Kitopes 118 Опубликовано: 27 апреля В 24.04.2024 в 09:24, boyarskiy сказав: помолодеет на месяц точно ) Бро, ти так не лякай новачка))). Я тут вже збираюсь врожаї збирати. Молодіти на місяць ніяк не треба А врожаї будуть дивні. Саджав коноплі, збиратиму базілік Все листя, що зверху та на яке попадає більше світла, посиніло. Всередині куща зеленесеньке. 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 2 мая Сьогодні вже 93 день. Зробив невелику фотосесію, бо днями буду збирати врожай. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 9 мая Позавчора, на 97 день від каски у Big RBX2 трапився харвест. Повідрізав лопухи та повісив сушитися у великому картонному ящику від НП. Як висохне, підрахую, та напишу скіко центнерів з гектару наросло))) А зараз пост подяки. Подяки всім, хто допомагав виростити мою першу рослину. Дуже вдячний всім, хто наповнював цей форум корисной інформацієй. Особлива подяка@krissза горішки та добрива, @MrHaze @Хотабыч@kostia @boyarskiy за корисні і своєчасні поради, без яких цей гров могло спіткати фіаско, @webmaster за корисні теми Повышение урожайности, полезные лайфхаки та Минимум света максимум урожая. @Neverminder за контррозвідку на форумі. Всім, хто слідкував за цим репортом, хто давав поради, ставив вподобайки)) Без всіх вас в мене, напевно, нічого б не виросло. Та на місці Big RBX2 вже висаджені сьогодні Gorilla Glue Auto від Barney farms та ще Tangie Cookies від @kriss Одна Tangie Cookies, що росла з Big RBX2 готується до Харвесту. Нажаль, вона не розкрила свій потенціал наповну через йобаних кацапів, бо через відключення світла дуже загальмувала в рості. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 9 мая Мои поздравления братка 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 453 Опубликовано: 9 мая оу) харвест єто как день рождения) Надеюсь подарки тебя порадуют) 5 часов назад, Kitopes сказал: вже висаджені сьогодні Gorilla Glue Auto від Barney farms дважды поднимал ее) Хорошая дудка) 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 219 Опубликовано: 9 мая З харвом,бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kitopes 118 Опубликовано: 17 мая (изменено) Час похвалитися врожаєм))) Після сушки та видалення листя залишилось 112 грам. Як для першого грову вважаю дуже добре. З листя зробив каннамасло. Зроблю, мабуть, імбирних печенєк. P.S. Хто знає, коли вже можна буде писати пости без премодерації? Изменено 17 мая пользователем Kitopes 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 237 Опубликовано: 17 мая 3 години тому, Kitopes сказав: Час похвалитися врожаєм))) Після сушки та видалення листя залишилось 112 грам. Як для першого грову вважаю дуже добре. З листя зробив каннамасло. Зроблю, мабуть, імбирних печенєк. P.S. Хто знає, коли вже можна буде писати пости без премодерації? Вітаю друже , здається модерація до 100 дописів 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 351 Опубликовано: 17 мая Отличный результат бро 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас