, та, думав, може вже трохом звик))). Після другої там ще трохи залишилось зеленого, але вирішили, що вистачить, та залишили на наступний раз... А потім йой. Якби мене хтось пригостив би таким - я б сказав що це "хімоза". Я пам'ятаю, як колись, з чверть сторіччя тому, спробував "автентичний" план, який приятель придбав в циган ромів в сірниковому коробку. Так ото воно і було, шо ми спробували в перший день. Тобто просто листя))). Я вважав, що воно таке і є. А те, шо вставляє з одного потягу - то страшна хімія. Так сильно я ще помилявся... Ні, блідого не вловив. Але стан був такий, що якби втричі менше - то було б саме воно. Звідси питаннячко - як його, дідька, правильно дозувати? І шо ви робите з листям після врожаю? Викидати, наче, шкода... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 15 апреля Листья можно на масло пустить... но оно слабенькое будет бро... потом печенье можно спечь 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 23 апреля (изменено) Вже 84 день Два останні тижня поливаю або водой з невеликою кількістю калмагу, або дуже слабим узваром. З періодичністю через два на третій промиваю грунт осмосом. Та все одно ППМ ніяк не зменшиться до рівня поливу. Завжди більше. Сьогодні влив 3 л РН 6,1\ППМ 120. Дренаж 6.7\580 Підвищення РН наче як свідчить, що рослина харчується більш-менш нормально, але ППМ не зменшуеться... Якесь диво. Деякі листя зараз почали темніти, як базілік. Це може бути від засолу грунта? Чи це надлишок магнію? Хоча, це вже, мабуть не дуже вплине на рослину, бо планую через +- тиждень збирати врожай Якщо я вірно зрозумів, то за тиждень перед жнивами треба виключити добрива, та поливати тільки водой. Мабуть відсьогодні і почну. А ось фото другої дівчини Tangie cookie на 70 день Изменено 23 апреля пользователем Kitopes 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 23 апреля Стрижку желательно сделать бро 2 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 23 апреля 5 годин тому, MrHaze сказав: Стрижку желательно сделать бро Дякую, бро! Прибрав трохи листя... Але, як казав мій дядько: "Важко обрізати свій виноград. Бо різати треба багато, а своє різати завжди шкода". У мене така сама проблема. Настриг листів з десяток і не можу вже. Може завтра ще трохи зріжу. А сьогодні постягував лопухи разинками. Отаке... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 23 апреля 8 hours ago, MrHaze said: Стрижку желательно сделать бро А що дасть стрижка? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 453 Опубликовано: 24 апреля 10 часов назад, MrSilverBullet сказал: А що дасть стрижка? помолодеет на месяц точно ) 1 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 24 апреля 11 часов назад, MrSilverBullet сказал: А що дасть стрижка? Свет чтоб на нижние бошки попадал 4 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас