Sergiog 15 Опубликовано: 7 ноября, 2024 Всем привет, в этом голу имею возможность вырастить в большом помещении без нужны в фильтрах и вентиляции, поэтому решил посадить фотики. Хотел спросить насколько опасно растить фотики если будут внезапные отключения? Я эту проблему решил резервным светом, подключил к аккуму от автомобиля датчик света и фитолинейки, как резервный свет на тот случай когда будут внезапные отключения, суммарной мощьностю около 100 Вт. Хватит ли их что бы растихи не переходили на Вегу если скажем общаю мощность ламп 1 кв? А если без резерва то опасно ли им разсинхроненый световой день? Если напр будет окл в день, но потом поставить свет наночь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 586 Опубликовано: 7 ноября, 2024 Привіт, я ростив на початку цього року фотікі , весь цикл були регулярно відключення, коли була електрика світило 200w світла при відключенні було тільки 70- 80w . Були моменти коли ніч була 16 годин а день всього 8, були пару раз розриви в циклі день/ніч , не знаю хто більше стресував я чи рослини) , в такі дні давав по листу антистресант (мегафол) і все визріло і ніхто не огермився . В той час бачив на форумі повідомлення що авти у хлопців гермилися при схожих проблемах , хоча багато хто пише авти краще переносять перебої зі світлом , тому хз 1 час назад, Sergiog сказал: Хватит ли их что бы растихи не переходили на Вегу Скоріше всього рослини будуть гермитися, будуть лізти яйця , на ревегу піде якщо зміниш режим з 12/12 на 16/8 наприклад 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 7 ноября, 2024 6 часов назад, Sergiog сказал: Всем привет, в этом голу имею возможность вырастить в большом помещении без нужны в фильтрах и вентиляции, поэтому решил посадить фотики. Хотел спросить насколько опасно растить фотики если будут внезапные отключения? Я эту проблему решил резервным светом, подключил к аккуму от автомобиля датчик света и фитолинейки, как резервный свет на тот случай когда будут внезапные отключения, суммарной мощьностю около 100 Вт. Хватит ли их что бы растихи не переходили на Вегу если скажем общаю мощность ламп 1 кв? А если без резерва то опасно ли им разсинхроненый световой день? Если напр будет окл в день, но потом поставить свет наночь чий Крим хто на твою думку путін 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 365 Опубликовано: 7 ноября, 2024 21 минуту назад, BlueberryMuffin сказал: чий Крим хто на твою думку путін це свій,бро...з Житомирщини... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergiog 15 Опубликовано: 7 ноября, 2024 3 часа назад, Neverminder сказал: це свій,бро...з Житомирщини... еммм ну я з житомирщини... А ти звідки знаєш? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 365 Опубликовано: 8 ноября, 2024 (изменено) 19 часов назад, Sergiog сказал: еммм ну я з житомирщини... А ти звідки знаєш? я тут за контррозвідку,бро Ти сам писав в 17 році) Изменено 8 ноября, 2024 пользователем Neverminder 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 149 Опубликовано: 9 ноября, 2024 Бро, якщо ти будеш давати ім навіть доп світло на аккумуляторі, то цього ім буде вдосталь. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sapamer 116 Опубликовано: 10 ноября, 2024 С фотіком набігався с початку року. То павербанк ,то на вікно , то в темну. Короче герман не було но виходить дуже малий. То я собі перейшов на авто. По ки меньше бігав за цикл. Зараз знову авто буде.... Буль-Булятор или мокрый без палева<p> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergiog 15 Опубликовано: 10 ноября, 2024 В 07.11.2024 в 14:07, Яр13 сказал: Привіт, я ростив на початку цього року фотікі , весь цикл були регулярно відключення, коли була електрика світило 200w світла при відключенні було тільки 70- 80w . Були моменти коли ніч була 16 годин а день всього 8, були пару раз розриви в циклі день/ніч , не знаю хто більше стресував я чи рослини) , в такі дні давав по листу антистресант (мегафол) і все визріло і ніхто не огермився . В той час бачив на форумі повідомлення що авти у хлопців гермилися при схожих проблемах , хоча багато хто пише авти краще переносять перебої зі світлом , тому хз Скоріше всього рослини будуть гермитися, будуть лізти яйця , на ревегу піде якщо зміниш режим з 12/12 на 16/8 наприклад Кіста, заодно хотів запитати, вчора ввечері скинув каску, норм росток? Якийсь він здається жовтий Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 586 Опубликовано: 10 ноября, 2024 12 минут назад, Sergiog сказал: Кіста, заодно хотів запитати, вчора ввечері скинув каску, норм росток? Якийсь він здається жовтий Привіт, землю давно поливав ? Здається що вона аж порепалася від засухи , трохи полий навколо ростка і якщо є легеньким розчином Б52 по листу . Взагалі схоже що це земля з вилиці , якщо так - то це погана ідея , краще поки не пізно або пересади в магазину або замочи нове зерно і посади в хорошу магазину земельку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergiog 15 Опубликовано: 10 ноября, 2024 8 минут назад, Яр13 сказал: Привіт, землю давно поливав ? Здається що вона аж порепалася від засухи , трохи полий навколо ростка і якщо є легеньким розчином Б52 по листу . Взагалі схоже що це земля з вилиці , якщо так - то це погана ідея , краще поки не пізно або пересади в магазину або замочи нове зерно і посади в хорошу магазину земельку Так, з вулиці, але чорнозем в розміщений з куряком. Я просто перший раз переоив, а так вологість землі норм Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 586 Опубликовано: 10 ноября, 2024 2 минуты назад, Sergiog сказал: Так, з вулиці, але чорнозем в розміщений з куряком. Я просто перший раз переоив, а так вологість землі норм В вуличній землі можуть бути яйця або личинки якоїсь тварюкі , або якісь грибкі чи спори плісняви , буде пічально бро - якщо місяць провозишся з кущем а потім вилізе якась хєрня . Бачив що вуличну землю перед циклом прожарюють в духовці щоб прибити паразитів та шкідливу біоту , може тобі повезе і так , але я б не ризикував Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergiog 15 Опубликовано: 10 ноября, 2024 19 минут назад, Яр13 сказал: В вуличній землі можуть бути яйця або личинки якоїсь тварюкі , або якісь грибкі чи спори плісняви , буде пічально бро - якщо місяць провозишся з кущем а потім вилізе якась хєрня . Бачив що вуличну землю перед циклом прожарюють в духовці щоб прибити паразитів та шкідливу біоту , може тобі повезе і так , але я б не ризикував А за світло ще підкажеш? Яка там мін відстають від діодів до ростка? Там один борд 12*12 на 27 ви і побутова 10вт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 586 Опубликовано: 10 ноября, 2024 3 минуты назад, Sergiog сказал: А за світло ще підкажеш? Яка там мін відстають від діодів до ростка? Там один борд 12*12 на 27 ви і побутова 10вт Не зрозумів скільки в загальному світить ват світла ? Поки йде вега я тримав лампу на відстані 35-40см на цвіт можна ближче , побачиш сам якщо росток буде сильно тягнутися тоді досипеш землі і опустиш трохи лампу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergiog 15 Опубликовано: 10 ноября, 2024 9 часов назад, Яр13 сказал: Не зрозумів скільки в загальному світить ват світла ? Поки йде вега я тримав лампу на відстані 35-40см на цвіт можна ближче , побачиш сам якщо росток буде сильно тягнутися тоді досипеш землі і опустиш трохи лампу та я мабуть переборщив, там 37 вт на відстані 17 см, от їй лист скрутило. Оклигає? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 586 Опубликовано: 10 ноября, 2024 (изменено) 4 минуты назад, Sergiog сказал: та я мабуть переборщив, там 37 вт на відстані 17 см, от їй лист скрутило. Оклигає? Ну ці рослини мають якійсь запас міцності , зазвичай не вмирають з першої бачини) , купи megafol від Valagro є фасовка по 25мл коштує орієнтовно 50грн дуже якісний антистрес - давати по листу , краще почати з 50% відсотків від норми виробника, обов'язково пригодиться) Изменено 10 ноября, 2024 пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergiog 15 Опубликовано: 14 ноября, 2024 В 10.11.2024 в 22:50, Яр13 сказал: Ну ці рослини мають якійсь запас міцності , зазвичай не вмирають з першої бачини) , купи megafol від Valagro є фасовка по 25мл коштує орієнтовно 50грн дуже якісний антистрес - давати по листу , краще почати з 50% відсотків від норми виробника, обов'язково пригодиться) Все нормік) А температуру боксу треба міряти в тіні чи під світлом? І чи можна використати ламак розжарення як обігрівач? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 586 Опубликовано: 14 ноября, 2024 4 минуты назад, Sergiog сказал: Все нормік) А температуру боксу треба міряти в тіні чи під світлом? І чи можна використати ламак розжарення як обігрівач? В мене термометр висить на стойці палатки , не під самою лампою але точно не в тіні . На рахунок ламп розжарювання бачив таке в одному репорті , як на мене лишній гемор , сам використовую керамічні лампи для обігріву 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас