goodmaster 3 466 Опубликовано: Суббота в 00:29 По поводу Кості, якщо неадекват лайкає,,дізлайк,, в карму,це рішення неадеквата,він має на це право! Якщо ,неадекват начинає ,,бурити,, ,писати хуйню,необасновано,можна обжалувати,попросити убрати непотрібну інфу і.т.д.,цим повинен зайнятись модер,є кнопка,,жалоба,,. Костя адекватний гровер,такі як він розвивають форум і допомагають іншим.Я би за таких бро,держався!!! Модери,адміни,чім чище і справедливіше форум,тим більше на ньому людей! 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 3 466 Опубликовано: Суббота в 00:44 По поводу москалів категорично против,банити і ще раз банити! Закінчиться війна,відкриються кордони,далі справа в їх адекватністю, рішення за адміністрацією форума!!! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 3 466 Опубликовано: Суббота в 01:01 9 часов назад, Остапушка сказал: Міла - то наша зіронька”. Ресурс мертвый и лично я не буду пинать труп. Кому по кайфу – занимайтесь Всім добра🤗 По перше,я люблю цей ресурс!Тут всі мої українчики,я з ними!!!!Всі і так знають шо я роблю для ненькі!! А міла шо?Всі і так заєьісь знають як вона на початку війни сотруднічала з рускіми і слала їм семкі! Якого ху її тут не убрали досі? Нагрузили її,написала надпись тіпа с узкіми того,а зара шо? Люди не дуракі бачать шо до чого!) 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 973 Опубликовано: Воскресенье в 23:14 В 11.01.2025 в 01:01, goodmaster сказал: Люди не дуракі бачать шо до чого!) Нічо ми не бачим бо гілку потерли. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас