Перейти к публикации

Як я гровив шишки в Чехії?

Рекомендованные сообщения

Привіт, друзі! :drujba: 

Вирішив розповісти коротенько мою історію, котра є підводкою до наступного поста с тріп-репортом. Тобто без цієї історії описувати тріп, котрий я запланував буде неповноцінно. Сподіваюся, я не даремно тут стараюся відновити тренд з веденнням тріп-репортів, бо здається, що в наш час вже тріп-репорти писати людям якось не цікаво (а може й читати теж). Ну це все оффтоп, ближче до тематики...:plane(ulet):

Було то 10 років тому, а може й 11...🤔

Я був молодшим, більш авантюрним. Міг гуляти з балоном в рюкзаку за плечима, в кишені пів стакана... накурював знайомих з рюкзака просто в парку біля поліції, і роздавав траву всім, кого зустрічав на шляху. Тупо якась відморожена людина зі сторони, як зараз згадую себе колишнього... Ну це був якийсь панк-рок мабуть...🤪

Надумали ми з моєю дівчиною (нинішньою дружиною) поїхати пожити в Європі. І як ви зрозуміли вже, наш вибір пав на Чехію. Бо там був один знайомий з форуму, котрий, мабуть і досі там живе. І можна було спробувати заручитися його підтримкою в пошуку квартири і т.п.

За нашим планом ми думали потусить там 3 місяці, а там буде видно, коли закінчиться віза. 

Як каже моя мамка, "гівна горіли" і ми вирішили їхати терміново, щоби відмітити там Новий рік. Ідея романтична 😊 ніби-то...

Грошей було тоді десь тисячі 2 баксів (і спойлер, як раз того нам вистачило). Але їхати просто так в Чехію і 3 місяця там тусить, то не наш варіант. Тому я вирішую взяти з собою ДНАТ, вентилятор, добрива та насіння.

Не буду вдаватися в подробиці. Але квартиру ми зняли, все ок. Апаратуру розмістили...

Де взяти землю? 🥺 Я вивчив основні слова по Чеські і пішов по маркетам гуляти за землю питати. Як виявилося на Новий Рік люди якось за грунти не думають і землю хрін де знайдеш. А так як ми жили не в самій Празі, бо, як ви пам'ятаєте бюджет в нас 2к баксів на 3 місяці, то в тому маленькомі містечку під назвою Плзень (я літери не пропустив, так і називається), всі магазини типу сад-огодод до вести були зачинені. Типу не сезон і все. 🥶😒

А я вже обжився кілька днів за цей час і хотів запускати цикл, бо часу в нас не багато, а погровити я не передумав.

І тут, прогулюючись містом я побачив недалеко від нашого будинку ,як екскаваторами розрили замлю і ремонтували каналізацію, чи що типу того. А так як на вулиці був мороз і тупо накопати землю де-попало не варіант, я нагріб її звідти в величезний пакет. Вдома прожарив її в духовці (смерділо, як з каналізації 🤢), щоби вбити бактерії та насіння трав. НУ і ніби-то все складується.

Треба ще знайти горшки для вирощування. А в цьому нам допоможуть не магазини, і навіть не смітники. А природні води Чехії. Що це, як гадаєте? 🧐

Правильно, я пішов на одну з 4 місцевих річок і виловив на її березі кілька баклажок, а також пластикове відро. Було дуже дивно разом з усім цим стафом йти по Європейському місту, несучи оберемок непотребу до себе в квартиру. :yatta:

Коротше, насіння замочено, земля удобрена стоїть. А Шайтан відправився купити міні-кальяна, бо й куронути хочеться, а бюджет... Та і місто не знайоме (це, до речі було не те місто, в котрому жив знайомий з форуму). Кальянчиком втарився, табака роздобув. Тепер лишалось лише гровити, курити водні димки (з чеської кальян) і асимілюватися, вивчаючи потроху чеську мову. Загалом ситуація для мене тодішнього була досить весела. 😁

Одне лиш було не весело, це те, що раз на 2 тижні хазяка з чоловіком навідувалися подивитися як ми там поживаємо і приходилося свій гров перетворювати на стелс-гров. От тоді я трохи переживав, бо я не домовлявся з ними, що буду гровить в тих на хаті. 🤯😵

:demon2:До речі, в мене було три насінини Royal Cream від Royal Queen Seeds (зараз цього сорту взагалі не бачу в продажу, та що, може одне слово я сплутав в назві, але фірма точно та). З них проросло 2. Одна росла гарною і великою, інша більш рахітна і трохи швидкоспіла. Типу зацвіла раніше і потім дозріла швидше. Гровив я на 12 годин циклі, щоби прискорити процес збору врожаю. І десь місяця через 2 в нас були перші молоденькі шишки з того швидкорослого кущика. Потихеньку-помаленьку ми його скубли та курили, а потім перейшли і до другої ялинки, обскубувать низи. :weedbush:

:cannabis: Тріп від трави був просто космічний і це не дивлячись на те, що шишки були не дозрівші, але... ми теж 2 місяця нічого не пихкали, окрім кальяну. Частенько міксували з табачком, забивали в цигарку і виходили на дитячий майданчико покурити. Ні дітей, ні людей там ніколи практично не зустрічали, але день-за-днем ми зустрічали там весну. Було дуже дивнго і досить незвично курити власне вирощену траву в іншій країні.

Мало того, сам ефект від трави додавав ейфорії, котра підкреслювала "крутість моменту". Особливо було круто курити вранці, коли на вулицях простирався туман (а це було часте явище, через те що в місті, я нагадаю, було аж 4 протікаючі через нього річки), вийти на прогулянку, куронути королівських шишок і прогулятися по окраїні, споглядаючи картину, котра нагадувала гру Сайлент Хіл.

Детально тріп вже не опишу, але було круто, це вже точно. :madeitation:

І ось підійшов час повертатися додому :plane(ulet):. Ялину ми зрізали за тиждня півтора до від'їзду, щоби скурити ту. Але хотілося верхівку все ж-таки закатати в баночку і привезти з собою в Україну. Що я і зробив. Ось на фото ця маленька 150 мл баночка (приблизно), котра нахабно і безстрашно їхала з нами через кордон і котра 10 років лежала закинута в коробці моїх колекційних заначок. ⚱️

photo_2025-02-27_10-32-44.thumb.jpg.2ea3f0916597c8953e5370c00793a342.jpg

І ось недавно після протяжки в кілька років, я почав покурювати потроху травичку (не з тими апетитами, що раніше, але все ж... для здоров'я, як то кажуть). І мені стало знову цікаво інколи ділитися з вами моїми тріпами від тестування того чи іншого сорту, але про це детальніше в інших моїх постах.

Дякую за увагу і вибачайте за так багато тексту! :peace:

• Like +1 15

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...