Перейти к публикации

Другий гров - кокос , квантум борд , авти Gelato/ Mint jelly від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

2 часа назад, Яр13 сказал:

Гелато плотна сатива - мені  дуже сподобалася - буду гровити цей сорт ще раз обов'язково :weedbush:

Привіт! Як у неї запах на цвітінні, дуже різкий чи навпаки приємний?)

Поделиться сообщением

27 минут назад, Louvre сказал:

Привіт! Як у неї запах на цвітінні, дуже різкий чи навпаки приємний?)

Привіт, запах скоріше приємний і не сильно інтенсивний штинить помірно) . Обидві штинять помірно , тільки Мінт Джелі недавно почала чимось кислим а часом і соляркою попахувати а Гелато всю дорогу пахне трохи солодкуватим , взагалі хороший сатівний гібрид . Один бро сказав що цей сорт буде плавити мій мозок) і я думаю що так воно і буде) 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 01.11.2024 в 13:45, Яр13 сказал:

Дякую бро , якщо пліснява не з'їсть буде гарний врожай :yatta:, знімав пробу - вже навалюють так як треба , Гелато плотна сатива - мені  дуже сподобалася - буду гровити цей сорт ще раз обов'язково , Мінт Джелі теж норм) крепка індюха по вигляду дуже врожайна :weedbush:

сативи завжди любив :feedme:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

23 часа назад, Яр13 сказал:

Привіт, запах скоріше приємний і не сильно інтенсивний штинить помірно) . Обидві штинять помірно , тільки Мінт Джелі недавно почала чимось кислим а часом і соляркою попахувати а Гелато всю дорогу пахне трохи солодкуватим , взагалі хороший сатівний гібрид . Один бро сказав що цей сорт буде плавити мій мозок) і я думаю що так воно і буде) 

Дякую! Це добре)

Поделиться сообщением

Вітаю, день 79 , цвіт 38

Температура 21-27° , вологість 50-60%

Режим 16/8 

Світло 150w квантумборд+ 2×50cob led

Поливи : методом тику зрозумів що оптимальним є 1000-1050ппм при яких стігми менше горять а шишки набирають , дренаж так як і був в районі 1600 -1700 , з пш теж норма , 6 залив 6 в дренажі . Гілки хиляться від своєї ваги - буду якось їх підвязувати бо поламаються 100% . Де не де є сліди передозів але поки нічого критичного ,  запах став більш інтенсивний . Все ще роздумую про два поливи на добу 

PXL_20241102_185300912.jpg

PXL_20241102_185432166_MP.jpg

PXL_20241102_185409107_MP.jpg

PXL_20241102_185509395.jpg

PXL_20241102_185916427.jpg

PXL_20241102_190142448.jpg

PXL_20241102_190214003.jpg

179938338_PXL_20241102_18504529401.jpg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

В 03.11.2024 в 15:33, Яр13 сказал:

Все ще роздумую про два поливи на добу

Що ти маєш на увазі, бро? Ти зараз 1 раз на добу поливаєш?

Мої б сильно підсихали при поливі лиш ввечері, наприклад... Та й солі в горщику поновлюю частіше)

Поделиться сообщением

1 час назад, Saintery сказал:

Що ти маєш на увазі, бро? Ти зараз 1 раз на добу поливаєш?

Мої б сильно підсихали при поливі лиш ввечері, наприклад... Та й солі в горщику поновлюю частіше)

Так  бро , поливаю кожен вечір і через день зранку , зранку стіми на цвіт , ввечері база+калмаг , оце і думаю поливати вже зранку і ввечері постійно , просто це не завжди роблю я) , якщо дружина не зйобкає 😁 то будуть поливи зранку і ввечері) , тут ще такий фактор що вологість високувата  , все таки бачу що в дні 1 поливу вологість менша , я трохи переживаю за плісняву і  трохи сумніваюсь чи потрібно добавляти вологи додатковими поливами . Треба буде понаблюдати бо шишкі великі м'ясисті , легенько може напасти якась хєрня

Изменено пользователем Яр13

Поделиться сообщением

@Saintery бро , ти часом не юзаєш біг бад ? Пише 2-4тиждень цвіту , чи можна довше використовувати , що думаєш ?

Поделиться сообщением

15 минут назад, Яр13 сказал:

плісняву

Маєш рацію, бро.. Я минулого року в цей час якраз з такою халепою зіткнувся. Думаю цього тижня осушувач повітря купити щоб літрів 6 на добу поглинав. Може конденсату буде менше в квартирі, а то біда)

5 минут назад, Яр13 сказал:

біг бад

Я його купив лиш для цього грова, раніше не пробував. В моїй таблиці до 6 тижня.

Ось що мені GPT розповів:

Чому до 6 тижня цвітіння?

Big Bud зазвичай рекомендується використовувати в перші тижні цвітіння (зазвичай з другого по шостий), оскільки в цей період рослина активно формує бутони. Після шостого тижня починається інтенсивне дозрівання квітів, коли рослині потрібні трохи інші поживні речовини, і може бути рекомендовано перейти на інші добавки, що підтримують завершальні етапи дозрівання.

Застосування Big Bud після 6 тижня може призвести до накопичення небажаних елементів, які не потрібні на останніх етапах росту і можуть погіршити якість кінцевого продукту.

Там далі треба давати Overdrive та Рипен.

Поделиться сообщением

Бро, а по сколько ты поливаешь, не сильно ли часто? Мне кажется лучше раз в день-два

Поделиться сообщением

40 минут назад, Saintery сказал:

другого по шостий

На банці , з 2 по 4))) , по 6 скоріше правильніше але виробник думає по іншому 

44 минуты назад, Saintery сказал:

минулого року в цей час якраз з такою халепою зіткнувся

Я теж мав справу , не приємна штука

47 минут назад, Saintery сказал:

щоб літрів 6 на добу поглинав

В мене теж вже є) осушувач, в приміщенні підтримує 42-48% , але в боксі 45-60% 

52 минуты назад, Saintery сказал:

Там далі треба давати Overdrive та Рипен

Можна давати а можна і просто промити тай харвити 

Поделиться сообщением

21 минуту назад, LeSt сказал:

Бро, а по сколько ты поливаешь, не сильно ли часто? Мне кажется лучше раз в день-два

В дні без поливу стімів заливаю по 3л кожній, дренаж зараз +/- 0.7 теж з кожної , в дні коли даю зранку стіми дренажу достатньо . Не думаю що це багато, в мене кокос і 5л бегі в яких на дні щей пінопласт/дренаж забрав об'єм а рослини досить великі , тут скоріше треба частіше лити чим рідше 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

якраз з такою халепою зіткнувся

Фунгіциди якісь юзав ? На якому тижні робив останню обробку ?

Може хто з інших бро поділиться своїм досвідом по фунгіцидах ?

Я обробляв два рази світчем і раз квадрісом , світчем можна 3 рази , думаю коли правильно зробити 3 обробку

Поделиться сообщением

19 минут назад, Яр13 сказал:

Фунгіциди якісь юзав ?

Ні бро, нічого не юзав. Якось халатно поставився і був такий перехідний період на опалення, що зловив на одній центральній колі. Але вирізав і решта дозріла без питань.

58 минут назад, LeSt сказал:

Ну, а я поливаю двічі на день)))) Не бачу сенсу поки це змінювати. Процес мені приємний, рутина звична)

Поки що заливаю по літру на кожну і отримую 150-300мл дренажу.

23 минуты назад, Яр13 сказал:

Я обробляв два рази світчем і раз квадрісом

Бро, я б скоріше залишив їх без листя, аніж фунгіциди собі на шишло ляпав)) Менше листя - менше вологи.

Наразі у мене різниця між боксом і кухнею 2-3%..

42 минуты назад, Яр13 сказал:

В мене теж вже є)

Порадиш на що звернути увагу? Вони якісь всі на одне рило, різниця не значна.

Поделиться сообщением

50 минут назад, Saintery сказал:

Порадиш на що звернути увагу? Вони якісь всі на одне рило, різниця не значна

Ти ж знаєш , що отой літраж на добу , то при ідеальних умовах ? В мене на 12л доба , за добу збирає 5-6л в приміщенні 42-48% , думаю можна ще понизити трохи , зі зручного - вивід під дренаж через трубку і в відро наприклад , бо чаша для збору води це десь 2-3л які треба зливати 2-3 рази на день , без осушувача бувало 70-75% але це зайняло якийсь час просушити приміщення, також зважай на шум , якщо бокс в кімнаті то це ще одне джерело постійного шуму . В мене такий https://pobut.lviv.ua/dryers/osushitel-vozduha-maxton-mx-12s-wi-fi

Бляха скопіював посилання і текст став жирним шрифтом , хз як виправити)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Друзі, на форумі є репорт, Американська мрія 2, так ось там автор привертає увагу до того, що пліснява з'являється і йде з коріння, і потім вже доходить до квітів, гарна вентиляция в боксі це константа, але також треба звертати увагу на беги та коріння, а саме на те, щоб там завжди була циркуляція повітря біля бегів і давати рослині трошки випити і подихати повітрям, бо якщо дуже часто поливати навіть кокос, то пліснява майже не минуча. Раніше дуже часто так траплялося що пліснява навіть при гарному обдуві повітря зверху всеодно з'являлась, і ось провітрювання знизу рослини - дуже вирішило це питання. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Бро, я б скоріше залишив їх без листя, аніж фунгіциди собі на шишло ляпав)) Менше листя - менше вологи.

Наразі у мене різниця між боксом і кухнею 2-3%.

Бро зараз все кроплять бо по іншому не зібрати хороший  врожай будь чого , воно все виходить з рослини , ми ж потім її і промиваємо + термін очікування+тиждень 

Поделиться сообщением

Только что, LeSt сказал:

Друзі, на форумі є репорт, Американська мрія 2, так ось там автор привертає увагу до того, що пліснява з'являється і йде з коріння, і потім вже доходить до квітів, гарна вентиляция в боксі це константа, але також треба звертати увагу на беги та коріння, а саме на те, щоб там завжди була циркуляція повітря біля бегів і давати рослині трошки випити і подихати повітрям, бо якщо дуже часто поливати навіть кокос, то пліснява майже не минуча. Раніше дуже часто так траплялося що пліснява навіть при гарному обдуві повітря зверху всеодно з'являлась, і ось провітрювання знизу рослини - дуже вирішило це питання. 

Теж про таке читав , в мене знизу вверх дує великий вентилятор - сфоткаю слідуючий раз , минулого грову вражений кущ вірніше кокос пах чимось схожим сирість прілість кароче пліснява певно пішла дійсно з коріневої 

Поделиться сообщением

Вітаю друзі , вибачайте щось я облінився)

День 84 цвіт 43

Температура 21-27° вологість 45-60% 

Світло 160w квантумборд+ 2×50 коб лед

Режим 16/8 

Поливи все так само в районі 1050ппм , дренаж 1600-1700 , заливаю по 3.5л кожній без стімів . Зменшив частоту поливів стімами поки даю через 2 дні на 3 , як не дивно так росте краще . Сьогодні замість стімів дав радіофарм+кендал для підсилення імунітету рослин , завтра на ніч планую обробити в другий і в останній раз квадрісом , користуючись випадком думаю додати до фунгіциду ще якійсь стім(є пару думок , поки обдумую і очікую відповідь від консультанта органік планет) . Шишкі наливаються , дівчата пахнуть аж в носа б'є) . Планую тримати ще 4 тижні ,  і харвити одним разом 

Фото пару днів назад 

20241105_180258.jpg

20241105_180420.jpg

20241105_180449.jpg

20241105_180546.jpg

20241105_175338.jpg

20241105_175457.jpg

20241105_180146.jpg

20241105_175059.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 7

Поделиться сообщением

P.S не все ок , бачу на декількох нижніх старих листах ось таке . Як включив опалення в будинку звідкись повилазили мошкі , не багато буквально пару штук бачив що літали , через них могло таке статися ? Ще як варіант септеріоз . Не знаю як з цим боротися брази

IMG_20241106_191446436.jpg

IMG_20241106_191452827.jpg

IMG_20241106_191508620.jpg

IMG_20241106_191515666.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Яр13 сказал:

повилазили мошкі

а шо за мошки? 

у меня раз были СЦИАРИДЫ. Но они не страшні как мошки) а головняк от их личинок. Они живут в субстрате и жруть корни и ствол! внутри ствола жруть)
не помню что там уже біло по симптомам, но от них лучше избавляться) 

повсматривайся в субстрат. Нет ли беліх червячков или сама мошка не ползает ли по земле.
В целом, для начала идентифицируй мошку) может и не в ней дело.

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

14 минут назад, boyarskiy сказал:

СЦИАРИДЫ

На вигляд як звичайна мошка яка заводиться на фруктах літом якщо не слідкувати , раз бачив як одна повзала по стовбурі , цих мошок дуже мало , бачу одну дві штуки які інколи літають в приміщенні і більше не видно  , під листям заглядував - теж не видно . Через годину гляну що там в субстраті робиться 

Поделиться сообщением

7 минут назад, Яр13 сказал:

На вигляд як звичайна мошка яка заводиться на фруктах літом якщо не слідкувати , раз бачив як одна повзала по стовбурі , цих мошок дуже мало , бачу одну дві штуки які інколи літають в приміщенні і більше не видно  , під листям заглядував - теж не видно . Через годину гляну що там в субстраті робиться 

не білокрилка хоч? бо я з нею ой як намучився!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

42 минуты назад, Яр13 сказал:

изучай бро)) 
https://jahforum.net/topic/80718-sciaridy-kto-stalkivalsya/#comment-1878754

да. на вид как обічная мошка) 

• Like +1 1

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

не білокрилка хоч? бо я з нею ой як намучився!

Не схоже бро , на моє щастя)

40 минут назад, boyarskiy сказал:

изучай бро)) 
https://jahforum.net/topic/80718-sciaridy-kto-stalkivalsya/#comment-1878754

да. на вид как обічная мошка) 

Почитав , диклофосом  теж травив , але одна дві все одно десь беруться , і якось було пофіг поки на листі не полізли плями . Схожа ситуація, тепер я майже впевнений що це не мошка 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...