Neverminder 2 937 Опубликовано: 19 мая Вітаю,шановне панство! Торік купив за 50 баксів ось таку приблуду:https://vaporaizer.com.ua/ru/product/vaporayzer-pathfinder-v2-2/ Були голяки, листя сушити в несмачне слабеньке сіно надоїло та й зелено воно горіло недуже. До того ж хотілося шось нового. Сам девайс являє собою досить добре зроблену річ (коли новий). Пластикові кнопки стираються досить швидко. Перше шо зробив - забив приблуду зеленим листям з трихоміями. Після першого напасу був приємно вражений: розкрилася смакова палітра стафу,навалює м'яко,смачно.Після першого сеансу (девайс вимикається сам) стало зрозуміло,шо листя ще сире. Тож потрібно два сеанси,шо роздряжджало аккум на половину. Виявилося ,шо аккуму вистачає на 2 рази попарити. Потім ,після харву парив шш. Прикольно вставляє але,десь на грам 40-й я спробував покурити оте після вейпу. На смак - лайно але навалює добряче....короче,виявилося,шо вейп - то трохи переводняк,якшо не скурювати з нього потім стафф. За пів-року аккупм вистачало на раз покурити. За рвк він подох.Зовсім. Вирішив я його замінити. І виявилося,шо воно туди затосовано маленькими китайськими дитячими пальцями,ще й запаяне. Почав розкалупувати.Компоновка така,шо розібрати його не можливо. Тож я вирішив не паритися: все живе й працює.Впаяв туди акум на 4500 мАч і тепер одного заряду вистачає на 12 разів покурити. Висновок. Плюси: - можна курити на голяках зелене лисття - недорога приблуда для свого функціоналу - піддається тюнінгу руками -Швидко нагрівається Мінуси: - Незмінний аккум (одноразова) - без навичок паяння та елементарних знань з електроніки приблуда за рік стає сміттям - пластикові кнопки,шо губляться самі Чи рекомендував би я для купівлі осьо-сьо? Звісно НІ!!! Всім мирного неба! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас