Legend777 537 Опубликовано: 3 января (изменено) Брази, Слава Ісусу Христу! А також всіх з Новим Роком! Помаленьку готуюсь до аутдору 2025 і назріло питання по стимулятор. В минулому році провів цикл на базі від Biobizz - Grow + Bloom, а також використовував стимулятори від Valagro - Radifarm + Megafol. Результат від стимуляторів мені сподобався, тому в цьому сезоні також планую їх використовувати. Але зайшовши на сайт, побачив ще досить широку лінійку стимуляторів від цього ж виробника. Читаючи характеристики, помітив що принцип дії а також всі позитивні моменти схожі між ними всіма і трохи заплутався. Питання до тих в кого був досвід використання, а також до людей які можуть прояснити різницю між ними. Наприклад різниця між: Radifarm і Viva / Megafol і Maxicrop? Також хто може на власному досвіді розказати щось про Actiwave і Kendal? Наперед дякую! Інфу читав тут - https://organicplanet.com.ua/ Изменено 3 января пользователем Legend777 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 622 Опубликовано: 3 января Бро, за таку вартість я на адвансах гровив би...😒 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 622 Опубликовано: 3 января У мене в аудорі два добрива- Карбомид та Монофосфат Калію Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 499 Опубликовано: 4 января Використовую Valagro Master , подобається Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sapamer 116 Опубликовано: 14 июня В 04.01.2025 в 08:58, PitonChik сказал: Використовую Valagro Master , подобається Показать больше Яркий мастер ти використовуеш та як? Буль-Булятор или мокрый без палева<p> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 499 Опубликовано: 16 июня Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 716 Опубликовано: 16 июня @PitonChik ТОЛЬКО ВЫ НЕДОГОВАРИВАЕТЕ СЭР ЧТО СВЫШЕ 800 РРМ ЛУЧШЕ КОМПОТ НЕ ДАВАТЬ ) не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 327 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 июня В 16.06.2025 в 20:13, kostia сказал: @PitonChik ТОЛЬКО ВЫ НЕДОГОВАРИВАЕТЕ СЭР ЧТО СВЫШЕ 800 РРМ ЛУЧШЕ КОМПОТ НЕ ДАВАТЬ ) Показать больше а чому? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 716 Опубликовано: 18 июня В 17.06.2025 в 20:56, Shajtan сказал: а чому? Показать больше пробовал выращивать или вопрос был просто так задан из любопытства?передоз вылазит 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 327 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 июня В 18.06.2025 в 04:03, kostia сказал: пробовал выращивать или вопрос был просто так задан из любопытства?передоз вылазит Показать больше просто цікаво. Бо ти думка закинув ,а не розписав чому. От я і запитав до чого це призведе. Внести ясність хотілось Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 14 Опубликовано: 20 июня (изменено) В 16.06.2025 в 19:28, PitonChik сказал: Показать больше Тут ніхто нічого не наплутав? спочаткудамо азоту без коріння, на передцвіті дамо калію, а н ацвітіння фосфору для коріння... якщо плутаю то поправляйте Изменено 20 июня пользователем UrsusAretos Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 499 Опубликовано: 21 июня В 20.06.2025 в 20:34, UrsusAretos сказал: Тут ніхто нічого не наплутав? спочаткудамо азоту без коріння, на передцвіті дамо калію, а н ацвітіння фосфору для коріння... якщо плутаю то поправляйте Показать больше На цвітінні треба калій , щоб збільшити цвітіння Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 14 Опубликовано: 21 июня (изменено) В 21.06.2025 в 06:37, PitonChik сказал: На цвітінні треба калій , щоб збільшити цвітіння Показать больше 15-5-30 на вегу написали. На вегу треба дати 13-40-13. На цвітінні калій, а не на вегу калій 3-11-38 дають коли росту нема, а плоди треба щоб зріли. В оману вводять людей Изменено 21 июня пользователем UrsusAretos Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 499 Опубликовано: 22 июня В 21.06.2025 в 06:42, UrsusAretos сказал: 15-5-30 на вегу написали. На вегу треба дати 13-40-13. На цвітінні калій, а не на вегу калій 3-11-38 дають коли росту нема, а плоди треба щоб зріли. В оману вводять людей Показать больше Я не спорю, цей крін я взяв на просторах джафорума Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 284 Опубликовано: 22 июня В 20.06.2025 в 20:34, UrsusAretos сказал: Тут ніхто нічого не наплутав? спочаткудамо азоту без коріння, на передцвіті дамо калію, а н ацвітіння фосфору для коріння... якщо плутаю то поправляйте Показать больше велагро такі добрива що любо як згодиться, а так то яб на початку з тижня так третього дав би корене стимулятор радіфарм і 13-40-13,потім 15-5-30, ну а на цвіті монофосфат калію,гумат калію Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 14 Опубликовано: 22 июня В 22.06.2025 в 13:08, PitonChik сказал: Я не спорю, цей крін я взяв на просторах джафорума Показать больше я не кажу що то ти сказав, бачив не скрін, а той пост в оригіналі, і мені закралися сумніви в послідовності застосування. по валаграх дофіга відосів з логічною послідовністю дій. тому й перепитав. я б на везі давав 13-40-13, а потім 20-20-20, а на передцвіті 15-5-30. Нписав, аби люди не робили сліпих помилок Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 499 Опубликовано: 25 июня В 22.06.2025 в 19:34, UrsusAretos сказал: я не кажу що то ти сказав, бачив не скрін, а той пост в оригіналі, і мені закралися сумніви в послідовності застосування. по валаграх дофіга відосів з логічною послідовністю дій. тому й перепитав. я б на везі давав 13-40-13, а потім 20-20-20, а на передцвіті 15-5-30. Нписав, аби люди не робили сліпих помилок Показать больше На початку вегетації всі ролини потребують азот , щоб набрати зелену вссу, я не дуже розумію навіщо щось давати на предцвіт , але для більш тривалого цвітіння я даю калій ( мфк) , фосфор -він лужить більш для кореневої ситеми і наливання плодів, а плоди нас не цікавлять ,да і коріння нам не дуже треба ,особливо в автах. Ну це моя думка. Сезон в цому році СРАКА, якщо і осінь буде рання це буде ПОВНА СРАКА Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 93 Опубликовано: 25 июня (изменено) В 25.06.2025 в 07:14, PitonChik сказал: На початку вегетації всі ролини потребують азот , щоб набрати зелену вссу, я не дуже розумію навіщо щось давати на предцвіт , але для більш тривалого цвітіння я даю калій ( мфк) , фосфор -він лужить більш для кореневої ситеми і наливання плодів, а плоди нас не цікавлять ,да і коріння нам не дуже треба ,особливо в автах. Ну це моя думка. Сезон в цому році СРАКА, якщо і осінь буде рання це буде ПОВНА СРАКА Показать больше Я на цвіт 0,5л на дівчинку даю 🤓 Изменено 25 июня пользователем Pablito11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 14 Опубликовано: 25 июня (изменено) В 25.06.2025 в 07:14, PitonChik сказал: На початку вегетації всі ролини потребують азот , щоб набрати зелену вссу, я не дуже розумію навіщо щось давати на предцвіт , але для більш тривалого цвітіння я даю калій ( мфк) , фосфор -він лужить більш для кореневої ситеми і наливання плодів, а плоди нас не цікавлять ,да і коріння нам не дуже треба ,особливо в автах. Ну це моя думка. Сезон в цому році СРАКА, якщо і осінь буде рання це буде ПОВНА СРАКА Expand Показать больше На склільки розумію, то коріння для розвитку має бути, а вже потім азот і тд. В чому логіка давати на початку розвитку 15-5-30?Тим більш закинувши на початку розвитку 13-40-13 на плоди точно мимо, тільки коріння. Изменено 25 июня пользователем UrsusAretos Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас