pro100grow 1 592 Опубликовано: 20 октября (изменено) 2 гров,все пішло злегка по пезді з містяком,буду гровить в підвалі в вуглу,тупо нк маю вибору а що наросте то й буду мати) Изменено 24 октября пользователем pro100grow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 592 Опубликовано: Суббота в 06:56 По репорту відбій,нема де ставить палатку,переношусь знову тестовий розділ,бо мушу гровити де є,підвал,3 куща,auto short ryder від бро @kriss вже замочені,кокос забито до потів,поти по 25л забиті по 80%,глянем що вийде,в підвалах ше не ростив,думаю буде прикольно)Цей репорт прошу видалити,поспішив. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 592 Опубликовано: 20 октября Всім доброго дня,планую другий цикл в палатці 120х120х200 на 4 фотіка,SCROG і вмістити та продути максимальну кількість суцвіть,добриво буде перевірений Adwanced Nutrients база і стіми.Велике прохання допомогти підібрати кубатуру канальніка і фільтра на мою палатку хто шарить бо минулий цикл був без фільтра,в спартанських умовах,маю канальнік на 450 здається куб\см але він так дув що рослини отримували вітрові ожоги і скручувалось листя,чекаю добрих порад. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 113 Опубликовано: 20 октября ризикована справа - незрозуміло, що буде із світлом за місяць..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 592 Опубликовано: 20 октября 18 минут назад, jumbojet сказал: ризикована справа - незрозуміло, що буде із світлом за місяць..... все ок буде,сподіваюсь 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 019 Опубликовано: 20 октября 12 минут назад, pro100grow сказал: все ок буде,сподіваюсь Автомати бро зараз піднімай. Вони не так реагують на перебої світла. Бо пидори можуть зробити перебої.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 592 Опубликовано: 20 октября 8 минут назад, gans30 сказал: Автомати бро зараз піднімай. Вони не так реагують на перебої світла. Бо пидори можуть зробити перебої.. ех та походу прийдеться автіки таки гровити 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 920 Опубликовано: 20 октября 11 минут назад, pro100grow сказал: прийдеться автіки хто не ризикує- тот не пьет шампанское автіки куре 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 182 Опубликовано: 20 октября 9 часов назад, pro100grow сказал: маю канальнік на 450 здається куб\см фото шинта вентилятора виклади,плз. Подивимось на об'єм. Або модель скажи. Тобі треба надо буде три метри гофри та 2 хомути(на вентилятор та фільтр) Давай якісь опізнувальні знаки вентилятора - зараз все підберем По розрахункам: тобі треба 400-450 кубів при 60-100 Паскалях. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 592 Опубликовано: 21 октября 6 часов назад, Neverminder сказал: фото шинта вентилятора виклади,плз. Подивимось на об'єм. Або модель скажи. Тобі треба надо буде три метри гофри та 2 хомути(на вентилятор та фільтр) Давай якісь опізнувальні знаки вентилятора - зараз все підберем По розрахункам: тобі треба 400-450 кубів при 60-100 Паскалях. бро та я той вентс не буду юзать бо він шумить пздц,хочу якийсь бюджетний канальнік придбати і унольний фільтр під нього але опита в том не маю,дуже вашливо шум щоб не шумів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 182 Опубликовано: 21 октября 10 часов назад, pro100grow сказал: бро та я той вентс не буду юзать бо він шумить пздц,хочу якийсь бюджетний канальнік придбати і унольний фільтр під нього але опита в том не маю,дуже вашливо шум щоб не шумів є серія Silent Solar#Palau. Фільтр в Броварах замовиш. Вентилятор: https://vencon.ua/ua/products/kanalnyy-ventilyator-soler-palau-td-500-150-160-silent?utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_id=21170162384&utm_campaign=21170162384&utm_content&utm_term цей не шумітиме 100% Фільтр: https://oxyfresh.com.ua/freshair-100-480 Якшо по бюджету проходиш - я тобі ще регулятор обертів до нього скину,гофру і хомути Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 592 Опубликовано: 24 октября по удобрам трішки проєбався і замовив лишнього,от тепер думаю що ж краще,Jungle Juice чи Floragrowing Все по накатаній) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения