Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 марта Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. 21 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 266 Опубликовано: 1 апреля 13 часов назад, Neverminder сказал: очкую а траву с АДамі вживати не очкуєш? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 апреля 3 часа назад, Mecheniy сказал: Підтверджую, Теппекі - єдиний спосіб який в мене працював проти білокрилки... Так загалом використовую Каліпсо - але одним прекрасним днем я зрозумів, що Каліпсо, не дивлячись на ширину своєї дії, не вбиває білокрилку, тому варто мати і таке бро) купуй і їбаш цих крилатих Теппекі) Тепеккі бачив в інетах відоси. Ним поливати чи прискати? Бо є різні ідеї щодо цього... 3 часа назад, синоптик сказал: а траву с АДамі вживати не очкуєш? типу краще померти, аніж збожеволіти 😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 233 Опубликовано: 1 апреля 31 минуту назад, Shajtan сказал: Бо є різні ідеї щодо цього... Я обприскував по листу, зверху листа та зі зворотньої сторони, по дозуванню яке вказане на упаковці було 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 38 Опубликовано: 2 апреля В 01.04.2025 в 13:03, Mecheniy сказал: Підтверджую, Теппекі - єдиний спосіб який в мене працював проти білокрилки... Сезар? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 129 Опубликовано: 8 апреля В 01.04.2025 в 10:03, Mecheniy сказал: Підтверджую, Теппекі - єдиний спосіб який в мене працював проти білокрилки... Еще Биорейд один из работающих вариантов от белокрылки, лично проверенный , только дозу в 2 раза концентрированней от той что на упаковке пишут давала.Пару обработок с интервалом в неделю и пропала гадость. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 апреля Білокрилки після 2 обробок з інтервалом в 1 тиждень не стало ніби-то... почекаю, може ще десь яйця активуються Вчора почав гермити одну з CBD NL. Буде батьком для наших фемок, якщо, звичайно огермиться. Вже роками цим займаюсь і кожен раз переживаю, як вперше, що не трансформується. 🥶 Сьогодні поливати буду чистою водою, щоби заодно поміряти піддон, що там витікає. Пересаджувати не планую вже, нехай в 5л горшках доростають. на слідуючий цикл буду в 7л ростити 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KuznetsD9thc 62 Опубликовано: 9 апреля В 10.03.2025 в 20:01, Shajtan сказал: Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. Интересно почитать 😎 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 апреля 12/04/2025 Рослини погнали в рост. Але мені здалось, що азотику добіса в них, бо підкрутили листочки-кігтики, як побачите нижче, певні представники. Тому поливаю водичкою святою поки тільки. Вже тричі полив. Перед чим поливав удобрами тричі підряд за таблицею. Наступний полив буде тех з добривами. А там подивимося. В мене суміш землі з кокосом, тому ппн не дуже доцільно міряти ,але в мене десь 1200-1300 в піддоні. Лампу все вище піднімаю, бо вони ростуть не погано (в сусідній частині боксу є набагато кращі представники ,але по ним буде окремий репорт потім. А поки детальніше покажу вам наші медичні рослинки (фоткав коло палатки, тому жовтуваті фотки, хоч і пофотошопив трохи, бо прямо помаранчеві були) CBD N.L. #1 (35 днів) CBD N.L. #2 (35 днів) - це наш майбутній батько Почав оприскувати сріблом рослину. Сподіваюсь, вийде герм (кожен раз переживаю). Схрестимо пальці, щоби в нас було насіння на майбутні роздачі на форумі 💚 CBD N.L. #3 (35 днів) CBD N.L. #4 (34 дні) CBDV #1 - рахітик очухався та пішов у ріст (34 дні) CBDV #2 ще один рахіт оклигав (34 дні) CBDV #3 (31 день) CBG Relif (35 днів) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 апреля Одна CBD Northern Light, котру я оприділив на роль герма показала перші яєчка Я не фоткав поки її, чекаю, поки пилити почнуть. Сподіваюсь не дуже скоро, бо поки мені не дуже треба швидити. Бо як тільки запилить, то і шишки перестануть рости, а там зараз тільки початок цвіту... Тому може ще десь окремо з сальвією потусується якийсь тиждень... Але, головне нам насіння, тому тут важливіше попилити, а шишки, то вже бонус. І ось вам такий приколдес, як чат жпт бачить герма коноплі на початку цвітіння, щоб хоч якась картинка в новині моїй була 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 апреля 25 квітня Сьогодні витягнув всі рослини з палтки (а в мене їх більше, ніж в цьому репорті). І почав їх підв'язувати, збирати сухі листочки, закручувати гілочки. Гнути навіть не планую, бо рослини в мене одна до другої впритик стоять, важко таке ще й гнути. Чому так густо посадив? Просто кілька рослин самосіву було з минулого циклу, і не хотілось викидати просто. Вирішив лишити. + кільтка сортів затестити хотів... Фото під днатом шматка моєї палатки. Не обробляв, так лишив жовтим... Поливаю зараз рослини 1 раз в 2-3 дні, бо вже цвітіння, а в мене, нагадую, ростуть вони в 5 л горщиках. На слідуючий цикл візьму 7л. Раніше в 12-15 л гровив, вирішив затестити, що буде в 5л. НУ і типу поки норм... Так от, зараз поділюсь фотками, а слідуюча фотосесія вже буде, мабуть ближче до харвесту, бо рослини там як паззл зібрані і коли одну витягнеш, важко буде назад скласти все як треба 😄 *** CBD N.L. # 1 (48 днів) * * * CBD N.L. # 2 (48 днів) - герм * * * CBD N.L. # 3 (48 днів) - верхня бошка не попала в кадр, завтикав щось я... Ялина десь півтора метра в вишину, не менше. І тільки почала цвісти фактично. Я хз, як вона в 5л горщику буде до фіналу виживати... Але принципово експеримент доведу до кінця і не стану пересаджувати. * * * CBD N.L. # 4 (47 днів) - як на мене, найцікавіший фенотип, схожий на ловрайдера, але приплюснутий якийс... Цікаво, що буде в фіналі... * * * CBDV # 1 (47 днів) - Очухалась, як бачите. Думав я, що з неї взагалі нічого не буде. Це та рослина, котра в дитинстві тупила сильно, а потім, як бачите, роздвоїла центральну колу. Генетика Сідсмана, щось не дуже вражає.... Сподіваюсь по ефекту буде лікувальною, як написано в паспорті * * * CBDV # 2 (47 днів) - теж була рахітом і зараз якась дрищова, але величенька... * * * CBDV # 3 (44 дні) - ще одна дивна рослина... * * * CBG Relif (47 днів) - Остання, за наші бажання... Єдина виросша з 3 насінин. Тупивша в дитинстві, як і решта Сідсманів... Ну тепер, щось вимальовується... * * * Дякую за увагу! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 296 Опубликовано: Воскресенье в 22:37 В 14.03.2025 в 16:29, синоптик сказал: 0,1 0,1 г це мікротріп) В 26.04.2025 в 12:04, Shajtan сказал: 25 квітня Сьогодні витягнув всі рослини з палтки (а в мене їх більше, ніж в цьому репорті). І почав їх підв'язувати, збирати сухі листочки, закручувати гілочки. Гнути навіть не планую, бо рослини в мене одна до другої впритик стоять, важко таке ще й гнути. Чому так густо посадив? Просто кілька рослин самосіву було з минулого циклу, і не хотілось викидати просто. Вирішив лишити. + кільтка сортів затестити хотів... Фото під днатом шматка моєї палатки. Не обробляв, так лишив жовтим... Поливаю зараз рослини 1 раз в 2-3 дні, бо вже цвітіння, а в мене, нагадую, ростуть вони в 5 л горщиках. На слідуючий цикл візьму 7л. Раніше в 12-15 л гровив, вирішив затестити, що буде в 5л. НУ і типу поки норм... Так от, зараз поділюсь фотками, а слідуюча фотосесія вже буде, мабуть ближче до харвесту, бо рослини там як паззл зібрані і коли одну витягнеш, важко буде назад скласти все як треба 😄 *** CBD N.L. # 1 (48 днів) * * * CBD N.L. # 2 (48 днів) - герм * * * CBD N.L. # 3 (48 днів) - верхня бошка не попала в кадр, завтикав щось я... Ялина десь півтора метра в вишину, не менше. І тільки почала цвісти фактично. Я хз, як вона в 5л горщику буде до фіналу виживати... Але принципово експеримент доведу до кінця і не стану пересаджувати. * * * CBD N.L. # 4 (47 днів) - як на мене, найцікавіший фенотип, схожий на ловрайдера, але приплюснутий якийс... Цікаво, що буде в фіналі... * * * CBDV # 1 (47 днів) - Очухалась, як бачите. Думав я, що з неї взагалі нічого не буде. Це та рослина, котра в дитинстві тупила сильно, а потім, як бачите, роздвоїла центральну колу. Генетика Сідсмана, щось не дуже вражає.... Сподіваюсь по ефекту буде лікувальною, як написано в паспорті * * * CBDV # 2 (47 днів) - теж була рахітом і зараз якась дрищова, але величенька... * * * CBDV # 3 (44 дні) - ще одна дивна рослина... * * * CBG Relif (47 днів) - Остання, за наші бажання... Єдина виросша з 3 насінин. Тупивша в дитинстві, як і решта Сідсманів... Ну тепер, щось вимальовується... * * * Дякую за увагу! >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: Понедельник в 14:38 05 травня Півник пилить нормасом, а то перші дні він лише скидав банани. Але, коли я над ним почаклував, прикликав духів природи і Сатану, він схаменувся і почав пилити в посиленому режиму. Вже так кілька днів. Чекаємо на появу насіння. А білокрилка майже була щезла, але сьогодні я поливав і помітив, що їх літає вже десяток знову, а це загрожує пліснявою для всього народу коноплі. Тому було вирішино на слідуючий полив через кілька днів використати препарат, котрий рекомендували на форумі: https://images.prom.ua/6327434647_insektitsid-teppeki-vid.jpg А раз в нас уже шишки почали сформовуватися ,то буду поливати ним ,а не прискати, як вказано на упаковці. Чат ГПТ каже таке: 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: Понедельник в 14:44 Поговорив я ще з ГПТ, бо він сказав, що діюча речовина не швидко виводиться з тканин коноплі (в тому числі). Хоча до врожаю мені більше 3-х тижнів, але... Я навіть не знаю,.. треба було раніше мабуть Тепекі юзати. А цей цикл може будемо з пліснявою на шишках, якщо білокрилка все ж розплідниться сильніше... Ось що сказав наш ШІ: І його порада мене дуже повеселила 😄💚😄 ПРЕПАРАТ 😄😁😆😅🤣 Оце бімба назва. Треба погуглити за нього, може спробую... Хто тестив може? 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 497 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 часов назад 09/05/2025 Вітаю друзі! Білокрилка поки в мене не множиться візуально, так що сильно не переживаю. Але... При поливанні не заміряв кожен раз дренаж, а сьогодні поміряв... Так от я поливаю десь 1000 ппм зараз, а в мене в дренажі 2500! Щось забагато. Думаю, тут частково може бути через накопичення солей в землі, бо, як правило дренаж при вирощуванні на землі не заміряють, бо він не точний через сам склад землі. Але 2500 на виході, то вже забагато, навіть для землі, як на мене... Треба перевіряти ппм дренажу на початку грову в земляних сумішах, гадаю. Але поки пару поливів зроблю чистою водою і перевірю ппн в піддоні. Але, не зважаючи на це, рослини виглядають непогано. Я сфоткав кілька, щоби передати вам загальну картинку. Нагадую, в повному розмірі буду фоткать на харвесті, бо зараз пересувати їх не дуже зручно. Фоткав під днатом, потім трохи в фотошопі повернув їм більш-менш природній колір... Та все ж, гадаю тижнів через 3-4 будемо дивитися на них в повній красі. Бо там на одній фотці можете побачити насіннячко, котре вже стигне потроху... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения