Яр13 1 972 Опубликовано: 17 мая, 2024 День 35 Їй богу хлопці , не пишу частіше(але тепер буду)) бо все якось скучно йде , йшло , почалися я так зрозумів регулярні відключення . Вчора в 9 вечора клац і темно , а в дівах з 8 тільки день почався , на допомогу прийшла зарядна станція на 614W/h прямо з диких китайських підвалів , куплена на атракціоні не баченої щедрості від розетка за 6.500грн при попередній ціні десь 19 000 😁 , зробив меншу потужність "сонця" і перевісив саму лампу нижче , це дало додатковий час , вимушена імітація пасмурного дня . Якщо цікаво щось по станції питайте Дівахі ростуть і я їх потихеньку розтягую , ще 6 днів і думав переведу на 12/12 . З графіком відключення по моїй вулиці ніхера не ясно , бо по моєму районі відключати будуть когось два рази а когось раз на добу і точного списку немає Фото Грааль/Голоса 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 17 мая, 2024 Як же ці підари задовбали . Хлопці , що грозить моїм фотікам якщо світло буде не регулярно ? Підуть на цвіт ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 687 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 14:42, Яр13 сказал: Як же ці підари задовбали . Хлопці , що грозить моїм фотікам якщо світло буде не регулярно ? Підуть на цвіт ? Показать больше як шо период свето будешь соблюдать 12 часов тьмы и 12 часов света то да зацветут не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 мая, 2024 Старий ,ти в атб працюєш?☺️ящики бачу від фруктів 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 15:09, kostia сказал: як шо период свето будешь соблюдать 12 часов тьмы и 12 часов света то да зацветут Показать больше Я мав на увазі , які проблеми будуть якщо не буде постійного режиму зараз на везі ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 506 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 17:28, Яр13 сказал: якщо не буде постійного режиму зараз на везі Показать больше может огермиться 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 15:32, Kenny666 сказал: Старий ,ти в атб працюєш?☺️ящики бачу від фруктів Показать больше 🤣 Та нє бро , але дружина працює в аврорі . До речі норм тєма , розтягувати і прив'язувати є до чого Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 17:30, синоптик сказал: может огермиться Показать больше Оце пічаль , буду старатись не допускати такого 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 969 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 17:32, Яр13 сказал: Оце пічаль , буду старатись не допускати такого Показать больше Якщо це трапиться вдень, то як варіант, можеш поставити на підвіконня чи на балкон, бо зарядна станція теж не вічна. Але, звичайно, краще їх не смикати зайвий раз. Тут хоч відпустку на весь цикл бери, але хто ж її дасть) І смішно, і сумно... Сам на днях в таку халепу через упирів-сусідів вскочив(: Але мені трохи легше, бо автіки і вже цвітуть, та все однак така хуйня не тішить ніхуя. Хай їм гандонам буде за це вічна полярна ніч! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 91 Опубликовано: 17 мая, 2024 В 17.05.2024 в 17:31, Яр13 сказал: 🤣 Та нє бро , але дружина працює в аврорі . До речі норм тєма , розтягувати і прив'язувати є до чого Показать больше Та я теж інновацію цю замітив в тебе ,треба буде й собі взяти 🥲🥲дружина в тебе шарить 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 17.05.2024 в 19:10, Louvre сказал: хоч відпустку на весь цикл бери Показать больше Бро , я ніби і у відпустці , але думка така що я просто роблю іншу роботу за яку мені НЕ платять 😁 , свій будинок , ну ти поняв теплиці , городи та все інше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 18 мая, 2024 День 36 Зараз тестую таку схему , стабілізатор на 2квт на дві розеткі , від однієї підключив станцію (вона підтримує "сквозне" заряджання) а від станції світло+витяжка . Від другої пілключив терморегулятор з новим дуйчиком на 2квт, але буде працювати тільки на 1 і вентилятор в боксі , тобто коли електрикі нема дуйчик і вентилятор не працюють . На ніч залишаю потужність світла+ витяжка(26w) не більше 100w щоб хватило на 4 години роботи , але лампу опускаю нижче думаю це трохи компенсує . Ще паук вирішив облаштуватися під лампою , але як то кажуть - не в мою зміну чувак 😁 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 18 мая, 2024 День 36 Дівахі , ніби все добре , голодними не виглядають , листові підкормкі вночі кожні дві години +/- , мікра 1мл/1л+бустери , самі бустери зараз даю десь 0.7 від рекомендованої виробником дози . Залив по 1.5л добрив+калмаг+бустери 900 та 920ппм пш 6 , дренаж 510 -530ппм , чи нормальний такий розрив між входом і дренажем я хз , але рослинам норм то я поки збільшую потрохі ппм за рахунок того що даю чуть більшу дозу бустерів , починав з 0.5 від рекомендованого , роблю з них банзайчиків , фото Грааль/Голоса 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 969 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 18.05.2024 в 17:46, Яр13 сказал: Бро , я ніби і у відпустці , але думка така що я просто роблю іншу роботу за яку мені НЕ платять 😁 , свій будинок , ну ти поняв теплиці , городи та все інше Показать больше Вона тобі віддячить так, що не пошкодуєш) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 969 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 18.05.2024 в 18:14, Яр13 сказал: Ще паук вирішив облаштуватися під лампою , але як то кажуть - не в мою зміну чувак 😁 Показать больше Павук - то на щастя, Бро, і на прибуток! Не чіпай павучка) В мене теж два таких знайшлося, але у горщиках, то вимушений був їх посунути, щоб не залити при поливі... А якщо під лампою, то хай живе) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 18.05.2024 в 19:18, Louvre сказал: Вона тобі віддячить так, що не пошкодуєш) Показать больше Дуже хочеться щоб так і було В 18.05.2024 в 19:25, Louvre сказал: Павук - то на щастя, Бро, і на прибуток! Не чіпай павучка) В мене теж два таких знайшлося, але у горщиках, то вимушений був їх посунути, щоб не залити при поливі... А якщо під лампою, то хай живе) Показать больше Вже виніс , ні не вперед ногами 🤣 , а виніс на вулицю , в боксі йому ловити нема що 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 969 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 18.05.2024 в 20:35, Яр13 сказал: Дуже хочеться щоб так і було Показать больше Так і буде, навіть не сумнівайся! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 969 Опубликовано: 18 мая, 2024 В 18.05.2024 в 20:35, Яр13 сказал: Вже виніс , ні не вперед ногами 🤣 , а виніс на вулицю , в боксі йому ловити нема що Показать больше Добрій людині буде віддячено і від павучка також) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 19 мая, 2024 День 37 Температура та вологість стабільна +/- як і в попередні дні . Сьогодні проводив міні стрижку низів які заважали поливу і бачу отаке , більше нічого не має , ніби поки не страшно . Фото 3 виглядає як хтось з'їв його але хз ,все обдивився немає більш до чого причепитися , на всякий випадок включив озонатор прямо в боксі на 15 хв 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 19 мая, 2024 День 37 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 978 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 мая, 2024 Красивенькие) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 19 мая, 2024 В 19.05.2024 в 14:17, MrHaze сказал: Красивенькие) Показать больше Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 19 мая, 2024 В 19.05.2024 в 17:30, VladIsLove сказал: Первая и вторая фотка это физическое повреждение, скорее всего лист вниз сильно опустил, как-то скрутил его и оно надорвалось. У меня тоже такая дичь часто бывает) Ну а 3я фотка - по-моему это генетика бро. У меня на идеальных кустах были тоже такие листья, выглядят как будто кто-то похавал. Хотя, не факт кстати потому что тут словно оно оторвано прям волокна видно 🤔 случайно не мог оторвать кусочек листа? Показать больше Та все могло бути бро , можливо я не акуратно щось робив) , я ще думаю може добрива попадали і він там вже обсипався чи щось таке - 3 фото 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 22 мая, 2024 День 40 Температура день/ніч 24-25° / 20-23° Вологість 60-70% Тепер про факап , відключили електрику і при включенні щось згоріло на підстанції 😭 , день вийшов 8 годин а ніч 16 , бляха муха "что такое не везет и как с ним бороца)" . Вологість за ту ніч підскочила до 80% , надіюсь це мені не аукнеться . Обробки по листу 1мл/1л мікра+бустери , в довгу ніч і після неї мікра+мегафол , пш6 - завжди . Полив по 2л кампоту , для Грааль добрива+калмаг 1.5мл/1 +b booster (аналог Б52) в загальному 840ппм пш6 Дренаж 0.5л 670ппм . Не добавляв cana booster бо ця рослина від самого початку час від часу на верхніх листах показує надлишок фосфору , перевіримо бо в цьому бустерів якраз його багато . Для Голосів добрива+калмаг+ cannabooster+b booster в різних пропорціях , 860ппм пш 6 Дренаж 700ппм . Я так розумію поки нічого страшного , але певно ідемо до засолу . Нічого - промию , все одно хотів це зробити перед переводом на цвіт За цей час , було по дурному зламано маленьку гілку , наклав шину , може приживеться , не страшно якщо ні ). Продовжую робити банзай , потихеньку вимальовується кущик ще трошкі і на цвіт , єдине ну ніяк не хоче тягнутися вгору 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 972 Опубликовано: 22 мая, 2024 Прогрес за місяць 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас