Перейти к публикации

Auto Northen Lights x2, виграш у конкурсі ES, експеримент

Рекомендованные сообщения

Всіх вітаю!!:jumping:

Хоч і на форумі за мене поки що не чути, та підійняв уже не один стрейн у своїй халабудці. Спершу, хотілося б подякувати усім браза-форумчанам, завдяки писанині яких я й навчився цьому мистецтву. Без вас у мене нічого б не вдалось, дякую!!

Не буду розписувати дуже багато: не так давно посів друге місце в одному із конкурсів в ТГК Error Seeds, приїхав пакуночок з люлькою та насінинками Auto NL Sliver Fem, по паспорту вони - карлики, що дають до 35 грам. Цей гров буде більш експериментальним, бо згадуючи себе на початках, задавався запитанням, чи можна в одну маленьку тару висадити дві насінинки. У цьому репорті ми перевіримо результативність та життєздатність цього методу в цілому.

Тара - 5л, земля + агроперліт 70/30, дренаж - пінопласт.

Лампа - ДНАТ 400.

Бокс - 80х80х170, пенофол, два комп'ютерних куллера на вдув і 3 канальника ДОМОВЕНТ 15О ВКО на видув.

Годувати буду GHE-шкою, конкретно Micro та Bloom, з бустерів Delta-9, на фінал буду Rippen-ити - усе як завжди. Найкраще добриво - любов!!:wub:

Тренування - LST.

Зараз у боксі вже знаходиться Afgan Kush (10 двк) та ще один Northen Lights (30двк), два автомати від Errorsів (такий собі стресс-тест для боксу), та концентрувати увагу буду на цих двох малишках.

Побачимо що буде, сподіваюсь, цей репорт буде показовим для усіх початкових і не тільки гроверів.

Плюсом, хочу зауважити, що висадив їх з інтервалом в 1 день. Та, що в центрі, старше на один день)

image.thumb.png.43f85ab07e086b7e4f7bbc59f52becff.png

Изменено пользователем n4palm
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Как подсыпать землицу буиш старина?  

Поделиться сообщением

15 минут назад, MrHaze сказал:

Как подсыпать землицу буиш старина?  

О, привітулі!:tyanet:

Перших два-три тижні потримаю на водичці, далі за методикою 25%-вода-засуха(lst)-50%-вода-засуха(lst)-100%.

На сьомий день даватиму по листу магнію сульфат раз на пару днів, а так - базовий набор GHE. Micro, Bloom.:positive:

Якщо ти цікавишся за підсипання землі під стовбур, то ручками. Під сємядолі підсиплю)

Изменено пользователем n4palm

Поделиться сообщением

15 минут назад, n4palm сказал:

Якщо ти цікавишся за підсипання землі під стовбур, то ручками. Під сємядолі підсиплю

Так там же места больше нету бро...некуда подсыпать как я вижу...вот и спросил.

Поделиться сообщением

Только что, MrHaze сказал:

Так там же места больше нету бро...некуда подсыпать как я вижу...вот и спросил.

Їх висаджував мій братан, насипав землі під бортики, я просто не вдома був, а він має поверхневі знання щодо цього всього.

Сформував горку з землі, та й підсипав.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

О, цікаво.
Поспостерігаю за ростом.
В мене зараз одна з підростаючих - Northern Lights Fem. Вже пішов другий місяць .

Изменено пользователем Ignas

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...