X720 931 Опубликовано: 6 сентября 4 минуты назад, Сын-Джа сказал: @X720 Може трішки більше дати. Кусти бімба Сьогодні годував вже, спробую наступного разу дати дозу вже прям для квіту. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 7 сентября Курандеро 20л бег Ктулху 10л бег Ктулху в полі, та що пережила потоп 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 631 Опубликовано: 7 сентября 5 часов назад, X720 сказал: Курандеро 20л бег Ктулху 10л бег Ктулху в полі, та що пережила потоп Та що пережила потоп не погано ще виглядає бро! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 537 Опубликовано: 7 сентября (изменено) 17 часов назад, X720 сказал: Крести. Все чекаю Гарні крести. Ще зацвітуть. Можливо, стимул їм придати якимось бустером, щоб швидше на цвітіння перейшли. Изменено 7 сентября пользователем Louvre 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 7 сентября 1 час назад, OldKyivHills сказал: Та що пережила потоп не погано ще виглядає бро! Та, виглядає гарно, враховуючи що півтора місяці тому вона тільки кореневу заново почала нарощувати. А взагалі їй найбільше дісталось, це доречі саме вона з мутаціями на старті була. Живуча виходить) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 631 Опубликовано: 7 сентября Ти писав бро що підрізав El curandero на покур) як вона? Зрозуміло що рано робити виводи) але цікаво) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 7 сентября 8 минут назад, OldKyivHills сказал: Ти писав бро що підрізав El curandero на покур) як вона? Зрозуміло що рано робити виводи) але цікаво) Недозрівша і не пролічена, накурює добре, одного разу навіть параною якось спіймав, чого не було вже років 5. Може через те що недозріла. Конкретно вже скажу як все дозріє і пролікується 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 631 Опубликовано: 7 сентября Ктулху бро можешь сильніше вносити удобри на цвітіння, вона прожорліва.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 11 сентября Крести все ще не заквітли, але вже видно по ним що ось-ось 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 11 сентября Загальний план. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 631 Опубликовано: 11 сентября 2 минуты назад, X720 сказал: Загальний план. Прям як ялинки на задньому плані 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 11 сентября 2 часа назад, X720 сказал: Загальний план. Файний план.... загальний 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hron228 8 545 Опубликовано: 11 сентября 16 часов назад, X720 сказал: Крести все ще не заквітли, але вже видно по ним що ось-ось Вже пізно, як що ти не в Африці) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 12 сентября 5 часов назад, hron228 сказал: Вже пізно, як що ти не в Африці) Ну, нічого вже не зробиш з цим Що буде - то буде. Може якусь імпровізовану тепличку зроблю 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 12 сентября (изменено) Хочу обробити від плісняви кущи, під рукою є от такий препарат. Користувався може хто? Изменено 12 сентября пользователем X720 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 13 сентября Дві ктулху Курандеро 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 13 сентября 2 часа назад, X720 сказал: ктулху Запах у моего сладкофруктовый 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 13 сентября 1 час назад, Сын-Джа сказал: Запах у моего сладкофруктовый Да, что-то вроде этого. Мне нравиться. Кресты кстати уже наконец-то погнали на цвет. Ночью наконец-то прорвало и прошел дождь, первый за месяца полтора. Ветер сильный был, думал пздц сломает девок, а нет, сегодня посещал - все отлично. По погоде хз. Месяц я думаю точно есть, а там уже как пойдет, на крайняк и то что нарастёт вполне сгодиться 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 14 сентября Крести Одну я походу ідентифікував, бо принюхався і прям відчув нотки шоколаду. Певно буду тепер називати її Chocolate cherry dizel Залишилось ще дві ідентифікувати, там поки не вловив запаху)) 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 537 Опубликовано: 14 сентября Нормальні такі стовбури і крони зашибісь! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 14 сентября 2 часа назад, X720 сказал: Крести Одну я походу ідентифікував, бо принюхався і прям відчув нотки шоколаду. Певно буду тепер називати її Chocolate cherry dizel Залишилось ще дві ідентифікувати, там поки не вловив запаху)) Бро, якщо повезе, то може будуть с фенотипом: чорниці, винограду або вишні, солодкий запах, а на смак після банки, враження начебто скуштував плоди перерахованого....але ще дуже важливо промивку зробити... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 15 сентября На ктулху напали тварі( 5 штук знайшов і задавив, пару квіток потерпілих зрізав( 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 631 Опубликовано: 15 сентября 8 минут назад, X720 сказал: На ктулху напали тварі( 5 штук знайшов і задавив, пару квіток потерпілих зрізав( Чимось обробляв бро? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 931 Опубликовано: 15 сентября 6 минут назад, OldKyivHills сказал: Чимось обробляв бро? Ще місяці 2 тому як тільки з'явилися обробляв корагеном - зникли ось до цього моменту. Зараз уже не варік напевно буду механічно їбашити їх 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 260 Опубликовано: 15 сентября Шкода, пару сезонів тому, на ранік напали, приїхав на ділянку через тиждень,а їх там сотні, почав збирати їх , і бачу бошка сипиця з куста, похитав куст, а з нього бошка просто посипались, зрозув що вже немає сенсу його реанімувати і заварив манаги Манага була міцною... дуже 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения