Перейти к публикации

Старовинна шишка з 2017 року

Рекомендованные сообщения

Є в мене така схованка колекційних п'яточок, котру я не тривожив уже з 2016, а може 2017 року (нехай з 2017). Там і плюшки різні і боксіки і навіть шишки з Чехії привезені мною (то окрема історія була, може колись розкажу). :drujba:

Так от, та коробка чекала свого часу... 

Я останнім часом мало курив, в ту коробку нічого не додавав, гровив на насіння, а відходи моєї праці (траву без насіння) йшли на пригощання близьких мені людей.

І ось вчора мене мучала панічка, я не спав вже більше доби. Сидів і одно дув собі кальян та грав на плейстейшн 5 в Томб Райдер (типу ностальгію вихопив). Гра, до речі досить захоплива, і панічка навіть трохи на її фоні губиться. 🤪

Але три кальяна за день вже було викурено, а четвертий не дуже то й хотілося забивати. Тим паче, що останній я курив ось годину-дві тому. Але потік сраних думок в голові не давав спокійно зайнятися творчістю, чи хоча би поспати, щоби "перемкнутися". 🥺

І тут я згадав за народну медицину. Дістав свою аптечку з артефактами. Загріб руками і покопався.... Вибрати там було з чого. Я з тої аптечки голодних приятелів вже пригощав, то вони казали, що норм, але з роками шишки все ж таки деградують (точніше ТГК і КБД), а це значить, що і ефект стає слабший. Та що там ефект, смак теж (бо терпени теж деградують по повній).

image.thumb.png.9748602a5c261a6dcf4c1d5ce5445882.pngНу і що, обрав я з нашого каталогу покурити Калічакру:plane(ulet): (я вже й забув, що такий сорт існував). Взяв скляний вейпік (типу, як лампочка), насипав дрібку в нього і покурив. Курив не багато, тому що, по-перше, курю зараз рідко; по-друге - в мене панічка і розлад сну в цей день.

За смаком це якась халва, по терпени й справді вивітрилися. Десь на фоні пробивається легкий аромат... Але по смаковим якостям і не гарно і не погано. Куриться досить легко.🤔

Ще мікро-дрібка пішла в хід. Чиш-пих... За вікном сонце світить, кажуть весною буде жара... Тривожність пішла кудись слідом за димом. Я стояв біля вікна і споглядав, я в дворі гуляють сусідські коти. Одразу відчув себе "в нормі". Трохи накуреним ,але нормальним. Нічого не відволікало, маленька дрібка дзену приплила до мого мозку.💫:madeitation:

Минуло кілька хвилин і єдине про що я жалкував, це те що смакові якості Калічакри за роки зберігання щезли. А хотілось ще трохи смаку.:bulbulyator: З цією думкою, я направився на індорний город і чіпнув дрібку Блюбері, котра сушилася в електросушилці (типу врожай зібрав напередодні, але ще не висушив).:weedbush:

До речі, уточнення, дрібка в моєму визначенні - то дрібка справді, а може, навіть і менше. Знаючи, як курять траву люди, то за весь тріп, котрий я описую тут я викурив пів-напасика і до того ж через вейп, а це практично нічого по міркам досвідчених куріїв. Зато в плані терапевтичного ефекту досить добре працює, як показала практика.

:cannabis:

Але ми повертаємося на кухню. Засипаю дрібку в мій скляний вейп і... о так! Оце аромат! Він одразу на контрасті після стародавньої трави вийшов на передній план і заполонив всі мої рецептори! :yatta:

Реально суміш ягід і спецій. Я би сказав, що по аромату ніби-то покурив ялівця (прим. "можжевєльнік", російською). :feedme: Ви ніколи ягоди ялівця не їли? Оце було схоже. Аж флешбеками з 2012 пробило мене. 

Ну і що? Покурив я, та на хвилі дзену вийшов погуляти в двір. Добре, що я живу в приватному секторі, бо інакше тцк би могло наламати все задоволення від домашньої терапії.

Особливо якихось там описів свого стану не буду приводити, а то і так багато тексту написав вже. Просто, в підсумку, скажу вам, що трава 8 літньої давнини не така й "буторна". Типу вона ще навіть трохи підпірає. :peace: Та і то не головне, бо я вже давно не "кайфожер" (після грибів, мабуть). А головне, що ефект дійсно терапевтичний. :dolf_ru_072: Через годинку я поїв і пішов спокійно спати без тривожних думок і адреналіну, який задовбував мене майже цілу добу до цього.

Я, до речі, замовив собі кілька лікарськихї кбд сортів на слідуючий цикл... Але то вже інша історія...

А поки, бажаю вам вдачі. :peace: Чекайте на наступні тріпи з моєї старовинної аптечки, там ще близько 20 різних сортів лежить. Так що є в мене поки що "мапа вин" з минулого :demon2:

Слава Україні!

• Like +1 17

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...