Перейти к публикации

Авторський фотополімерний 3д друк. Декоративний контейнер JAHvelin та інше під замовлення

Рекомендованные сообщения

Продаю надруковані на фотополімерному принтері вироби. 

Як ідея - можно використати в якості контейнера для насіння, який потім перетвориться в прикольний міні брелок для ключів. Всі написи можу легко замінити на ваші, наприклад з параметрами сорту. Також планую виготовлення ліхтариків і павербанків на основі цих контейнерів(але це пізніше) 

Також можу виготовити будь які декоративні контейнери для зброї чи снаряди під замовлення. (чи взагалі можу надрукувати будь що, була б моделька) 

Маленькі контейнери будуть коштувати дешево і друкуватись сотнями якщо треба буде. Більше партія, менше роботи - менше ціна. 

Середні і великі контейнери можу пофарбувати під натуральний ДЖАвелін. Маленькі - в одному кольорі або не фарбувати взагалі.  

Ціна залежить від розміру і складності, розмір можна зробити майже будь яким. На фото "пілотні" версії без написів. Всі різьби гарно працюють, контейнери міцні і герметичні, можна хоч о стіну кидати. 

100% прибутка від всього що буде продане - пущу на покупку смоли і друк накольників, перекрутів і всяких корисних штук для ЗСУ. 

Ваша покупка насуває смоли і свинцю в сраку москалю. :demon2:

СЛАВА УКРАЇНІ ! 

396162543__2024-04-16_031610349.thumb.png.a0c53af109e2568050e1d737ee16ce76.pngimage.thumb.png.8d28d788f46a9faac13dcb77ccc1c66c.png

• Like +1 9

Поделиться сообщением

Героям Слава!!!

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...