Перейти к публикации
  • 0

Що робити з маком?😁

Вопрос

Росте в городі спм по собі такий мак? ніколи не пробував і зовсім не шарю, що з нього можна приготовити і чи варто?

IMG_3237.jpeg

IMG_3239.jpeg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

крім періжків-скрутнів не варто нічого вживати з цим:rasta_biggrin: 

Изменено пользователем romario999
  • Like +1 7

Поделиться сообщением

• 0

раніше було 10 корчів на кримінальну справу

Поделиться сообщением

• 0
8 минут назад, romario999 сказал:

раніше було 10 корчів на кримінальну справу

коли це,раніше? відповідальність настає за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин 

В Канаде разрешен посев для себя не более четверти акра..это дясять соток

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
25 минут назад, Xapnulypal сказал:

чи варто?

я бы не пробовал эту хуйню

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, синоптик сказал:

коли це,раніше? відповідальність настає за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин 

років 10 назад.... якщо вже по темі, то я майже впевнений, що і за 90 кущів, які окультурені, прихватять. все від прокурора залежить та начальника слідчого відділу, суду. порушена кримінальна справа і направлена до суду може і за 40 кущів. є поняття перспективність справи в суді. кожний окремий випадок. якщо Бро прихватять з маком в городі, а там ще  і коноплі, то перспектива буде:rasta_laugh:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, romario999 сказал:

років 10 назад

не було такого(про 10рослин) я з маком знайом з 96 року

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, синоптик сказал:

я чув про таке. але порушена справа у суд не дійшла. була припинена. але я все б таки зрізав, якщо коноплі є. майте совість:rasta_laugh: 

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, синоптик сказал:

нема такого, що 100-500! все на рішення прокурора за поданням начальника слідства

Поделиться сообщением

• 0
19 минут назад, romario999 сказал:

нема такого, що 150! все на рішення прокурора за поданням начальника слідства

Сам придумав? )) Є закон, згідно нього рішення й приймаються. Без ніяких "на розсуд" суду, прокурора чи директора слідчого ізолятору

54 минуты назад, Xapnulypal сказал:

що з нього можна приготовити

ширку

54 минуты назад, Xapnulypal сказал:

чи варто?

не варто. Викинь, там навіть на пиріжок не вистачить

Поделиться сообщением

• 0
Только что, Warming сказал:

Сам придумав? )) Є закон, згідно нього рішення й приймаються. Без ніяких "на розсуд" суду, прокурора чи директора слідчого ізолятору

Есть разница что напишет следователь , и не понаслышке знаю что адвокат судья и прокурор вместе чаи гончют

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
Только что, Warming сказал:

я не придумав, юначе:rasta_laugh:. є закон, але це не правило, не догма. а певний орієнтир - 150. чи з 149 корнів, а не маківок, мало соломи? певно з місяць можна колотись..

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, Андреа сказал:

Есть разница что напишет следователь , и не понаслышке знаю что адвокат судья и прокурор вместе чаи гончют

бабки начальник следствия в прокуратуру носит

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Андреа сказал:

Ну да, ну да. Фарту масті мусарам па пасті :rasta_biggrin:

Ладна, развлєкайтєсь )

Поделиться сообщением

• 0
14 минут назад, Warming сказал:

ширку

таке не треба, не буду краще нічого пробувати

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
39 минут назад, Warming сказал:

Ну да, ну да. Фарту масті мусарам па пасті :rasta_biggrin:

Ладна, развлєкайтєсь )

Если нарушаешь закон то будь готов нести ответственность , знаю честных копов и жутких воров не важно на какой стороне ты лишь ты один в ответе за свои действия

Поделиться сообщением

• 0

В любом случае, если заведут дело и суд, то суд будет закрытый. О правах и законе там особо помычать не получится. К делу еще не кислый архив бумаг к ознакомлению полагается.  Если уже по теме прилип, то если "есть че взять" с человека, то будет перспектива. Простая босота з 3мя камышами, выгодна разве что какому то следаку в глухом селе. 

Изменено пользователем ХаПаZz
  • Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Xapnulypal сказал:

не буду краще

Або будь готов з цім жити все життя....чи довгим воно буде залежить від тебе. Можеш і до 90років прожити, а мо до 30....х.з. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Xapnulypal сказал:

таке не треба, не буду краще нічого пробувати

Ну да. Який прокурор, яке слєдствіє. От якби виросла грядка, то мож булоб рулєт зробити. Або кутю на Різдво :perfect:

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, Xapnulypal сказал:

що з нього можна приготовити і чи варто

Привіт,бро!

Можна зробити кукнар: сушиш голови без насіння,виварюєш-п'єш відвар.

АЛЕ опіум-найсильніша наркота. Я таке пробував (кукнар) раз у житті. Все таке гарне і заєбатільске становиться,аж страшно.Короче,мені не сподобалось,шо сподобалась тяга. Звикання майже моментальне - з першого-другого разу.

Варто,чи ні - вирішуй сам але я б тобі не радив зв'язуватись з цим,бо це-реальна наркота

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0
Ну да. Який прокурор, яке слєдствіє. От якби виросла грядка, то мож булоб рулєт зробити. Або кутю на Різдво default_perfect.gif

Нажаль вихованість, розум і досвід у сфері судочинства, правознавства і оперативно-розшукової діяльності зі статусом "постоялєц форума чи растафаріанє" не приходить. Але так буває..

Отправлено с моего MI 9 через Tapatalk

Поделиться сообщением

• 0
13 часов назад, romario999 сказал:

років 10 назад.... якщо вже по темі, то я майже впевнений, що і за 120 кущів, які окультурені, прихватять. все від прокурора залежить та начальника слідчого відділу, суду. порушена кримінальна справа і направлена до суду може і за 40 кущів. є поняття перспективність справи в суді. кожний окремий випадок. якщо Бро прихватять з маком в городі, а там ще  і коноплі, то перспектива буде:rasta_laugh:

перспектива хіба шо вбитися добряче:eyes:

Поделиться сообщением

• 0
16 часов назад, синоптик сказал:

В Канаде разрешен посев для себя не более четверти акра..это дясять соток

Прочитав ст. 310 КК України і таки так, після внесення змін у 2018, 2023 роках вказана конкретна кількість рослин, після чого наступає кримінальна відповідальність. Раніше не було. Але є питання юного Мюнхаузена чи Дартан,яна, який хоче гострих почуттів, пише на форумі, цікавиться і хвалиться з друзями.

Чи варто грати в рулетку, коли програш як мінімум чутки серед сусідів, штраф, загроза бути викритим з коноплями?

95 відсотків людей тут на форумі мають коноплі чи рослини, чи сухі, чи що сохнуть. Чи варто залишати в городі 10 чи 99 маковинь, щоб за цікавими маловірогідними обставинами попасти у поле зору правоохоронних органів?

Бро @синоптик у темі з 96 року. В мене питання, а чи є в тебе зараз в твому городі 90 маківок? Це ж не кримінальний вчинок.  

Не треба недооцінювати ворога. А нажаль в Україні це так певно зараз. Може ворог - це занадто, але мисливець і здобич точно.  Правоохоронці все заберуть, гроші здеруть, нароблять галасу на роботі і за місцем мешкання, навчання. Нажаль наше законодавство не доскональне, а копи більшість - мародери і корупціонери. Тому випадковий свідок проростання маку є потенційним інформатором. А бабця сусідка підтвердить, що приходять друзі , регочуть і сливи обдерають-ламають з червоними очима.

А все тому, що Василь чи Петро @Warming - легенда Джа форуму (при всій повазі до шановних) сказав, шо це не страшно. По кнопках бити всі герої, а потім блідий вигляд, незалежно від того чи 5 рослин, чи 25, чи постоялець ти, чи легенда. Є порушення законодавства, а слідство триває. Ніхто не знає чим скінчиться. Чи Україна є зараз гаслом демократії і свободи, де верховенство закону і особа є головними цінностями? На тинові всім відомий напис.  Всі під Богом і Кримінальним Кодексом. Остап Бендер тут до нагоди, якщо ти професіонал дійсно, а не шарлатан

Усім Миру і спокою!

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
36 минут назад, romario999 сказал:

В мене питання

IMG_20240504_161340.jpg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, синоптик сказал:

IMG_20240504_161340.jpg

вільні люди вільної країни:respect:

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, синоптик сказал:

IMG_20240504_161340.jpg

Гарний приклад. Наявність снотворного маку в подвір,ї є підставою для подання до суду оперативних матеріалів для проведення обшуку домівлі, будівель та території. Знайдуть махорку, то мак не буде пом,якшуючими обставинами у справі :yes:

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...