Перейти к публикации

Подскажите знающие

Рекомендованные сообщения

1 минуту назад, kostia сказал:

сади новую семку не теряй вреемени и ресурсы на эту что сейчас растёт) стресс то такое пока отойдёт от него уже цвести пора)и новую как эту не заливай

Я не топікстартер)))

Поделиться сообщением

5 минут назад, qwertytools сказал:

Я не топікстартер)))

сорян бро ещё не проснулся)

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Сегодня как будто лучше выглядит

IMG_0777.jpeg

Изменено пользователем Damdam

Поделиться сообщением

Рекомендую таке почитати, на інших рослинах такі гайди допомагали

1 час назад, Damdam сказал:

Сегодня как будто лучше выглядит

IMG_0777.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, qwertytools сказал:

А де почитати про вплив гіберилінів на коноплі?В виноградарстві приміняють по суцвіттям для отримання великих безнасінневих ягід на деяких сортах.

хз чи десь є такі дослідження бро , я давав на 28 дні автам для швидкого зацвітання - дозування виробника , швидше не зацвіли по факту цвіт прийшов після 40 дня , але кущі як на стероїдах наростили масу , ГК в связці з мегафолом це взагалі ріст нон стоп незважаючи на стреси , якщо цікаво глянь мій останній репорт 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

34 минуты назад, Яр13 сказал:

хз чи десь є такі дослідження бро , я давав на 28 дні автам для швидкого зацвітання - дозування виробника , швидше не зацвіли по факту цвіт прийшов після 40 дня , але кущі як на стероїдах наростили масу , ГК в связці з мегафолом це взагалі ріст нон стоп незважаючи на стреси , якщо цікаво глянь мій останній репорт 

Це про джелато і ще один від Кактусс?якщо так то двічі вже перечитав,от від чого бошки так роздуло😁

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, qwertytools сказал:

Це про джелато і ще один від Кактусс?якщо так то двічі вже перечитав,от від чого бошки так роздуло😁

так бро це воно , моя делитанська думка , що це ГК з мегафолом а потім орінтовно на 3 тижні цвіту я дав знову гормони максікроп Зав'язь , ну і я постійно стимулював продовження цвіту , кендалом і радіфармом 

Поделиться сообщением

1 час назад, Яр13 сказал:

так бро це воно , моя делитанська думка , що це ГК з мегафолом а потім орінтовно на 3 тижні цвіту я дав знову гормони максікроп Зав'язь , ну і я постійно стимулював продовження цвіту , кендалом і радіфармом 

https://agrovinner.com/product/kinaktyv-frut-500-ml/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAw5W-BhAhEiwApv4goEx7P6sQ9sZqcNWsqifXnCY9C4fyvKoQMF25AqF_A2dhNqh-35v3ehoCcNMQAvD_BwE

Я отаке хочу спробувати по цвітінню,на абрикосі,винограді які погано опилювались,дуже гарні результати.

Поделиться сообщением

9 минут назад, qwertytools сказал:

https://agrovinner.com/product/kinaktyv-frut-500-ml/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAw5W-BhAhEiwApv4goEx7P6sQ9sZqcNWsqifXnCY9C4fyvKoQMF25AqF_A2dhNqh-35v3ehoCcNMQAvD_BwE

Я отаке хочу спробувати по цвітінню,на абрикосі,винограді які погано опилювались,дуже гарні результати.

я чесно кажучи не сильний агроном , є пару старих фруктових дерев та синій виноград за хатою але воно все росте саме) - я тільки обрізку проводжу ну і ситуативно при проблемах буває втручаюсь 

Поделиться сообщением

21 час назад, MrHaze сказал:

Это же автик бро...и ему пизда,это мое мнение.

бро, бачив нещодавно експеремент де тіпок ростив автік 5 місяців біля вікна взимку без сонця і при +15(можу знайти цей репорт якщо треба), ну як для такого випадку цього інтегрованого переселенця, шанси ще є, але коли я побачив що тіпуля пише про те що навряд чи перелив бо вода відстояна... Ну тут вже простіше нову посадити. Вдалого нового грову DamDam

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...