Яр13 1 865 Опубликовано: 11 марта Вітаю брази , хочу прикупити на обдув пару хороших вентів , цікавить чи варто переплачувати за брендові , як вони по довговічності ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 865 Опубликовано: 12 марта 15 минут назад, Louvre сказал: Якось цікавився у Dunulbul про вентиль profan, коли обирав собі на обдув, то відгук був вкрай негативний. Краще обирай такий: https://hydroponics.in.ua/ua/tovar-ventilyator-c-vrascheniem-mfo-20w-secret-jardin в мене працює вже третій цикл, звичайно не 24/0, але працює) та й сам виробник рекомендує через кожні 6 годин роботи вимикати на півгодини для перепочинку. не пам'ятаєш що саме не сподобалось в профані ? я дивився на такий Вентилятор поворотний ProFan Oscillating Clip Fan 20 Вт (ID#1282100662), ціна: 1412 ₴, купити на Prom.ua і на Вентилятор Monkey Fan 30W Secret Jardin - BigHarvest — интернет-магазин товаров для растениеводства , в принципі замість профану можна взяти той що ти скинув Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 566 Опубликовано: 12 марта 2 часа назад, ХаПаZz сказал: Та де, то звичайна туалетна витяжка) Це далеко не так. Просто повір )) 2 часа назад, ХаПаZz сказал: Ти ніби мотор від мікри не підлючав Не підключав. Поки що слідкую за рекламною кампанією і міркую ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Louvre 670 Опубликовано: 12 марта 2 часа назад, Яр13 сказал: не пам'ятаєш що саме не сподобалось в профані ? я дивився на такий Вентилятор поворотний ProFan Oscillating Clip Fan 20 Вт (ID#1282100662), ціна: 1412 ₴, купити на Prom.ua і на Вентилятор Monkey Fan 30W Secret Jardin - BigHarvest — интернет-магазин товаров для растениеводства , в принципі замість профану можна взяти той що ти скинув то був ProFan 5W, не такий, як в тебе за посиланням, казав що дуже погана якість, у перший же день зламалися кріплення, потім то працював, то не працював, шось там з мотором були трабли, в обшем з його слів це лайно у гарній упаковці з пафосною позначкою "Pro") 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 LeSt 160 Опубликовано: 12 марта 8 часов назад, Яр13 сказал: я брав звичайні дешеві WimpeX 707 то їх хватило приблизно на цикл і сдохли - не стартують , оце думаю чи мені не пощастило чи дійсно в таких дешевих малий ресурс роботи . Взагалі думаю купити типу брендові під наше діло , поворотні Монкі фан чи Про фан , таких не використовував ? довго вони живуть ? То их бро надо раскручивать, чистить и смазывать. Я использовал 2шт обычных напольных вента, без ножки, вешал их верх ногми по углам, и они прекрасно спраавляются со своей работой, а вот есть они начинают свистеть, гудеть и т.д., то пришло время для чистки и смазки уже. Там ничего сложного, но минут 15 уделить надо. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 865 Опубликовано: 12 марта 15 минут назад, LeSt сказал: То их бро надо раскручивать, чистить и смазывать. Я использовал 2шт обычных напольных вента, без ножки, вешал их верх ногми по углам, и они прекрасно спраавляются со своей работой, а вот есть они начинают свистеть, гудеть и т.д., то пришло время для чистки и смазки уже. Там ничего сложного, но минут 15 уделить надо. Ніяких симптомів не було бро , один просто перестав працювати а інший стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті , але знов таки не кожного разу це допомагає . Я вже настроївся купити нові , тільки цікаво який ресурс у брендових . Венти купував не в сезон на промі по 500грн , брендові в 3 рази дороще , чи є сенс брати брендові чи купувати по потребі дешевий Китай ось в чому питання) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 566 Опубликовано: 12 марта 1 час назад, Яр13 сказал: стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті Послухай чи гудить двигун(або продзвони), якщо це клин - капни на вісь масла щоб стекло вниз всередину. Мені помагало не раз 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 865 Опубликовано: 12 марта 3 минуты назад, Warming сказал: Послухай чи гудить двигун(або продзвони), якщо це клин - капни на вісь масла щоб стекло вниз всередину. Мені помагало не раз треба глянути , може дійсно можна реанімувати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 LeSt 160 Опубликовано: 12 марта 4 часа назад, Яр13 сказал: Ніяких симптомів не було бро , один просто перестав працювати а інший стартує тільки якщо допомогти йому крутнувши лопасті , але знов таки не кожного разу це допомагає . Я вже настроївся купити нові , тільки цікаво який ресурс у брендових . Венти купував не в сезон на промі по 500грн , брендові в 3 рази дороще , чи є сенс брати брендові чи купувати по потребі дешевий Китай ось в чому питання) Так это оно и есть, смазка становится густой, и он гудит но не крутится, я обычно раскручиваю его полностью очищаю старое масло и смазываю заново) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 KI4R 58 Опубликовано: 13 марта Привіт ! В мене було два таких,вистачило на пів року,нераджу! В одного поворотна шестерня стерлась,а потім почали клинити і грітися,навіть паляним воняли. Я очканув і повикидав їх. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 KI4R 58 Опубликовано: 13 марта Купив в епіцнтрі такі по 160грн,раз в пів року чищу та змазую і все гуд! Палатка 80х80 мені хватає ! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 77 Опубликовано: 15 марта В 13.03.2025 в 19:44, KI4R сказал: Купив в епіцнтрі такі по 160грн,раз в пів року чищу та змазую і все гуд! Палатка 80х80 мені хватає ! Бро, а можеш модель написати чи посилання дати де воно є таке окрім епіцентру)) звучить добре якщо реального за 160 грн) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 KI4R 58 Опубликовано: 15 марта (изменено) Привіт Бро! Я два роки назад купляв,якраз акція була в епіку,вчора заходив я їх небачив там,можливо потрібно сезону почекати. Ось так вони виглядають,але до його потрібно ще usb блок. Изменено 15 марта пользователем KI4R 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Яр13 1 865
Вітаю брази , хочу прикупити на обдув пару хороших вентів , цікавить чи варто переплачувати за брендові , як вони по довговічності ?
Поделиться сообщением
37 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас