Neverminder 3 217 Опубликовано: Суббота в 20:45 Мой вітання,шановні колеги! після спілкування з бро @ХаПаZz вирішив додати ці два компоненти до загальної хімоти. Буду використовувати мегафол в період від каски до формування зав'язей шишла. Радіофарм - на постійній основі. Мікру в к0мпоті знизив на 25% Хто ще юзає подібні речі? Який гефешт вони дають? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 496 Опубликовано: Суббота в 22:25 Дал тебе ответ в коментариях ранее. Скажи мне чем пахнут радик з бенефитом. У них должен быть ярко выраженный запах соевого соуса) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 228 Опубликовано: Суббота в 23:05 2 часа назад, Neverminder сказал: Мой вітання,шановні колеги! після спілкування з бро @ХаПаZz вирішив додати ці два компоненти до загальної хімоти. Буду використовувати мегафол в період від каски до формування зав'язей шишла. Радіофарм - на постійній основі. Мікру в к0мпоті знизив на 25% Хто ще юзає подібні речі? Який гефешт вони дають? Потужні добрива , валагро взагалі робить якісний продукт . Мегафол - я так розумію містить амінокислоти чи речовини які рослина метаболізує в потрібні їй гормони , які перестають вироблятись в достатній кількості при стресі , це на мій не освічений погляд . Радіофарм якраз тестую на цвітінні Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 452 Опубликовано: 18 часов назад прекратите называть его радиОфарм! ) 😆 читаю и глаз дергается) Юзал оба. Мегафол типа антистрес. Витаминка радифарм условно как бы замена б52 ( не весь состав ) но суть та же. Его использовал не постоянно а в основном вначале. для развития корневой 2 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас