GG19876 13 021 Опубликовано: 16 апреля Продаю надруковані на фотополімерному принтері вироби. Як ідея - можно використати в якості контейнера для насіння, який потім перетвориться в прикольний міні брелок для ключів. Всі написи можу легко замінити на ваші, наприклад з параметрами сорту. Також планую виготовлення ліхтариків і павербанків на основі цих контейнерів(але це пізніше) Також можу виготовити будь які декоративні контейнери для зброї чи снаряди під замовлення. (чи взагалі можу надрукувати будь що, була б моделька) Маленькі контейнери будуть коштувати дешево і друкуватись сотнями якщо треба буде. Більше партія, менше роботи - менше ціна. Середні і великі контейнери можу пофарбувати під натуральний ДЖАвелін. Маленькі - в одному кольорі або не фарбувати взагалі. Ціна залежить від розміру і складності, розмір можна зробити майже будь яким. На фото "пілотні" версії без написів. Всі різьби гарно працюють, контейнери міцні і герметичні, можна хоч о стіну кидати. 100% прибутка від всього що буде продане - пущу на покупку смоли і друк накольників, перекрутів і всяких корисних штук для ЗСУ. Ваша покупка насуває смоли і свинцю в сраку москалю. СЛАВА УКРАЇНІ ! 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 016 Опубликовано: 16 апреля Героям Слава!!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас