Перейти к публикации
  • 0

Дикий аут , де шукати місце

prowolka

Вопрос

Добрий день, шукаю місце під дикий  аут , підкажіть на що звернути увагу ,де у вас виходило виростити .
північ України

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Я робив містяк у непролазних джунглях...сам розумієш,найголовніше щоб двуногі не знайшли.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
19 минут назад, MrHaze сказал:

Я робив містяк у непролазних джунглях...сам розумієш,найголовніше щоб двуногі не знайшли.

Все правильно браза говорить. Важкодоступне місце це найкращий варіант щоб заховати. Ще зверни увагу на кропиву, якщо її багато і вона розростається до двох метрів - це хороший знак, під кропивников гарний грунт.

Також тобі потрібно буде облагородити трохи містяк, вирізати лишні гілки, викорчувати бур'яни, зробити місце для растіх. Ну і наявність води поруч важливий пункт, щоб не таскати на горбі бо в літню спеку це виснажливо, а таскати треба буде багато.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, prowolka сказал:

Добрий день, шукаю місце під дикий  аут , підкажіть на що звернути увагу ,де у вас виходило виростити .

Поділюсь своїм досвідом: три роки підряд саджав дикий у заповіднику, до одного населеного пункту де 7 чол прописані 10 км, до другого де ваще 2-3 чол 7 км. Просто природа луг, ліс, трохи болота є, струмочки і тд.  Саджав 5-7 ялинок 500-1000м між ними, і жодна до харву не дійшла. Один із кущів бачив у вересні, та він був ще дуже зелений і вже за два тижні його не було.

В принципі навіть придивився капець які хащі, та можливо умовно простіше десь в тих краях взяти ще одну ділянку з парканом і там якийсь стелс замутить щоб це була приватна власність і ніхто туди не міг зайти.

Поделиться сообщением

• 0

сонце - мінімум 7-8 годин на добу. чим більше, тим краще. земля - в мене грунт поганий(каміння), то я робив лунки і 40 л землі покупної. місце повинно бути подалі від стежок тощо. бажано з водичкою поблизу

одразу радю ознайомитись з фунгіцидами. я особисто підвязав з аутами, бо не можу дотримати рослини до бажаного стану

Поделиться сообщением

• 0
7 часов назад, prowolka сказал:

північ України

Ищи крапиву и лови солнце максимум. Самое вкусное солнце с обеда. 

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
23 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал:

В принципі навіть придивився капець які хащі, та можливо умовно простіше десь в тих краях взяти ще одну ділянку з парканом і там якийсь стелс замутить щоб це була приватна власність і ніхто туди не міг зайти.

угу, в нас закинуті дачі так прочісують в пошуках конопель, що аж бігом....

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

відкрив для себе дикий аут в якості скоріше розваги - типу, що з того вийде. локація космос -  пойма річки, грунт торфяний. хто розуміє, що таке луг, то знає, що на ньому бувають поодинокі кущі різного розміру. один з таких кущів і використуваю в якості фону. сонце з ранку до ночі, річка 200 метрів. рибалки та любителі потрахатися на природі туди не ходять, бо посцикати можна значно ближче. головне  стежку не натоптати, але так, як в нас дощі були регулярні, то відвідав за весь час разів пять для підкормок та обробок від шкідників. вирощував бонусний афган куш рег від бро sim... все було б взагалі класно, якби не той факт, що з 5 ялинок дівка виявилася лише одна.....

photo_2024-12-30_14-24-31 (2).jpg

photo_2024-12-30_14-24-31.jpg

Изменено пользователем jumbojet
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...