Перейти к публикации

Перший гров, грунт, допоможіть рекомендаціями

Рекомендованные сообщения

Світло - відстань до рослини 45см, Фітолампа 100 W 226 LED lm281B (Quantum board Mars hydro) - https://prom.ua/ua/p1626838852-fitolampa-100-226.html
Бокс - коробка з під бойлера 38-42-120
Два вентилятори, знизу на вдув, зверху на видув
Грунт - Компо-Сана, біогумус, кісткове борошно, хлористий калій, мікориза. Компо сана 85 %, біогумус 10%, інші інгредієнти сипав не багато)
Насіння від - smileseeds, фотік -
Satori Fem
Температура 21-27
Вологість 40-60
З добрив є тільки така штука - Well Grow - Nitro - 3-1-6

Рослині місяць і один тиждень. Застосовував LST тренування та інколи відрізав листя яке заважало.
Спочатку все було добре, поки в грунті не з'явились мошки, ріст сповільнився, тоді я почав читати форуми і зрозумів, що я занадто багато її поливаю. Поливав водою  пш 6,5 вихід дренажа був 5,5. Далі перестав поливати бо прочитав що якщо грунт сильно залити то він закислюється. Відновив полив десь через 6 днів, залив 1.5 л води, почав поливати пш 7,3 вихід дренажа 6,5, почала краще рости. останній раз поливав 4 дні назад, грунт досі вологий. Добавки поки що ніякі не використовував. 
ППМ води - поливав водою з магазину 300 ппм, останній раз поливав 70 ппм, вихід з дренажа - прибор зашкалює). На форумах пишуть, що дренаж грунту ні про що не каже, на мій погляд якби була проблема з корінням то вона б обвисла та скидала листя, на щастя поки такого немає.
Але нажаль у рослини проблеми з листям, схоже на дефіцит калія. Не знаю чи удобрювати, грунт на мій погляд він і так заряджений. Маю таке припущення, треба гарно просушити грунт, щоб вирівнявся пш, а далі дефіцит пропаде, можливо я помиляюсь бо досвіду зовсім немає.
Допоможіть порадами, заздалегідь вдячний.

IMG_20250113_112104.jpg

IMG_20250113_112712.jpg

IMG_20250113_114547.jpg

IMG_20250113_122408.jpg

IMG_20250113_111947.jpg

IMG_20250113_112001.jpg

IMG_20250113_124141.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Жирных бошек тебе браза =)

Перенес тему в репорты новичков   

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Дякую і навзаєм!)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@Libertarianec Вдалого циклу! Був цей сорт регуляр, довго квітне і може сильно стрельнуть на цвіті.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

36 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

@Libertarianec Вдалого циклу! Був цей сорт регуляр, довго квітне і може сильно стрельнуть на цвіті.

Дякую! Можливо є думки чому жовтіють кінчики листя і що мені з цим робити? Чи нічого не робити? Також не знаю коли починати удобрювати, ппм дренажа зашкалює).

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, Libertarianec сказал:

ппм дренажа зашкалює).

бо у тебе земля

8 минут назад, Libertarianec сказал:

Також не знаю коли починати удобрювати,

Мішай нітро по їхній схемі і поливай так щоб 200 мл дрінажу було при кожному поливі, чередуй з водою. У мене були ці добрива - нормально все росло, але ж там три компоненти!

11 минут назад, Libertarianec сказал:

Можливо є думки чому жовтіють кінчики листя і що мені з цим робити?

Кущ виглядає нормально. є легкий дефіцит, я більше на коко вирощую, та і на землі бажано удобри лити по схемі виробника, особливо коли кущ зацвіте треба буде годувати.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

бо у тебе земля

Мішай нітро по їхній схемі і поливай так щоб 200 мл дрінажу було при кожному поливі, чередуй з водою. У мене були ці добрива - нормально все росло, але ж там три компоненти!

Кущ виглядає нормально. є легкий дефіцит, я більше на коко вирощую, та і на землі бажано удобри лити по схемі виробника, особливо коли кущ зацвіте треба буде годувати.

Дякую, буду замовляти добрива.

Поделиться сообщением

Зробив ще одне LST тренування і трохи пообрізав листя!
Що скажете, може у когось є поради чи зауваження?
Як краще знімати стрес після тренування?
Після обрізки листя, рослину можна обприскувати в той же день чи краще почекати? 
Поливати краще до тренування чи після?

IMG_20250114_143453.jpg

Поделиться сообщением

33 минуты назад, Libertarianec сказал:

Після обрізки листя, рослину можна обприскувати в той же день чи краще почекати? 

Можна в той же день, але вже на ніч, як будеш вимикати лампу. Мегафол плюс по листу добре заходить, як антистрес.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

35 минут назад, Libertarianec сказал:

Поливати краще до тренування чи після?

Тренуй краще після засухи, а наступного дня поливай. Після поливу краще не тренувати.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

22 минуты назад, Louvre сказал:

Тренуй краще після засухи, а наступного дня поливай. Після поливу краще не тренувати.

23 минуты назад, Louvre сказал:

Дякую друже, так і буду робити!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...