Libertarianec 7 Опубликовано: 13 января Світло - відстань до рослини 45см, Фітолампа 100 W 226 LED lm281B (Quantum board Mars hydro) - https://prom.ua/ua/p1626838852-fitolampa-100-226.html Бокс - коробка з під бойлера 38-42-120 Два вентилятори, знизу на вдув, зверху на видув Грунт - Компо-Сана, біогумус, кісткове борошно, хлористий калій, мікориза. Компо сана 85 %, біогумус 10%, інші інгредієнти сипав не багато) Насіння від - smileseeds, фотік - Satori Fem Температура 21-27 Вологість 40-60 З добрив є тільки така штука - Well Grow - Nitro - 3-1-6 Рослині місяць і один тиждень. Застосовував LST тренування та інколи відрізав листя яке заважало. Спочатку все було добре, поки в грунті не з'явились мошки, ріст сповільнився, тоді я почав читати форуми і зрозумів, що я занадто багато її поливаю. Поливав водою пш 6,5 вихід дренажа був 5,5. Далі перестав поливати бо прочитав що якщо грунт сильно залити то він закислюється. Відновив полив десь через 6 днів, залив 1.5 л води, почав поливати пш 7,3 вихід дренажа 6,5, почала краще рости. останній раз поливав 4 дні назад, грунт досі вологий. Добавки поки що ніякі не використовував. ППМ води - поливав водою з магазину 300 ппм, останній раз поливав 70 ппм, вихід з дренажа - прибор зашкалює). На форумах пишуть, що дренаж грунту ні про що не каже, на мій погляд якби була проблема з корінням то вона б обвисла та скидала листя, на щастя поки такого немає. Але нажаль у рослини проблеми з листям, схоже на дефіцит калія. Не знаю чи удобрювати, грунт на мій погляд він і так заряджений. Маю таке припущення, треба гарно просушити грунт, щоб вирівнявся пш, а далі дефіцит пропаде, можливо я помиляюсь бо досвіду зовсім немає. Допоможіть порадами, заздалегідь вдячний. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 690 Опубликовано: 13 января Жирных бошек тебе браза =) Перенес тему в репорты новичков 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Libertarianec 7 Опубликовано: 13 января Дякую і навзаєм!) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 983 Опубликовано: 13 января @Libertarianec Вдалого циклу! Був цей сорт регуляр, довго квітне і може сильно стрельнуть на цвіті. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Libertarianec 7 Опубликовано: 13 января 36 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал: @Libertarianec Вдалого циклу! Був цей сорт регуляр, довго квітне і може сильно стрельнуть на цвіті. Дякую! Можливо є думки чому жовтіють кінчики листя і що мені з цим робити? Чи нічого не робити? Також не знаю коли починати удобрювати, ппм дренажа зашкалює). 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 983 Опубликовано: 13 января 8 минут назад, Libertarianec сказал: ппм дренажа зашкалює). бо у тебе земля 8 минут назад, Libertarianec сказал: Також не знаю коли починати удобрювати, Мішай нітро по їхній схемі і поливай так щоб 200 мл дрінажу було при кожному поливі, чередуй з водою. У мене були ці добрива - нормально все росло, але ж там три компоненти! 11 минут назад, Libertarianec сказал: Можливо є думки чому жовтіють кінчики листя і що мені з цим робити? Кущ виглядає нормально. є легкий дефіцит, я більше на коко вирощую, та і на землі бажано удобри лити по схемі виробника, особливо коли кущ зацвіте треба буде годувати. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Libertarianec 7 Опубликовано: 13 января 2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: бо у тебе земля Мішай нітро по їхній схемі і поливай так щоб 200 мл дрінажу було при кожному поливі, чередуй з водою. У мене були ці добрива - нормально все росло, але ж там три компоненти! Кущ виглядає нормально. є легкий дефіцит, я більше на коко вирощую, та і на землі бажано удобри лити по схемі виробника, особливо коли кущ зацвіте треба буде годувати. Дякую, буду замовляти добрива. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Libertarianec 7 Опубликовано: 14 января Зробив ще одне LST тренування і трохи пообрізав листя! Що скажете, може у когось є поради чи зауваження? Як краще знімати стрес після тренування? Після обрізки листя, рослину можна обприскувати в той же день чи краще почекати? Поливати краще до тренування чи після? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 560 Опубликовано: 14 января 33 минуты назад, Libertarianec сказал: Після обрізки листя, рослину можна обприскувати в той же день чи краще почекати? Можна в той же день, але вже на ніч, як будеш вимикати лампу. Мегафол плюс по листу добре заходить, як антистрес. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 560 Опубликовано: 14 января 35 минут назад, Libertarianec сказал: Поливати краще до тренування чи після? Тренуй краще після засухи, а наступного дня поливай. Після поливу краще не тренувати. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Libertarianec 7 Опубликовано: 14 января 22 минуты назад, Louvre сказал: Тренуй краще після засухи, а наступного дня поливай. Після поливу краще не тренувати. 23 минуты назад, Louvre сказал: Тренуй краще після засухи, а наступного дня поливай. Після поливу краще не тренувати. Дякую друже, так і буду робити! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас