feo1111 171 Опубликовано: 18 апреля Вітаю, друзі!Вже десь 5й рік я намагаюсь виростити щось гарне, у минулому році без бюджету вдалось зібрати перший нормальний врожай, я зрозумів чому мої рослини завжди хворіли і що треба робити. За рік підзбирав трішки всього необхідного і знов починаю свій бомж-балконний гроу.У мене є картонна коробка розміром 50*50*60, обклеїв відражалкою з атб та вирізав отвір у дні щоб опустити горщик та збільшити місце.По світлу буде 5 ледів: 6500к, 2*3000к, 2*фулл спектр. У сумі десь 70втБез фільтра, бо буду вирощувати слабо пахнущі сорти та з балкона у мене не дуже паливно навіть звичайні виходило. Обдув природній, бо буде стояти на балконі, цього вистачає.У цьому році вже не барижка-регуляр, а автік frosty haze.З добрив планую використовувати powder feeding гібрід, а також бустери з минулих разів залишились та мікорізу. Добрива які треба між собою мішати мені не зайшли, складно та треба добре розуміти що ти робиш. У цьому році я пішов найлегшим шляхом та сподіваюсь створити такі умови, за яких рослина проживе прекрасне життя, не буде хворіти та буде щаслива. Вирощую традиційно на землі Сімки від еррорсів у мене зазвичай нормально ростуть, на цей раз сподіваюсь також пощастить. Через 2 дні після посадки вже видно росток, тому починаю відлік. 18.04 - 1 день 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 061 Опубликовано: 19 апреля Рівного грову В 18.04.2024 в 09:25, feo1111 сказал: haze В 18.04.2024 в 09:25, feo1111 сказал: 50*50*60 хейзи зазвичай це більш сатівні сорти а сатівка вона вверх любить ) 2 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 20 апреля В 19.04.2024 в 11:49, BlueberryMuffin сказал: Рівного грову хейзи зазвичай це більш сатівні сорти а сатівка вона вверх любить ) ну шо є) там конструкція як туалет у селі з діркою в підлозі коли буде цвіт та попре вгору - я підрізаю усю ботву знизу та опускаю горшик під бокс на потрібну висоту. крона буде під світлом, корені у прохолоді по паспорту 70-105см, я не вірю що у мене таке виросте, але навіть якщо метр буде - щось придумаю. завжди можна добудувати поверх у "бокс")) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 25 апреля 25.04 - пройшов 1 тиждень У цьому році я зрозумів що треба не тільки рівняти пш компоту з добривами, а також рівняти пш води якої поливаєш! На цю геніальну думку у мене пішло 5 років, але начебто звучить логічно. Користуюсь цими знаннями та поки що усе добре) У мене часто були помилки на старті і рослини тормозили. У цей раз намагаюсь цього не допустити, горщик не заливаю, потроху збільшую радіус поливу, повністю землю ще не проливав. Раніше я починав одразу проливати горщик і земля по краям ставала як камінь та ніколи не просихала. Даю рослині спокійно розвинути корневу та вирости гарною дівчиною) З освітлення на зараз включена 1 лампочка 6500к 14вт на відстані близько 15см Повернусь з репортажем через тиждень, дякую за увагу) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 2 мая Підкажіть будь ласка. У добривах powder feeding є таблиця годування для землі. Там є дозування навіть для перших днів рослини, але нащо годувати перші тижні у землі, якщо вона вже містить усе необхідне? Це маркетинг чи треба давати періодично мінімальні дозування добрив у землю? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 090 Опубликовано: 2 мая 2 часа назад, feo1111 сказал: Це маркетинг чи треба давати періодично мінімальні дозування добрив у землю? В основном,большинство,придеоживается мнения,шо около 3х недель,удобрять не стоит,особенно если грунт покупной(дорогой).Но даже на дешманском(5л-40грн)за первые три недели,дефицит не наблюдается.Рекомендую в первые 3 недели,использовать стимуляторы корнеобразования,мне понравился радифарм от валагро(продается в цветочном),а так же с пульвика по листу,например янтаркой или сульфат магния,на крайняк чистой водой. Я бы света добавил,шоб хоть ват 30-40 было. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 2 мая 2 часа назад, Хотабыч сказал: В основном,большинство,придеоживается мнения,шо около 3х недель,удобрять не стоит,особенно если грунт покупной(дорогой).Но даже на дешманском(5л-40грн)за первые три недели,дефицит не наблюдается.Рекомендую в первые 3 недели,использовать стимуляторы корнеобразования,мне понравился радифарм от валагро(продается в цветочном),а так же с пульвика по листу,например янтаркой или сульфат магния,на крайняк чистой водой. Я бы света добавил,шоб хоть ват 30-40 было. дякую за відповідь от і мені здається що перші тижні тільки кореневу треба розвивати, а добрива не особливо потрібні. земля у мене звичайна не дорога, з перлітом та вермікулітом. також додавав мікорізу на коріння світла вже додав, зараз за 2 тиждень відпишусь з фото) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 2 мая 02.05 - 2 тижні Я багато читав той репорт про локальне освітлення і вперше так вирощую. Через те що лампа в 15см від ростка він взагалі не витягується вгору і це чудово! Додав ще одну лампу, тепер світить 6500к 14вт + 3000к 12вт Думаю додавати по лампі у тиждень та слідкувати за температурою, бо активного обдува немає і поки що не виношу на вулицю. Поливаю водою, контролюю пш щоб був біля 6-6.5. Побачив що звичайна вода з під крану у мене має пш біля 8, мабуть через це у мене були проблеми з кислотністю у минулі грови. Виглядає здоровою, я намагаюсь не втручатися у її життя і тільки підтримувати комфортні умови. У багатьох бачив що за 2 тижні вже побільше рослина, може друга лампа допоможе наздогнати) Дякую за увагу, до зустрічі через тиждень 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 9 мая 09.05 - 3 тижні від каски Додаткові лампи пришвидшили рост. Зараз працює 6500 14вт+3000 12вт+фулл спектр 12вт Температура в межах 25-27 градусів, але один листочок схоже що пригорів або генетичні косяки. Особливо на це не зважаю, думаю усе буде добре. Полив мінімальний, за цей тиждень здається один раз поливав водою. Минулі рази завжди переливав, у цей раз поливаю тільки коли це дійсно необхідно. Всякі добрива, бустери, оприскування по листу не використовую. Хоч і бачу у інших репортах досить непогані результати з оприскуванням - мені стрьомно це робити, не хочеться лікувати потім автік від передозів та хімічних опіків. І мені здається що у землі є усе необхідне. З наступного тижня думаю почати давати добрива з мінімальних дозувань. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
feo1111 171 Опубликовано: 12 мая Такого я ще не бачив) схоже що автік від еррорсів виявився мужиком) Прикро взагалі, так гарно час розписав щоб усе встигнути, тепер треба почсинати усе спочатку. Добре що зараз тільки травень, тому встигну спробувати ще раз у цьому році) У мене є ще декілька насінь... також від еррорсзапишу це у список помилок - треба брати нормальне насіння!)) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Hyperion 11 Опубликовано: 12 мая 1 час назад, feo1111 сказал: Такого я ще не бачив) схоже що автік від еррорсів виявився мужиком) Мій перший гров був з насіння еррорсів, з 15-ти проросло два. Тоді вирішив, що це якийсь мій косяк і навіть не став їм нічого писати. Але осад остався. Цього року, після вивчення матеріалів форуму, вирішив придбати насіння у місцевих бридерів. Поки результат 7 з 7-ми. Шість дав другу, який до цього теж покупав насіння у еррорсів і в нього вже почав формуватися комплекс неповноцінності, бо останнього разу з п'яти згнило три. І коли в нього з шісти проросло шість, він аж знову в себе повірив. Це було насіння від бро goodmaster. Кілька днів тому, замочив насіння від бро Роstal, так воно на другий день показало корінь і зараз вже скинуло каску. Бачив що є і інші брідери з гарними відгуками і репортами по їх матеріалу. Тобто назва Errors, з мого досвіду і досвіду друга, себе виправдовує повністю. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас