Kot110577 0 Опубликовано: 1 апреля Підкажіть будь ласка на якому сайті надійніше купувати насіння? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 14 244 Опубликовано: 1 апреля cannaseeds.com.ua 2 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 288 Опубликовано: 1 апреля 4 часа назад, Kot110577 сказал: Підкажіть будь ласка на якому сайті надійніше купувати насіння? Бро, так ось воно, тут купляй, є закордонні і наші місцеві: https://jahforum.net/forum/139-semena-konopli/ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 001 Опубликовано: 1 апреля Перепробував хуєву кучу насіння з сайтів.. Та зрозумів,що тут на форуму найкраще насіння,та ростуть з них найкращі дівчата 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 024 Опубликовано: 1 апреля 8 годин тому, Kot110577 сказав: Підкажіть будь ласка на якому сайті надійніше купувати насіння? від бюджету і побажань залежить. Якщо хочеться спробувати хороший імпортний сідбанк, наприклад Барні фармс - то наверху гарний сайт дали, каннасідс. Якщо не по кишені ціни - то велком на форум, тут теж можна знайти пречудові насінини, деякі з яких взагалі жодним параметром не поступаються модним. Особливо хотілося б відмітити сорт Afgani №1 від Postal (Mudro seeds) а також Big monkey seeds 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 halyavshik 2 389 Опубликовано: 1 апреля 59 минут назад, GG19876 сказал: Особливо хотілося б відмітити сорт Afgani №1 від Postal (Mudro seeds) а також Big monkey seeds Так бро афгані топчик,я декілька моднявих кентов планокурів на жопу посадив))Прийшлось казати потім що барига уїхав за кордон більше не буде, сподобалось мабуть Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 024 Опубликовано: 1 апреля @halyavshik мені Афгані подобається і не тільки потужністю. Їх ще й ростити дуже приємно. Структура кущів прям така яка мені подобається. Нема величезної кількості гілок, їх рівно стільки скільки треба + зручно гнути та обрізати через що крону вдається гарно сформувати і шишка росте рівномірно високої якості. + листя не нашаровується надто сильно та майже нема короткого листя що росте прямо з шишки і до якого не підлізти адекватно, що суттєво полегшує життя в другій половині цвітіння і під час ХВ. Бо іноді ростиш .... а сука гілок така прірва що фіг зна шо з ними робити і доводиться годинами сидіти пихтіти над обрізками. Люблю Афгані від постала. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 024 Опубликовано: 1 апреля Єдиний параметр котрий мені в афгані не супер сильно подобається. Смак\запах надто концентрований, я б сказав "мужицький" і їдкий. Але то суб'єктивно, мені просто більше до вподоби легкі і фруктові запахи, тому я мішаю Афгані з іншими більш легкими сортами. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GG19876 13 024 Опубликовано: 1 апреля Хтось по сидру і вину, хтось по водці і самогону. Суб'єктивна штука. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 RISEWEED 1 715 Опубликовано: 2 апреля Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Kot110577 0
Підкажіть будь ласка на якому сайті надійніше купувати насіння?
Поделиться сообщением
9 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас