OldKyivHills 634 Опубликовано: 12 февраля Привіт всім українським гроверам самого кращого форуму JAHFORUM!! :)Сідбанк "OLD KYIV HILLS" seeds робить безпрецедентну роздачу насіння під тест-конкурс! Усім учасникам призи гарантовано, кращий "Indor" репорт отримає приз у вигляді вапорайзера, від відомої компанії DynaVap і колекцію феменізованого насіння від нашого банку! Всі інші учасники конкурсу отримають упаковку насіння і фірмовий гріндер.Умови участі в конкурсі:• як мінімум один завершений репорт на форумі або більше.• Чи маєте можливість розпочати репорт в найближчий час.• Які умови вирощування (розмір бокса, горщика, світло)• Інформативність проведення репорту, кративність, репутація на форумі, адекватність:)• Якісне фото на усіх стадіях росту рослини, відео буде великим плюсом.• Смоук репорт по завершені обов'язково! У випадку відсутності смоук репорту, гроурепорт не зараховується.Усім аутдорщикам не турбувати, для вас буде роздача в восени.Звертаюсь до так званих "Халявщиків" і людей, які ніколи не дороблюють до кінця справу :) Проходьте мимо)) Не портіть людям нерви, а собі карму:)А усім адекватним гроверам хочу побажати удачі, і крутих подарунків)Всі учасники конкурсу будуть опубліковані в цій темі після прийняття і розгляду їх кандидатур. Стрейни, які будуть брати участь і конкурсі"Cthulhu kush" fem."El curandero" fem. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 12 февраля Крутой конкурс, жалко без аута я бы постарался 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 12 февраля 3 хвилини тому, Сын-Джа сказав: Крутой конкурс, жалко без аута я бы постарался Для аута теж буде бро) тільки пізніше) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 12 февраля Вітаю! За 3 тижні звільняється бокс під одну рослину,але розпочати можу розсадою раніше. Світло: UHE LED 150W Удобри: повна лінійка адвансів субстат: кокосій +/- 10л 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 12 февраля 1 хвилину тому, Neverminder сказав: Вітаю! За 3 тижні звільняється бокс під одну рослину,але розпочати можу розсадою раніше. Світло: UHE LED 150W Удобри: повна лінійка адвансів субстат: кокосій +/- 10л В лічку бро напиши дані для відправки насіння.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 12 февраля 1 минуту назад, OldKyivHills сказал: Для аута теж буде бро) тільки пізніше) Я бы купил для конкурса, заинтересовали пару стрейнов ваших Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 12 февраля 2 хвилини тому, Сын-Джа сказав: Я бы купил для конкурса, заинтересовали пару стрейнов ваших Якщо для конкурсу, можу вам вже вислати безкоштовно.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 12 февраля Только что, OldKyivHills сказал: Якщо для конкурсу, можу вам вже вислати безкоштовно.. Як надумаєте, пару семок візьму Бажано рег 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 12 февраля Ну і фем тоже нор 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 12 февраля 1 хвилину тому, Сын-Джа сказав: Ну і фем тоже нор В лічку скиньте дані) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 14 февраля Все отримав. Дякую! За 2-3 тижні почну 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maximus36 422 Опубликовано: 26 февраля Всем форумчанам привет. Получил и я свой подгончик. В погоне за Дином, скоро старт. Всем мира и добра. Хай росте. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 26 февраля 14 хвилини тому, Maximus36 сказав: Всем форумчанам привет. Получил и я свой подгончик. В погоне за Дином, скоро старт. Всем мира и добра. Хай росте. Удачі бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 12 марта Друже, отримав, дякую за зерна, як замочу дам знати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maximus36 422 Опубликовано: 25 марта В 26.02.2024 в 20:46, OldKyivHills сказал: Удачі бро Привет бро и всем форумчанам. Завёл реп по этим сортам , так что прошу всех в гости. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 1 апреля РОЗДАЧА ЗАКРИТА! ВСІМ ДЯКУЮ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
День 5 Опубликовано: 3 апреля Доброго дня вам Old. Kiev hils seed's мене звати Деніс я нещодавно повернувся з полону з рашки служив в зсу но це не суть,повного репортажу я не маю,но якщо потрібно sin може за мене поручитися він в тебе теж на роздачі нещодавно брав єль. курандеро. Та гарантую тобі гарний фоторепортаж. правда в підконтрольному аут. дворі . Маякні якщо можливо я скину данні свої. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 3 апреля Доброго дня! Звісно відправимо, скинь дані для відпраки, завтра відправимо. Дякую! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
tonyjackxteam 0 Опубликовано: 18 апреля Чекаю Осінь , аутдор роздача на наступний рік :,,???@OldKyivHills Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 24 апреля В 19.04.2024 в 02:31, tonyjackxteam сказав: Чекаю Осінь , аутдор роздача на наступний рік :,,???@OldKyivHills Тобі вже відповили в лічку. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас