pro100grow 1 633 Опубликовано: 6 ноября Тест 2024-2025,@kriss,short ryder XL 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 6 ноября (изменено) Проросли 3/3 поти по 25л забиті на 70% кокос+перліт,дренаж-пінопласт 17.6С,якщо не виросте поставлю дуйчик в таймер 56%,готую зволожувач битлед на вєгу 6400К,4000К,3000К 375W в сумі осмос 5.5ph 120ppm,в майбутньому підключу насос і буде автополив +hydro minerals 1.5ml/l +b-booster 1.5ml/l +янтарна к-та по листу Изменено 6 ноября пользователем pro100grow 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 7 ноября Все джері-вері,росточки ростуть практично на одному рівні,періодично оприскую з B-Booster 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 13 ноября 6ДВК -осмос -B-Booster по листу і під корінь 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: Вторник в 08:07 (изменено) 12ДВК 67% вологість 25 темпа Набирав в зволожувач воду й милькнути не встиг як кіт заліз в бокс,і відразу в горщик.На жаль,1 Short Rider XL вже не врятувати:(Замочив на заміну горішок від @milen9 auto banana blaze,тепер буду бульш уважним. полив:осмос 1л 330ppm 7ph -Gro-0,33 -Micro-0,33 -Bloom-0,33 -B-booster-1.0 -Hydro minerals-1.0 -янтарна к-та 0.010 вихід-519ppm 5.8ph по листу:осмос+B-booster 0,3 Изменено Вторник в 08:09 пользователем pro100grow 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 354 Опубликовано: 6 ноября В добрий час, бро!) Теж маю ці зерна, хочу наступний гров закинути 1, тож поки спостерігаю і за твоїм тестом. ✌️ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 7 ноября в добрий путь бро / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 7 ноября поставив зволожувач і дуйчик в цикл,вентиляція з вулиці затягує повітря кожні 20хв в 2 години і дуйчик вмикаєтья раз в 20хв кожні 2 години,поперемінно то дуйчик то вентиляція,зволожувач працює постійно на 70%,вологість виросла до 59% і температура до 23 градуса,росточки почуваються прекрасно і вже поскидали каску,починаю перший день відліку 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 7 ноября В добрий час, бро!) Теж маю ці зерна, хочу наступний гров закинути 1, тож поки спостерігаю і за твоїм тестом. Дякую братішка,покажу все як є,роспишу все як роблю в добрий путь бро Дякс,братка,буду сподіватись)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 7 ноября Привіт, які розміри ніши ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 7 ноября Привіт, які розміри ніши ?120х80х190(висота) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 7 ноября Только что, pro100grow сказал: 120х80х190(висота) На 3 рослини не буде мало бро ? В голові крутиться що XL це означає великий розмір куща , по прав мене якщо я помиляюсь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 8 ноября 13 часов назад, Яр13 сказал: На 3 рослини не буде мало бро ? В голові крутиться що XL це означає великий розмір куща , по прав мене якщо я помиляюсь та мають бути великі,буду шось думать,має влізти бо минулий гров ростив 9 рослин на 120х120,не гнув 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 8 ноября 28 минут назад, pro100grow сказал: минулий гров ростив 9 рослин на 120х120 Якщо не секрет , скільки ти зібрав з такої площі ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 351 Опубликовано: 8 ноября 20 часов назад, Яр13 сказал: На 3 рослини не буде мало бро ? В голові крутиться що XL це означає великий розмір куща , по прав мене якщо я помиляюсь Можливо попруть вгору, а не вширину 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kriss 17 247 Опубликовано: 8 ноября 1 час назад, Shajtan сказал: Можливо попруть вгору, а не вширину @Shajtan бро і в гору і в ширину))) Це мамка)) 4 Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 8 ноября [mention=2302]Shajtan[/mention] бро і в гору і в ширину))) Це мамка))думаю справлюсь,буду жостко гнути)Головне буде боротьба з запахом,придивляюсь до канальніка 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kriss 17 247 Опубликовано: 8 ноября 2 минуты назад, pro100grow сказал: думаю справлюсь,буду жостко гнути)Головне буде боротьба з запахом,придивляюсь до канальніка Є репорти бро)) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 8 ноября Якщо не секрет , скільки ти зібрав з такої площі ? 979г,не враховуючи покури постійно дьоргав може грам 30 скурив. Є репорти бро)) я вже його перечитав вздовж і поперек)) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 9 ноября 2ДВК -осмос -B-booster -епін 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 9 ноября тянеться трохи є можливість підсипати ? / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 10 ноября тянеться трохи є можливість підсипати ?Нема(завтикав і засипав весь кокос,тепер по троху підсипвю типу як гірку,ще мені чувак писав можна засипать покупной земльой зверху шапку 1л і тіпа буде вологу тримати хаха але я шото хз,хто так робив? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 10 ноября 33 минуты назад, pro100grow сказал: Нема(завтикав і засипав весь кокос,тепер по троху підсипвю типу як гірку,ще мені чувак писав можна засипать покупной земльой зверху шапку 1л і тіпа буде вологу тримати хаха але я шото хз,хто так робив? поганого нічого не буде , але я не знаю хто так робив , гіркою підсипати теж не варік , після декількох поливів та гірка розмиється і рослину стовбур не триматиме( а це вже з досвіду ) якщо рівні руки , обережно щоб не пошкодити корінчик, там його толком ще нема , спробуй посадити нижче (це теж з досвіду 😅) / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 12 ноября поганого нічого не буде , але я не знаю хто так робив , гіркою підсипати теж не варік , після декількох поливів та гірка розмиється і рослину стовбур не триматиме( а це вже з досвіду ) якщо рівні руки , обережно щоб не пошкодити корінчик, там його толком ще нема , спробуй посадити нижче (це теж з досвіду )сикую порвати корневу такими маніпуляціми та й ніжка товстішає,увімкнув вентилятор і з появом вітерця,почала товстішати і норм тримає 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 12 ноября 1 минуту назад, pro100grow сказал: сикую порвати корневу такими маніпуляціми та й ніжка товстішає,увімкнув вентилятор і з появом вітерця,почала товстішати і норм тримає ну це справа хазяйська а на таких сроках ще нема що рвати , там один корінчик тільки поки що / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 633 Опубликовано: 12 ноября ну це справа хазяйська а на таких сроках ще нема що рвати , там один корінчик тільки поки що бро та я не думаю,що там буде горила-гігант,з якою не справитись,все одно буду напевно ставити сітку і забивати а так місце вгору є,1.90м,є куди рости і гнути.Буду ростить так бро) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас