Перейти к публикации
  • 0

Скільки "ходять" венти від monkey fan або pro fan або інші спеціалізовані під наше діло ?

Вопрос

Вітаю брази , хочу прикупити на обдув пару хороших вентів , цікавить чи варто переплачувати за брендові , як вони по довговічності ? 

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
15 минут назад, Louvre сказал:

Якось цікавився у Dunulbul про вентиль profan, коли обирав собі на обдув, то відгук був вкрай негативний. Краще обирай такий:

https://hydroponics.in.ua/ua/tovar-ventilyator-c-vrascheniem-mfo-20w-secret-jardin

в мене працює вже третій цикл, звичайно не 24/0, але працює) та й сам виробник рекомендує через кожні 6 годин роботи вимикати на півгодини для перепочинку.

не пам'ятаєш що саме не сподобалось в профані ?

я дивився на такий  Вентилятор поворотний ProFan Oscillating Clip Fan 20 Вт (ID#1282100662), ціна: 1412 ₴, купити на Prom.ua і на Вентилятор Monkey Fan 30W Secret Jardin - BigHarvest — интернет-магазин товаров для растениеводства , в принципі замість профану можна взяти той що ти скинув 

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, ХаПаZz сказал:

Та де, то звичайна туалетна витяжка)

Це далеко не так. Просто повір ))

2 часа назад, ХаПаZz сказал:

Ти ніби мотор від мікри не підлючав

Не підключав. Поки що слідкую за рекламною кампанією і міркую )

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Яр13 сказал:

не пам'ятаєш що саме не сподобалось в профані ?

я дивився на такий  Вентилятор поворотний ProFan Oscillating Clip Fan 20 Вт (ID#1282100662), ціна: 1412 ₴, купити на Prom.ua і на Вентилятор Monkey Fan 30W Secret Jardin - BigHarvest — интернет-магазин товаров для растениеводства , в принципі замість профану можна взяти той що ти скинув 

то був ProFan 5W, не такий, як в тебе за посиланням, казав що дуже погана якість, у перший же день зламалися кріплення, потім  то працював, то не працював, шось там з мотором були трабли, в обшем з його слів  це лайно у гарній упаковці з пафосною позначкою "Pro")

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
8 часов назад, Яр13 сказал:

я брав звичайні дешеві WimpeX 707 то їх хватило приблизно на цикл і сдохли - не стартують , оце думаю чи мені не пощастило чи дійсно в таких дешевих малий ресурс роботи . Взагалі думаю купити типу брендові під наше діло , поворотні Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ?

То их бро надо раскручивать, чистить и смазывать. Я использовал 2шт обычных напольных вента, без ножки, вешал их верх ногми по углам, и они прекрасно спраавляются со своей работой, а вот есть они начинают свистеть, гудеть и т.д., то пришло время для чистки и смазки уже. Там ничего сложного, но минут 15 уделить надо.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
15 минут назад, LeSt сказал:

То их бро надо раскручивать, чистить и смазывать. Я использовал 2шт обычных напольных вента, без ножки, вешал их верх ногми по углам, и они прекрасно спраавляются со своей работой, а вот есть они начинают свистеть, гудеть и т.д., то пришло время для чистки и смазки уже. Там ничего сложного, но минут 15 уделить надо.

Ніяких симптомів не було бро , один просто перестав працювати а інший стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті , але знов таки не кожного разу це допомагає . Я вже настроївся купити нові , тільки цікаво який ресурс у брендових . Венти купував не в сезон на промі по 500грн , брендові в 3 рази дороще , чи є сенс брати брендові чи купувати по потребі дешевий Китай ось в чому питання)

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті

Послухай чи гудить двигун(або продзвони), якщо це клин - капни на вісь масла щоб стекло вниз всередину. Мені помагало не раз

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Warming сказал:

Послухай чи гудить двигун(або продзвони), якщо це клин - капни на вісь масла щоб стекло вниз всередину. Мені помагало не раз

треба глянути , може дійсно можна реанімувати 

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Яр13 сказал:

Ніяких симптомів не було бро , один просто перестав працювати а інший стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті , але знов таки не кожного разу це допомагає . Я вже настроївся купити нові , тільки цікаво який ресурс у брендових . Венти купував не в сезон на промі по 500грн , брендові в 3 рази дороще , чи є сенс брати брендові чи купувати по потребі дешевий Китай ось в чому питання)

Так это оно и есть, смазка становится густой, и он гудит но не крутится, я обычно раскручиваю его полностью очищаю старое масло и смазываю заново)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Привіт !  В мене було два таких,вистачило на пів року,нераджу!
В одного поворотна шестерня стерлась,а потім почали клинити і грітися,навіть паляним  воняли.
Я очканув і повикидав їх.

znimokekrana2025-01-30191802-700x700.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Купив в епіцнтрі такі по 160грн,раз в пів року чищу та змазую і все гуд!
Палатка 80х80 мені хватає !

images.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
В 13.03.2025 в 19:44, KI4R сказал:

Купив в епіцнтрі такі по 160грн,раз в пів року чищу та змазую і все гуд!
Палатка 80х80 мені хватає !

images.jpg

Бро, а можеш модель написати чи посилання дати де воно є таке окрім епіцентру)) звучить добре якщо реального за 160 грн)

Поделиться сообщением

• 0

Привіт Бро!

Я два роки назад купляв,якраз акція була в епіку,вчора заходив я їх небачив там,можливо потрібно сезону почекати.

Ось так вони виглядають,але до його потрібно ще usb блок.

IMG_20250313_202954.jpg

IMG_20250315_182003.jpg

Изменено пользователем KI4R
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...