Xapnulypal 656 Опубликовано: 21 июня Росте в городі спм по собі такий мак? ніколи не пробував і зовсім не шарю, що з нього можна приготовити і чи варто? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня (изменено) крім періжків-скрутнів не варто нічого вживати з цим Изменено 21 июня пользователем romario999 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня раніше було 10 корчів на кримінальну справу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 синоптик 4 695 Опубликовано: 21 июня (изменено) 8 минут назад, romario999 сказал: раніше було 10 корчів на кримінальну справу коли це,раніше? відповідальність настає за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин В Канаде разрешен посев для себя не более четверти акра..это дясять соток Изменено 21 июня пользователем синоптик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 UnknownGrower83 2 273 Опубликовано: 21 июня 25 минут назад, Xapnulypal сказал: чи варто? я бы не пробовал эту хуйню 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня (изменено) 14 часов назад, синоптик сказал: коли це,раніше? відповідальність настає за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин років 10 назад.... якщо вже по темі, то я майже впевнений, що і за 90 кущів, які окультурені, прихватять. все від прокурора залежить та начальника слідчого відділу, суду. порушена кримінальна справа і направлена до суду може і за 40 кущів. є поняття перспективність справи в суді. кожний окремий випадок. якщо Бро прихватять з маком в городі, а там ще і коноплі, то перспектива буде Изменено 22 июня пользователем romario999 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 синоптик 4 695 Опубликовано: 21 июня 1 минуту назад, romario999 сказал: років 10 назад не було такого(про 10рослин) я з маком знайом з 96 року 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня 1 минуту назад, синоптик сказал: не було такого(про 10рослин) я з маком знайом з 96 року я чув про таке. але порушена справа у суд не дійшла. була припинена. але я все б таки зрізав, якщо коноплі є. майте совість Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня (изменено) 14 часов назад, синоптик сказал: не було такого(про 10рослин) я з маком знайом з 96 року нема такого, що 100-500! все на рішення прокурора за поданням начальника слідства Изменено 22 июня пользователем romario999 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 205 Опубликовано: 21 июня 19 минут назад, romario999 сказал: нема такого, що 150! все на рішення прокурора за поданням начальника слідства Сам придумав? )) Є закон, згідно нього рішення й приймаються. Без ніяких "на розсуд" суду, прокурора чи директора слідчого ізолятору 54 минуты назад, Xapnulypal сказал: що з нього можна приготовити ширку 54 минуты назад, Xapnulypal сказал: чи варто? не варто. Викинь, там навіть на пиріжок не вистачить Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Андреа 667 Опубликовано: 21 июня Только что, Warming сказал: Сам придумав? )) Є закон, згідно нього рішення й приймаються. Без ніяких "на розсуд" суду, прокурора чи директора слідчого ізолятору Есть разница что напишет следователь , и не понаслышке знаю что адвокат судья и прокурор вместе чаи гончют 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня Только что, Warming сказал: Сам придумав? )) Є закон, згідно нього рішення й приймаються. Без ніяких "на розсуд" суду, прокурора чи директора слідчого ізолятору я не придумав, юначе. є закон, але це не правило, не догма. а певний орієнтир - 150. чи з 149 корнів, а не маківок, мало соломи? певно з місяць можна колотись.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 21 июня 4 минуты назад, Андреа сказал: Есть разница что напишет следователь , и не понаслышке знаю что адвокат судья и прокурор вместе чаи гончют бабки начальник следствия в прокуратуру носит Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 205 Опубликовано: 21 июня 3 минуты назад, Андреа сказал: Есть разница что напишет следователь , и не понаслышке знаю что адвокат судья и прокурор вместе чаи гончют Ну да, ну да. Фарту масті мусарам па пасті Ладна, развлєкайтєсь ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Xapnulypal 656 Опубликовано: 21 июня 14 минут назад, Warming сказал: ширку таке не треба, не буду краще нічого пробувати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Андреа 667 Опубликовано: 21 июня 39 минут назад, Warming сказал: Ну да, ну да. Фарту масті мусарам па пасті Ладна, развлєкайтєсь ) Если нарушаешь закон то будь готов нести ответственность , знаю честных копов и жутких воров не важно на какой стороне ты лишь ты один в ответе за свои действия Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 422 Опубликовано: 21 июня (изменено) В любом случае, если заведут дело и суд, то суд будет закрытый. О правах и законе там особо помычать не получится. К делу еще не кислый архив бумаг к ознакомлению полагается. Если уже по теме прилип, то если "есть че взять" с человека, то будет перспектива. Простая босота з 3мя камышами, выгодна разве что какому то следаку в глухом селе. Изменено 21 июня пользователем ХаПаZz 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 869 Опубликовано: 21 июня 2 часа назад, Xapnulypal сказал: не буду краще Або будь готов з цім жити все життя....чи довгим воно буде залежить від тебе. Можеш і до 90років прожити, а мо до 30....х.з. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 205 Опубликовано: 21 июня 4 часа назад, Xapnulypal сказал: таке не треба, не буду краще нічого пробувати Ну да. Який прокурор, яке слєдствіє. От якби виросла грядка, то мож булоб рулєт зробити. Або кутю на Різдво Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 2 937 Опубликовано: 22 июня 12 часов назад, Xapnulypal сказал: що з нього можна приготовити і чи варто Привіт,бро! Можна зробити кукнар: сушиш голови без насіння,виварюєш-п'єш відвар. АЛЕ опіум-найсильніша наркота. Я таке пробував (кукнар) раз у житті. Все таке гарне і заєбатільске становиться,аж страшно.Короче,мені не сподобалось,шо сподобалась тяга. Звикання майже моментальне - з першого-другого разу. Варто,чи ні - вирішуй сам але я б тобі не радив зв'язуватись з цим,бо це-реальна наркота 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 22 июня Ну да. Який прокурор, яке слєдствіє. От якби виросла грядка, то мож булоб рулєт зробити. Або кутю на Різдво Нажаль вихованість, розум і досвід у сфері судочинства, правознавства і оперативно-розшукової діяльності зі статусом "постоялєц форума чи растафаріанє" не приходить. Але так буває.. Отправлено с моего MI 9 через Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 2 937 Опубликовано: 22 июня 13 часов назад, romario999 сказал: років 10 назад.... якщо вже по темі, то я майже впевнений, що і за 120 кущів, які окультурені, прихватять. все від прокурора залежить та начальника слідчого відділу, суду. порушена кримінальна справа і направлена до суду може і за 40 кущів. є поняття перспективність справи в суді. кожний окремий випадок. якщо Бро прихватять з маком в городі, а там ще і коноплі, то перспектива буде перспектива хіба шо вбитися добряче Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 22 июня (изменено) 16 часов назад, синоптик сказал: коли це,раніше? відповідальність настає за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин В Канаде разрешен посев для себя не более четверти акра..это дясять соток Прочитав ст. 310 КК України і таки так, після внесення змін у 2018, 2023 роках вказана конкретна кількість рослин, після чого наступає кримінальна відповідальність. Раніше не було. Але є питання юного Мюнхаузена чи Дартан,яна, який хоче гострих почуттів, пише на форумі, цікавиться і хвалиться з друзями. Чи варто грати в рулетку, коли програш як мінімум чутки серед сусідів, штраф, загроза бути викритим з коноплями? 95 відсотків людей тут на форумі мають коноплі чи рослини, чи сухі, чи що сохнуть. Чи варто залишати в городі 10 чи 99 маковинь, щоб за цікавими маловірогідними обставинами попасти у поле зору правоохоронних органів? Бро @синоптик у темі з 96 року. В мене питання, а чи є в тебе зараз в твому городі 90 маківок? Це ж не кримінальний вчинок. Не треба недооцінювати ворога. А нажаль в Україні це так певно зараз. Може ворог - це занадто, але мисливець і здобич точно. Правоохоронці все заберуть, гроші здеруть, нароблять галасу на роботі і за місцем мешкання, навчання. Нажаль наше законодавство не доскональне, а копи більшість - мародери і корупціонери. Тому випадковий свідок проростання маку є потенційним інформатором. А бабця сусідка підтвердить, що приходять друзі , регочуть і сливи обдерають-ламають з червоними очима. А все тому, що Василь чи Петро @Warming - легенда Джа форуму (при всій повазі до шановних) сказав, шо це не страшно. По кнопках бити всі герої, а потім блідий вигляд, незалежно від того чи 5 рослин, чи 25, чи постоялець ти, чи легенда. Є порушення законодавства, а слідство триває. Ніхто не знає чим скінчиться. Чи Україна є зараз гаслом демократії і свободи, де верховенство закону і особа є головними цінностями? На тинові всім відомий напис. Всі під Богом і Кримінальним Кодексом. Остап Бендер тут до нагоди, якщо ти професіонал дійсно, а не шарлатан Усім Миру і спокою! Изменено 22 июня пользователем romario999 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 синоптик 4 695 Опубликовано: 22 июня 36 минут назад, romario999 сказал: В мене питання 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 22 июня 1 минуту назад, синоптик сказал: вільні люди вільної країни Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 romario999 898 Опубликовано: 22 июня 7 минут назад, синоптик сказал: Гарний приклад. Наявність снотворного маку в подвір,ї є підставою для подання до суду оперативних матеріалів для проведення обшуку домівлі, будівель та території. Знайдуть махорку, то мак не буде пом,якшуючими обставинами у справі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Xapnulypal 656
Росте в городі спм по собі такий мак? ніколи не пробував і зовсім не шарю, що з нього можна приготовити і чи варто?
Поделиться сообщением
48 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас