n4palm 5 Опубликовано: Понедельник в 14:08 (изменено) Всіх вітаю!! Хоч і на форумі за мене поки що не чути, та підійняв уже не один стрейн у своїй халабудці. Спершу, хотілося б подякувати усім браза-форумчанам, завдяки писанині яких я й навчився цьому мистецтву. Без вас у мене нічого б не вдалось, дякую!! Не буду розписувати дуже багато: не так давно посів друге місце в одному із конкурсів в ТГК Error Seeds, приїхав пакуночок з люлькою та насінинками Auto NL Sliver Fem, по паспорту вони - карлики, що дають до 35 грам. Цей гров буде більш експериментальним, бо згадуючи себе на початках, задавався запитанням, чи можна в одну маленьку тару висадити дві насінинки. У цьому репорті ми перевіримо результативність та життєздатність цього методу в цілому. Тара - 5л, земля + агроперліт 70/30, дренаж - пінопласт. Лампа - ДНАТ 400. Бокс - 80х80х170, пенофол, два комп'ютерних куллера на вдув і 3 канальника ДОМОВЕНТ 15О ВКО на видув. Годувати буду GHE-шкою, конкретно Micro та Bloom, з бустерів Delta-9, на фінал буду Rippen-ити - усе як завжди. Найкраще добриво - любов!! Тренування - LST. Зараз у боксі вже знаходиться Afgan Kush (10 двк) та ще один Northen Lights (30двк), два автомати від Errorsів (такий собі стресс-тест для боксу), та концентрувати увагу буду на цих двох малишках. Побачимо що буде, сподіваюсь, цей репорт буде показовим для усіх початкових і не тільки гроверів. Плюсом, хочу зауважити, що висадив їх з інтервалом в 1 день. Та, що в центрі, старше на один день) Изменено Понедельник в 14:13 пользователем n4palm 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 797 Опубликовано: Понедельник в 14:14 Как подсыпать землицу буиш старина? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
n4palm 5 Опубликовано: Понедельник в 14:20 (изменено) 15 минут назад, MrHaze сказал: Как подсыпать землицу буиш старина? О, привітулі! Перших два-три тижні потримаю на водичці, далі за методикою 25%-вода-засуха(lst)-50%-вода-засуха(lst)-100%. На сьомий день даватиму по листу магнію сульфат раз на пару днів, а так - базовий набор GHE. Micro, Bloom. Якщо ти цікавишся за підсипання землі під стовбур, то ручками. Під сємядолі підсиплю) Изменено Понедельник в 14:30 пользователем n4palm Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 797 Опубликовано: Понедельник в 14:38 15 минут назад, n4palm сказал: Якщо ти цікавишся за підсипання землі під стовбур, то ручками. Під сємядолі підсиплю Так там же места больше нету бро...некуда подсыпать как я вижу...вот и спросил. ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
n4palm 5 Опубликовано: Понедельник в 14:45 Только что, MrHaze сказал: Так там же места больше нету бро...некуда подсыпать как я вижу...вот и спросил. Їх висаджував мій братан, насипав землі під бортики, я просто не вдома був, а він має поверхневі знання щодо цього всього. Сформував горку з землі, та й підсипав. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ignas 39 Опубликовано: Понедельник в 19:40 (изменено) О, цікаво. Поспостерігаю за ростом. В мене зараз одна з підростаючих - Northern Lights Fem. Вже пішов другий місяць . Изменено Понедельник в 19:41 пользователем Ignas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас