misik 1 783 Опубликовано: 28 мая Привіт друзі, починаю свій черговий гров з надією що вийде довести його до кінця. Планував садити штук 15, насіння набрав, але в тому році перестарався що зібрав урожаю запасом на 2 роки, так що в цьому році буду брати не кількістю, а якістю, вирішив підіймати 6 штучок які всі благополучно проросли. Цього року в ролях: Auto Big Bud - 2 з 2 показали хвостики Auto Extreme - 2 з 2 Auto LSD - 2 з 2 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 898 Опубликовано: 28 мая Рівного грову, бро!Отправлено с моего MI 9 через Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 100 Опубликовано: 28 мая 2 години тому, misik сказав: Привіт друзі, починаю свій черговий гров з надією що вийде довести його до кінця. Планував садити штук 15, насіння набрав, але в тому році перестарався що зібрав урожаю запасом на 2 роки, так що в цьому році буду брати не кількістю, а якістю, вирішив підіймати 6 штучок які всі благополучно проросли. Цього року в ролях: Auto Big Bud - 2 з 2 показали хвостики Auto Extreme - 2 з 2 Auto LSD - 2 з 2 Овва, у мене такі само сорти окрім екстреме, правда банки мабуть різні Хорошого тобі грову) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 064 Опубликовано: 28 мая Безтраблового тебе 1 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 009 Опубликовано: 28 мая Привет бро,а семки чьи? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 28 мая 8 часов назад, romario999 сказал: Рівного грову, бро! Отправлено с моего MI 9 через Tapatalk Дякую, бро 7 часов назад, stella-kukarella сказал: Овва, у мене такі само сорти окрім екстреме, правда банки мабуть різні Хорошого тобі грову) Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 28 мая 3 часа назад, Хотабыч сказал: Привет бро,а семки чьи? Привіт, ерорси Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 28 мая Сьогодні одразу висадив в стаканчики і в аут. Поки будуть в захисному куполі 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Xapnulypal 656 Опубликовано: 28 мая 45 минут назад, misik сказал: Сьогодні одразу висадив в стаканчики і в аут. Поки будуть в захисному куполі Супер! Рiвного грову тобi I прущих шишок! Я сьогоднi теж висадив в аут в стаканчиках) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jkldfksqk 254 Опубликовано: 28 мая Не перший рік бачу цей "гроверьский підпис" Повага чоловіку, хімії на бачу... їх навчали старікі... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 28 мая 5 часов назад, Xapnulypal сказал: Супер! Рiвного грову тобi I прущих шишок! Я сьогоднi теж висадив в аут в стаканчиках) Дякую, бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 064 Опубликовано: 29 мая Ачетак близко посадил их бро? ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 30 мая 14 часов назад, MrHaze сказал: Ачетак близко посадил их бро? Це просто розсада, я буду їх потім висаджувати, вони в подвійних стаканах 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 3 июня Всім привіт! Вилізли 6 із 6, але щось 2 бігбада туговато лізуть, поспостерігаю як вони себе далі поведуть можливо нові замочу. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 23 июня Всім привіт. Перша партія була успішно з'їдена слимаками, не мав можливості до них попасти, не зробив захист солідолом. Нова партія, вже висаджені. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 3 июля Вітаю! Завітав сьогодні на поляну, 2 раз дав мінімальну дозу Jangle Juice від Адвансів. Після останнього візиту замітно підросли дівки, удобри роблять свою справу. Довго вони тупили, з моменту висадки в аут було днів 5 сонця, а так постійно дощі 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 9 июля (изменено) Помаленьку ростемо, дав сьогодні першу нормальну дозу Адвансів, трішки мульчі вже 3-й шар, 2 попередніх присипані землею, попереду +36 спеки🥵 Изменено 9 июля пользователем misik 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 9 июля Одному Біг Баду шось не дуже добре, жовкне і тупить в рості, можливо відійде... 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 13 июля Зганяв сьогодні до дівок, полив удобрами на вегу, якийсь лис трошки походив, довелось трішки попісяти біля растіх. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 13 июля (изменено) Біг Бад потрошку вмирає, але все ще живий, може виживе то хоч чупік якийсь виросте Изменено 13 июля пользователем misik 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 13 июля Ще пару деньків і буду збирати на варення, винце, компоти 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 898 Опубликовано: 13 июля Бро, ця багнюка з Пш робить справу. Вони недоїдають. А ягоди те що треба. Армянька малина. Я її в Україне не бачив Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 13 июля 1 минуту назад, romario999 сказал: Бро, ця багнюка з Пш робить справу. Вони недоїдають. А ягоди те що треба. Армянька малина. Я її в Україне не бачив Багнюка там не причому, земля взагалі з другого місця, я там подіум вимостив їм над землею там все-таки болото і їм треба було підвищення. Я їх годую, всі крім одного виглядають нормально, майже впевнений що діло в кореневій, шось підїло чи підгнив може як дощі були. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 898 Опубликовано: 13 июля 3 минуты назад, misik сказал: Багнюка там не причому, земля взагалі з другого місця, я там подіум вимостив їм над землею там все-таки болото і їм треба було підвищення. Я їх годую, всі крім одного виглядають нормально, майже впевнений що діло в кореневій, шось підїло чи підгнив може як дощі були. а як поливаєш в цему місці? скільки і коли? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 783 Опубликовано: 14 июля В 13.07.2024 в 21:50, romario999 сказал: а як поливаєш в цему місці? скільки і коли? Зараз через спеку поливаю через день, інколи навіть по 2 дні підряд, вранці чи ввечері це вже по можливості. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения