Перейти к публикации

Старовинна шишка з 2017 року

Рекомендованные сообщения

Є в мене така схованка колекційних п'яточок, котру я не тривожив уже з 2016, а може 2017 року (нехай з 2017). Там і плюшки різні і боксіки і навіть шишки з Чехії привезені мною (то окрема історія була, може колись розкажу). :drujba:

Так от, та коробка чекала свого часу... 

Я останнім часом мало курив, в ту коробку нічого не додавав, гровив на насіння, а відходи моєї праці (траву без насіння) йшли на пригощання близьких мені людей.

І ось вчора мене мучала панічка, я не спав вже більше доби. Сидів і одно дув собі кальян та грав на плейстейшн 5 в Томб Райдер (типу ностальгію вихопив). Гра, до речі досить захоплива, і панічка навіть трохи на її фоні губиться. 🤪

Але три кальяна за день вже було викурено, а четвертий не дуже то й хотілося забивати. Тим паче, що останній я курив ось годину-дві тому. Але потік сраних думок в голові не давав спокійно зайнятися творчістю, чи хоча би поспати, щоби "перемкнутися". 🥺

І тут я згадав за народну медицину. Дістав свою аптечку з артефактами. Загріб руками і покопався.... Вибрати там було з чого. Я з тої аптечки голодних приятелів вже пригощав, то вони казали, що норм, але з роками шишки все ж таки деградують (точніше ТГК і КБД), а це значить, що і ефект стає слабший. Та що там ефект, смак теж (бо терпени теж деградують по повній).

image.thumb.png.9748602a5c261a6dcf4c1d5ce5445882.pngНу і що, обрав я з нашого каталогу покурити Калічакру:plane(ulet): (я вже й забув, що такий сорт існував). Взяв скляний вейпік (типу, як лампочка), насипав дрібку в нього і покурив. Курив не багато, тому що, по-перше, курю зараз рідко; по-друге - в мене панічка і розлад сну в цей день.

За смаком це якась халва, по терпени й справді вивітрилися. Десь на фоні пробивається легкий аромат... Але по смаковим якостям і не гарно і не погано. Куриться досить легко.🤔

Ще мікро-дрібка пішла в хід. Чиш-пих... За вікном сонце світить, кажуть весною буде жара... Тривожність пішла кудись слідом за димом. Я стояв біля вікна і споглядав, я в дворі гуляють сусідські коти. Одразу відчув себе "в нормі". Трохи накуреним ,але нормальним. Нічого не відволікало, маленька дрібка дзену приплила до мого мозку.💫:madeitation:

Минуло кілька хвилин і єдине про що я жалкував, це те що смакові якості Калічакри за роки зберігання щезли. А хотілось ще трохи смаку.:bulbulyator: З цією думкою, я направився на індорний город і чіпнув дрібку Блюбері, котра сушилася в електросушилці (типу врожай зібрав напередодні, але ще не висушив).:weedbush:

До речі, уточнення, дрібка в моєму визначенні - то дрібка справді, а може, навіть і менше. Знаючи, як курять траву люди, то за весь тріп, котрий я описую тут я викурив пів-напасика і до того ж через вейп, а це практично нічого по міркам досвідчених куріїв. Зато в плані терапевтичного ефекту досить добре працює, як показала практика.

:cannabis:

Але ми повертаємося на кухню. Засипаю дрібку в мій скляний вейп і... о так! Оце аромат! Він одразу на контрасті після стародавньої трави вийшов на передній план і заполонив всі мої рецептори! :yatta:

Реально суміш ягід і спецій. Я би сказав, що по аромату ніби-то покурив ялівця (прим. "можжевєльнік", російською). :feedme: Ви ніколи ягоди ялівця не їли? Оце було схоже. Аж флешбеками з 2012 пробило мене. 

Ну і що? Покурив я, та на хвилі дзену вийшов погуляти в двір. Добре, що я живу в приватному секторі, бо інакше тцк би могло наламати все задоволення від домашньої терапії.

Особливо якихось там описів свого стану не буду приводити, а то і так багато тексту написав вже. Просто, в підсумку, скажу вам, що трава 8 літньої давнини не така й "буторна". Типу вона ще навіть трохи підпірає. :peace: Та і то не головне, бо я вже давно не "кайфожер" (після грибів, мабуть). А головне, що ефект дійсно терапевтичний. :dolf_ru_072: Через годинку я поїв і пішов спокійно спати без тривожних думок і адреналіну, який задовбував мене майже цілу добу до цього.

Я, до речі, замовив собі кілька лікарськихї кбд сортів на слідуючий цикл... Але то вже інша історія...

А поки, бажаю вам вдачі. :peace: Чекайте на наступні тріпи з моєї старовинної аптечки, там ще близько 20 різних сортів лежить. Так що є в мене поки що "мапа вин" з минулого :demon2:

Слава Україні!

• Like +1 17

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...