Перейти к публикации
  • 0

Скільки "ходять" венти від monkey fan або pro fan або інші спеціалізовані під наше діло ?

Яр13

Вопрос

Вітаю брази , хочу прикупити на обдув пару хороших вентів , цікавить чи варто переплачувати за брендові , як вони по довговічності ? 

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
44 минуты назад, Neverminder сказал:

Привіт!

Я ,за порадою бро @ХаПаZz, накупив вентиляторів від микрохвильовок. Дешево,безхвідмовна конструкція (все лікується ВД-40), дме просто агонь! Він ставить 2 на бокс. Мені вистачає по одному

Привіт, я також такі маю , два , теж підглянув у бро Хапаза . Але оце два цикли хватаю плісняву , думаю може зробити їм ураган на новий цикл . Я брав два дешеві WimpeX по 500грн на акцію то вони пройшли по 2500 годин  +/- і дохнуть . Цікаво скільки живуть брендові 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, Neverminder сказал:

накупив вентиляторів від микрохвильовок

4 часа назад, Яр13 сказал:

я також такі маю , два

1 час назад, ХаПаZz сказал:

в мене і то 3, інколи 4

Брази, а в якому вигляді ви тримаєте ці вентилі? В розібраному з котушкою і всім причандаллям назовні чи придумали якийсь корпус? Було б цікаво глянути, може хтось міг би показати

Поделиться сообщением

• 0
13 минут назад, Яр13 сказал:

Вони бувають з пластмасою за яку можна прикріпити

Серйозно ))

У нових упаковка пластикова, можна в ній і тримати :rasta_biggrin:

328853759_.jpg.483332d91e34c15832be38865c9820e9.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Warming сказал:

Серйозно ))

У нових упаковка пластикова, можна в ній і тримати :rasta_biggrin:

328853759_.jpg.483332d91e34c15832be38865c9820e9.jpg

Певно я не так тебе зрозумів, чомусь подумав що ти про те як воно в бокс зберігаєтьсяі  :eyes: накурений і не уважний . 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Neverminder сказал:

3 по боксах стоїть

Ну так, при таких габаритах можна ставити хоч 5 )) Тому і зацікавився бо дешеве, компактне, просте, витривале

стоїть внизу на пружинній підставці зробленій на колінці.

Також використовую ці підвіси, з них можна наробити різних павуків. Ставив на радянський ВН-2 але він все одно взлітає, прийшлося прикручувати гвинтами до 6мм стальної площадки

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

так причіпи якогось м'яса залізного, грам на 300-400

так кажу ж:

Цитата

прийшлося прикручувати гвинтами до 6мм стальної площадки

Він дує просто пздц як мощно, але нажаль надто шумно. Подумую чи не зробити з нього канальник на чердаку )

Але вони теж електрики просять

Скільки?

Поделиться сообщением

• 0

Вентсы на промах центробежные ходят 8+ лет 24/0 

Если не юзать фильтра можно и обычные. 

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

• 0
7 часов назад, ХаПаZz сказал:

шумно? вперше чую, щоб з мікрухи шумів) Він часом не кожусі? Чи він відкритий так шумить?

В середньому 30ватт на душу. В мене є два по 30 доволі добре пхають, а на підлозі 20ватт, ну він трішки лайтовіший. На 40ватт може в тебе, якщо ти кажеш, що його самого здуває)

цікаво , я думав що вони +\- одинакові , мої по 16-18 ват  через ват метр 

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, POSTAL сказал:

Вентсы на промах центробежные ходят 8+ лет 24/0 

Если не юзать фильтра можно и обычные. 

Привіт бро , а які вентилятори ти юзаєш на обдув ?

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Яр13 сказал:

Привіт бро , а які вентилятори ти юзаєш на обдув ?

Вітаю ! Звичайні напольні , тільки переробленні , або ті що на стіну.  Бувать і великі і малі. 

Screenshot_2025-03-12-10-09-04-544_com.android.chrome.jpg

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, POSTAL сказал:

Вітаю ! Звичайні напольні , тільки переробленні , або ті що на стіну.  Бувать і великі і малі. 

я брав звичайні дешеві WimpeX 707 то їх хватило приблизно на цикл і сдохли - не стартують , оце думаю чи мені не пощастило чи дійсно в таких дешевих малий ресурс роботи . Взагалі думаю купити типу брендові під наше діло , поворотні Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ?

Поделиться сообщением

• 0
28 минут назад, Яр13 сказал:

я брав звичайні дешеві WimpeX 707 то їх хватило приблизно на цикл і сдохли - не стартують , оце думаю чи мені не пощастило чи дійсно в таких дешевих малий ресурс роботи . Взагалі думаю купити типу брендові під наше діло , поворотні Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ?

Прикол у втулках, дешеві на втулках , дорожчі на підшипниках. Твій можно розібрати, та шліфонути вал ))

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, POSTAL сказал:

Прикол у втулках, дешеві на втулках , дорожчі на підшипниках. Твій можно розібрати, та шліфонути вал ))

Думаю якщо я розберу ті китайські венти то там не буде вже що збирати) бро ,  але якось можна спробувати подивитись що там зламалось . По ідеї на підшипниках повинні ходити довго , певно візьму як і думав пару брендових вентів 

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, ХаПаZz сказал:

шумно? вперше чую, щоб з мікрухи шумів)

Це я говорив про ніжки з  підвісів і вентилятор ВН-2. Ось такий:

1992900983_-2.jpg.a1d4322a7d9e1210e838e1ee4b33ba11.jpg

До речі у нього походу 22Вт, тому трохи дивує твердження, що у вентів мікрохвильовки -

10 часов назад, ХаПаZz сказал:

В середньому 30ватт на душу

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, ХаПаZz сказал:

Він гудить капец. Ця штука для обдуву хренова. Над то направлений  через кожух

Вони якраз для обдуву і спроектовані. Безпосередньо мої колись стояли на охолодженні здоровенних шаф ЕВМ, але там такий поток повітря, що на обдув боксів вони дійсно не підходять бо розірве бокс і рослину на шмаття )

Поделиться сообщением

• 0

Напишіть вже хлопцям які микрохвильові курочить, LG Samsung або може delfa підійде? 

десь викинули стару піч зараз жалкую що дуйчик не зняв 😄

si vis pacem para bellum | 1&2 репорт | Третий репорт | 4 репорт |

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Яр13 сказал:

Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ?

Якось цікавився у Dunulbul про вентиль profan, коли обирав собі на обдув, то відгук був вкрай негативний. Краще обирай такий:

https://hydroponics.in.ua/ua/tovar-ventilyator-c-vrascheniem-mfo-20w-secret-jardin

в мене працює вже третій цикл, звичайно не 24/0, але працює) та й сам виробник рекомендує через кожні 6 годин роботи вимикати на півгодини для перепочинку.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
15 минут назад, Louvre сказал:

Якось цікавився у Dunulbul про вентиль profan, коли обирав собі на обдув, то відгук був вкрай негативний. Краще обирай такий:

https://hydroponics.in.ua/ua/tovar-ventilyator-c-vrascheniem-mfo-20w-secret-jardin

в мене працює вже третій цикл, звичайно не 24/0, але працює) та й сам виробник рекомендує через кожні 6 годин роботи вимикати на півгодини для перепочинку.

не пам'ятаєш що саме не сподобалось в профані ?

я дивився на такий  Вентилятор поворотний ProFan Oscillating Clip Fan 20 Вт (ID#1282100662), ціна: 1412 ₴, купити на Prom.ua і на Вентилятор Monkey Fan 30W Secret Jardin - BigHarvest — интернет-магазин товаров для растениеводства , в принципі замість профану можна взяти той що ти скинув 

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, ХаПаZz сказал:

Та де, то звичайна туалетна витяжка)

Це далеко не так. Просто повір ))

2 часа назад, ХаПаZz сказал:

Ти ніби мотор від мікри не підлючав

Не підключав. Поки що слідкую за рекламною кампанією і міркую )

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Яр13 сказал:

не пам'ятаєш що саме не сподобалось в профані ?

я дивився на такий  Вентилятор поворотний ProFan Oscillating Clip Fan 20 Вт (ID#1282100662), ціна: 1412 ₴, купити на Prom.ua і на Вентилятор Monkey Fan 30W Secret Jardin - BigHarvest — интернет-магазин товаров для растениеводства , в принципі замість профану можна взяти той що ти скинув 

то був ProFan 5W, не такий, як в тебе за посиланням, казав що дуже погана якість, у перший же день зламалися кріплення, потім  то працював, то не працював, шось там з мотором були трабли, в обшем з його слів  це лайно у гарній упаковці з пафосною позначкою "Pro")

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
8 часов назад, Яр13 сказал:

То их бро надо раскручивать, чистить и смазывать. Я использовал 2шт обычных напольных вента, без ножки, вешал их верх ногми по углам, и они прекрасно спраавляются со своей работой, а вот есть они начинают свистеть, гудеть и т.д., то пришло время для чистки и смазки уже. Там ничего сложного, но минут 15 уделить надо.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
15 минут назад, LeSt сказал:

То их бро надо раскручивать, чистить и смазывать. Я использовал 2шт обычных напольных вента, без ножки, вешал их верх ногми по углам, и они прекрасно спраавляются со своей работой, а вот есть они начинают свистеть, гудеть и т.д., то пришло время для чистки и смазки уже. Там ничего сложного, но минут 15 уделить надо.

Ніяких симптомів не було бро , один просто перестав працювати а інший стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті , але знов таки не кожного разу це допомагає . Я вже настроївся купити нові , тільки цікаво який ресурс у брендових . Венти купував не в сезон на промі по 500грн , брендові в 3 рази дороще , чи є сенс брати брендові чи купувати по потребі дешевий Китай ось в чому питання)

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті

Послухай чи гудить двигун(або продзвони), якщо це клин - капни на вісь масла щоб стекло вниз всередину. Мені помагало не раз

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Warming сказал:

Послухай чи гудить двигун(або продзвони), якщо це клин - капни на вісь масла щоб стекло вниз всередину. Мені помагало не раз

треба глянути , може дійсно можна реанімувати 

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Яр13 сказал:

Ніяких симптомів не було бро , один просто перестав працювати а інший стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті , але знов таки не кожного разу це допомагає . Я вже настроївся купити нові , тільки цікаво який ресурс у брендових . Венти купував не в сезон на промі по 500грн , брендові в 3 рази дороще , чи є сенс брати брендові чи купувати по потребі дешевий Китай ось в чому питання)

Так это оно и есть, смазка становится густой, и он гудит но не крутится, я обычно раскручиваю его полностью очищаю старое масло и смазываю заново)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...