Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 марта Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. 18 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта До речі, забув написати, що гровлю на режимі 13/11 во славу Сатані! 13 світла і 11 темряви. Так зроблено для економії ресурсу (і грошей), бо навіть при такому розкладі в мене більше 3к гривень на світло йде в місяць. Там ще просто полички освітлюються з декоративними квітами, та ще сальвія росте під ЕСЛ 150 вт... Коротше нині дорого гровить на 18/6. Треба знайти роботу, де гроші платять, щоб гровити як хочеться, а не як можеться, але то вже інше питання.... 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 11.03.2025 в 13:28, Shajtan сказал: во славу Сатані! Показать больше Это шутка бро? Или реально веришь в Бога и дьявола? Просто интересно стало =) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:03, MrHaze сказал: Это шутка бро? Или реально веришь в Бога и дьявола? Просто интересно стало =) Показать больше Це гоніво. Сатана просто попсовий сивол і число 13 (годин світла) підходить до нього :)) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:07, Shajtan сказал: Це гоніво. Сатана просто попсовий сивол і число 13 (годин світла) підходить до нього :)) Показать больше Яяясно,я уж подумал что ты сатанист ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:10, MrHaze сказал: Яяясно,я уж подумал что ты сатанист Показать больше Мені близька філософія Кастанеди 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:11, Shajtan сказал: Мені близька філософія Кастанеди Показать больше Уважаю...но мне ближе Ницше и Платон. ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:15, MrHaze сказал: Уважаю...но мне ближе Ницше и Платон. Показать больше Кастанеда просто зібрав різні напрямки філософії в своїх книжках і мені це імпонує. Плюс це подається під містичним соусом, що відповідає моєму типу натури :) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:17, Shajtan сказал: Кастанеда просто зібрав різні напрямки філософії в своїх книжках і мені це імпонує. Плюс це подається під містичним соусом, що відповідає моєму типу натури :) Показать больше Наслышан о нем,но так и не дошли еще руки до чтения...Включу его в список для чтения раз тебя так зацепил. А мне Платон нравится своей культивацией добродетели. ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта @Shajtan а к религии какой-то относишься? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:31, MrHaze сказал: Наслышан о нем,но так и не дошли еще руки до чтения...Включу его в список для чтения раз тебя так зацепил. А мне Платон нравится своей культивацией добродетели. Показать больше ну з Кастанедою все досить складно. Якщо саме філософія цікава, то починай з 3 книжки. В перших двох більше тріпів, а ніж філософії 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 13:32, MrHaze сказал: @Shajtan а к религии какой-то относишься? Показать больше ні, релігія не для мене, це ж, як казав Карл Маркс "опіум для народу". А всі ми знаємо, що опіум нічого хорошого людині не дає в довгостроковій перспективі 😁 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:03, Shajtan сказал: ні, релігія не для мене, це ж, як казав Карл Маркс "опіум для народу". А всі ми знаємо, що опіум нічого хорошого людині не дає в довгостроковій перспективі 😁 Показать больше Веришь в теорию большого взрыва? И человек от обезьяны? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:07, MrHaze сказал: Веришь в теорию большого взрыва? И человек от обезьяны? Показать больше Теж ні. Так глобально не дивлюся до великихз вибухів і т.п., бо якщо ще й накуреному задуматися, то так понесе... 😁 Якщо б і треба було би визначатися, то мені більше імпонує теорія Панспермії. Але зазвичай, я не визначений в поглядах походження людей і всесвіту. Мені головне не що було, а хто ми є і куди йдемо 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:11, Shajtan сказал: понесе... 😁 Показать больше Это да...) возможно наша вселенная это лишь атом на чьемто теле,а возможно она так огромна что где-то такой же ты сейчас читаешь такоеже сообщение от меня =)))) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 77 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:07, MrHaze сказал: человек от обезьяны? Показать больше Останнім часом залип трохи на цю тему, цікаво дуже що в нас спільний предок з Шимпанзе, і зараз вони мають повадки як у людей (тобто соціальне життя, можуть шуткувати, мати почуття гумору, та і взагалі мають досить складну ієрархічну структуру суспільства). Вони в чомусь нагадують нас, як подивився відео про горилу Коко - дуже неймовірно, рекомендую якщо не знаєте цю горилу, хоча б почитати про неї. Все таки 94% ДНК спільних якщо не помиляюсь Прикро, що ліси вирубують і скоріше за все скоро нікого буде досліджувати, таке цікаве явище, як ще один вид, який може усвідомлювати себе та навколишній світ, поки не настільки як це може людина, але все ж, це неймовірно) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 77 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:16, MrHaze сказал: Это да...) возможно наша вселенная это лишь атом на чьемто теле,а возможно она так огромна что где-то такой же ты сейчас читаешь такоеже сообщение от меня =)))) Показать больше Ага, а десь Шайтан прийняв рішення прочитати відповідь на 5 хвилин пізніше, і вже існує 2 всесвіти де Шайтан вирішив зараз прочитати а де не зараз))) і так з кожним вибором навіть найменшим, квантова фізика) У всякому разі, ми існуємо, це факт. І конкретна версія нас існує тільки тут, де ми себе усвідомлюємо, навіть якщо ми всі існуємо в краплі кофе яка летить на землю))) бо відносно неї ми настільки малі що для нас це ціле життя Всесвіту, а десь вона впала за 1 секунду)) час також загадка сильна і дивна річ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 870 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:02, Shajtan сказал: ну з Кастанедою все досить складно. Якщо саме філософія цікава, то починай з 3 книжки. В перших двох більше тріпів, а ніж філософії Показать больше Вчення дона Хуана дуже складно написане саме в плані читаємості , суб'єктивно найгірший стиль написання зі всього що я читав , але не в плані самої історії ідей та сенсів які він заклав В 12.03.2025 в 14:23, Mecheniy сказал: Останнім часом залип трохи на цю тему, цікаво дуже що в нас спільний предок з Шимпанзе Показать больше я читав колись про теорію обдовбаної мавпи ) можливо вона і не правдива , але підходить під тематику нашого форуму) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 14:49, Яр13 сказал: Вчення дона Хуана дуже складно написане саме в плані читаємості , суб'єктивно найгірший стиль написання зі всього що я читав , але не в плані самої історії ідей та сенсів які він заклав я читав колись про теорію обдовбаної мавпи ) можливо вона і не правдива , але підходить під тематику нашого форуму) Показать больше Кастанеду читати це одне (і це реально складно для розуміння, але легко для розваги мозку). А от коли починаєш практикувати та освоювати поради з книги, то лише з роками починаєш більш глибоко усвідомлювати про що там було написано. Згадуючи, як я років 15 назад тусувався на форумі кастанедівців і споглядав, як вони трактують знання з книги буквально (як і християни з Біблією), вже тоді був трохи здивований. А от зараз коли згадую, то взагалі в шоці, як де-які люди на повному серйозі перетворюются в фанатиків книги Кастанеди, а не використовують посил. Коротше.... Зупинка внутрішнього діалога (і це не лише про слова) - головний важіль перших кроків в правильному руслі. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 77 Опубликовано: 12 марта (изменено) В 12.03.2025 в 14:49, Яр13 сказал: колись про теорію обдовбаної мавпи ) можливо вона і не правдива , але підходить під тематику нашого форуму) Показать больше Ага, теж бачив)) в мене мут на лайки вже, переставив забагато реакцій, але лайк)) В 12.03.2025 в 15:28, Shajtan сказал: Зупинка внутрішнього діалога (і це не лише про слова) - головний важіль перших кроків в правильному руслі. Показать больше Да бро! Це досить складно, але практика крута і дає неперевершений досвід. Я свого часу прочитавши книгу "мирный воин" почав таке практикувати... До Кастанеди поки не дійшов) але знаю теж про цю тему👍🏻 скільки живи, стільки і розумій нове, навіть те, що вже, здавалося б, зрозумів) Але потім я забив, це не просто лягти і спати, а мене рубати починало. Хоча період цих практик був крутий, незвичайні відчуття Изменено 12 марта пользователем Mecheniy 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 870 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 15:28, Shajtan сказал: Кастанеду читати це одне (і це реально складно для розуміння, але легко для розваги мозку). А от коли починаєш практикувати та освоювати поради з книги, то лише з роками починаєш більш глибоко усвідомлювати про що там було написано. Згадуючи, як я років 15 назад тусувався на форумі кастанедівців і споглядав, як вони трактують знання з книги буквально (як і християни з Біблією), вже тоді був трохи здивований. А от зараз коли згадую, то взагалі в шоці, як де-які люди на повному серйозі перетворюются в фанатиків книги Кастанеди, а не використовують посил. Коротше.... Зупинка внутрішнього діалога (і це не лише про слова) - головний важіль перших кроків в правильному руслі. Показать больше Так бро , те що це не тільки про слова в голові я знаю , внутрішній діалог дає нам опис світу на основі нашого досвіду - такий собі сформований патерн , Кастанеда же каже що нам потрібно розірвати такі та інші вже сформовані конструкції . Для себе я відкинув частину опису деяких практик через те що опис тільки заплутує розуміння що це і для чого . Та сама точка зборкі ( в описі енергетичний кокон і все інше) для мене це мій психо емоційний стан в цю секунду , тобто всі стани в яких я був усвідомлено це і є мої доступні точки зборкі , між якими я можу переключатись згадуючи свій стан і відчуття того стану в ту чи іншу мить , запахи тактильні відчуття або інші тригери допомагають перейти в конкретну "точку" набагато легше . Частково через такі дещо "міфологічні" описи і йдуть неправильні трактування практик шляху воїна , напевно) В 12.03.2025 в 15:34, Mecheniy сказал: Ага, теж бачив)) в мене мут на лайки вже, переставив забагато реакцій, але лайк)) Показать больше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 16:31, Яр13 сказал: Так бро , те що це не тільки про слова в голові я знаю , внутрішній діалог дає нам опис світу на основі нашого досвіду - такий собі сформований патерн , Кастанеда же каже що нам потрібно розірвати такі та інші вже сформовані конструкції . Для себе я відкинув частину опису деяких практик через те що опис тільки заплутує розуміння що це і для чого . Та сама точка зборкі ( в описі енергетичний кокон і все інше) для мене це мій психо емоційний стан в цю секунду , тобто всі стани в яких я був усвідомлено це і є мої доступні точки зборкі , між якими я можу переключатись згадуючи свій стан і відчуття того стану в ту чи іншу мить , запахи тактильні відчуття або інші тригери допомагають перейти в конкретну "точку" набагато легше . Частково через такі дещо "міфологічні" описи і йдуть неправильні трактування практик шляху воїна , напевно) Показать больше ти шариш, бачу не пуста голова 😎 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 870 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 17:43, Shajtan сказал: ти шариш, бачу не пуста голова 😎 Показать больше Я впевнений що ти теж шариш бро , цікаво твій досвід і твоє трактування точкі зборкі , якщо тобі не лінь писати) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 117 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 18:34, Яр13 сказал: Я впевнений що ти теж шариш бро , цікаво твій досвід і твоє трактування точкі зборкі , якщо тобі не лінь писати) Показать больше Фактично це стани свідомості, між якими ми переміщуємо нашу "увагу". На практиці, можна викликати грибні тріпи, якщо є вміння зміщувати точку збірки в положення, в якому вона перебуває під час грибного тріпу. Ну це дуже грубо і приклад просто по нашій тематиці. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 870 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 18:40, Shajtan сказал: Фактично це стани свідомості, між якими ми переміщуємо нашу "увагу". На практиці, можна викликати грибні тріпи, якщо є вміння зміщувати точку збірки в положення, в якому вона перебуває під час грибного тріпу. Ну це дуже грубо і приклад просто по нашій тематиці. Показать больше грибів не їв , чи може статися "смерть Его" з першого грибного тріпу ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 192 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 18:48, Яр13 сказал: грибів не їв , чи може статися "смерть Его" з першого грибного тріпу ? Показать больше Хороший вопрос =) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 870 Опубликовано: 12 марта В 12.03.2025 в 18:55, MrHaze сказал: Хороший вопрос =) Expand Показать больше Бро а ти скільки грибів з їв поки тебе не накрило ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения