Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта Приветствую всех Начинаю свою путь с маленьких шагов в большой и увлекательный мир зелени) Выбор пал на сорт Gorilla Girl фотопериод И так: Собрал скромную но душевную палаточкуПалатка: 160х60х60 Homebox Свет: Samsung Quantum Board 281h 150w +диммер Вход: пассивный Выход: Soler& Palau 160/100 Регулятор оборотов трансформаторный (удобно и тихо) 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта Кормить буду: Advanced базой + стимуляторы Вот что имею в арсенале Приборы для измерения: 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта (изменено) 9.03 Закинул семку в тёплую очищенную воду 11.03 Переехала под ватные диски 12.03 пустила хвостик Вечером планируется переселение в Air Pot 9 литров Кокос: Plagron 70/30 Сильно строго не судите) первый раз в первый класс иду Буду рад любому совету и любой критике! Ну и все надежды на стабильный свет и светлое будущее Слава Украине ! Слава Джа! Изменено 15 июля пользователем Uchastkoviy 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 марта Засыпал земельки в AIRPOT Пролил 1л компота база 0.5 и калмаг 1.мл и закинул семку. В сам кокос добавил микоризы и под семку самую малость) Свет выкрутил на 20% и расстояние 35 см (если есть ошибки то с радостью исправлю) . 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 мая 1 час назад, Neverminder сказал: ой... то ми фактор вже даємо...додавай біг-бад 2 мл/1.5 л гумат той самий. Ще сім днів і почнемо годувати на цвіт Да, фактор даю Окей! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая День 43/12/6 Температура: день 23,5 ночь 21,5 Влажность: день 70, ночь 63 Свет: 141 w, высота: ~40см Компот: 3,0 l (осмос/калмаг/база/бадфактор/бигбад/игритор/гумат) Вход: 702 ppm, 5,8 ph Выход: 1200 ppm, 5,0 ph. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 44 минуты назад, Uchastkoviy сказал: Компот: 3,0 l (осмос/калмаг/база/бадфактор/бигбад/игритор/гумат) Бро а нашо ти удоброй пхаеш якщо в тебе в дренажі Выход: 1200 ppm, 5,0 ph.? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 43 минуты назад, JahVibes сказал: Бро а нашо ти удоброй пхаеш якщо в тебе в дренажі Выход: 1200 ppm, 5,0 ph.? Привет, думаешь лучше выровнять до 1000 выход и так держать? Просто мне @Neverminder советует повышать 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 32 минуты назад, Uchastkoviy сказал: Привет, думаешь лучше выровнять до 1000 выход и так держать? Просто мне @Neverminder советует повышать Да уж, повезло с советчиком,а сам что думаеш) или ты собираешся по советам гровить? 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая Подумай почему в дренаже солей больше? Включи логику✌️ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 8 минут назад, JahVibes сказал: Подумай почему в дренаже солей больше? Включи логику✌️ С логикой всё вроде хорошо) Мне то люди посты лайкают каждый день, но подсказывают редко что и как Я и сам понимаю,что в кокосе уже удобрений много собралось, того и спустил с 850 ппм до 650-700 и дренаж опускаться начал до нормы 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 2 минуты назад, Uchastkoviy сказал: 650-700 спускай ещо 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 809 Опубликовано: 13 мая 16 минут назад, Uchastkoviy сказал: и сам понимаю,что в кокосе уже удобрений много собралось, того и спустил с 850 ппм до 650-700 и дренаж опускаться начал до нормы Привіт бро) З приводу цього, скажу як роблю в таких ситуаціях В основному, я ретельно промиваю кокос на початку цвітіння, і перед дозріванням Мені так спокійніше, а то згодом непотрібні солі накопичуються, воно і пити гірше може...ну це якщо я правильно розумію ситуацію, типу дисбаланси можливі що якийсь азот залишиться з вєги і на цвітінні буде заважати Хоча і без промивки гровлять теж наче, але я люблю промити) а водичку можна розбавити та кімнатні рослини полити цим) 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 31 минуту назад, Mecheniy сказал: Привіт бро) З приводу цього, скажу як роблю в таких ситуаціях В основному, я ретельно промиваю кокос на початку цвітіння, і перед дозріванням Мені так спокійніше, а то згодом непотрібні солі накопичуються, воно і пити гірше може...ну це якщо я правильно розумію ситуацію, типу дисбаланси можливі що якийсь азот залишиться з вєги і на цвітінні буде заважати Хоча і без промивки гровлять теж наче, але я люблю промити) а водичку можна розбавити та кімнатні рослини полити цим) Привет, бро Та я вроде не мало заливаю в кокос воды, солей лишних быть не должно) дренаж по 1.3 литра выходит Но бутылочка клинера имеется на всякий случай) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 809 Опубликовано: 13 мая 14 минут назад, Uchastkoviy сказал: Привет, бро Та я вроде не мало заливаю в кокос воды, солей лишних быть не должно) дренаж по 1.3 литра выходит Но бутылочка клинера имеется на всякий случай) Про клінер нічого не скажу, не користувався) Я більше про те, що в тебе може бути дисбаланс по солях. Хоча ППМ при цьому не обов'язково буде більше норми, але велику частину цього ППМ може складати зайвий азот, який залишився з вєги або віддається на цвітінні... Хоча це все можна сказати отсебятіна)), насправді, бо я кажу лише як розумію це, як відчув за 2 роки грову на кокосі... Останній свій гров я здивувався, наскільки насправді переоцінював значення азоту на цвітінні... зараз набагато менше став лити його в цей період. А в тебе чудова рослина зараз, я десь як раз в такий період і промиваю її, даючи більше фосфору калію та менше азоту. В самій рослині азоту не мало, якщо я правильно бачу) ну і особисто в мене рослина тільки рада була промивці в цей етап) вона ще може зайвий азот через коріння давати вниз, зараз їй більше за все треба для цвітіння. Ну а якщо не промивати, можуть просто залишиться непотрібні солі які будуть блокувати потрібні... І навіть якщо з дренажу витікає кожен раз десь пів літра або літр води, цього на жаль мало з цієї точки зору в контексті промивки, як на мене, а компоту зайвого багато тратити тоді доведеться) Це чисто інформація на подумать) бо експертом я себе не вважаю точно і з наукової точки зору не можу казати достовірно 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая 28 минут назад, Mecheniy сказал: Про клінер нічого не скажу, не користувався) Я більше про те, що в тебе може бути дисбаланс по солях. Хоча ППМ при цьому не обов'язково буде більше норми, але велику частину цього ППМ може складати зайвий азот, який залишився з вєги або віддається на цвітінні... Хоча це все можна сказати отсебятіна)), насправді, бо я кажу лише як розумію це, як відчув за 2 роки грову на кокосі... Останній свій гров я здивувався, наскільки насправді переоцінював значення азоту на цвітінні... зараз набагато менше став лити його в цей період. А в тебе чудова рослина зараз, я десь як раз в такий період і промиваю її, даючи більше фосфору калію та менше азоту. В самій рослині азоту не мало, якщо я правильно бачу) ну і особисто в мене рослина тільки рада була промивці в цей етап) вона ще може зайвий азот через коріння давати вниз, зараз їй більше за все треба для цвітіння. Ну а якщо не промивати, можуть просто залишиться непотрібні солі які будуть блокувати потрібні... І навіть якщо з дренажу витікає кожен раз десь пів літра або літр води, цього на жаль мало з цієї точки зору в контексті промивки, як на мене, а компоту зайвого багато тратити тоді доведеться) Це чисто інформація на подумать) бо експертом я себе не вважаю точно і з наукової точки зору не можу казати достовірно До каких значений промываешь? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 809 Опубликовано: 13 мая (изменено) 1 час назад, Uchastkoviy сказал: До каких значений промываешь? Щоб вихід був десь такий як і вхід, на це може піти літрів 30 води Не 1 в 1, може там бути вихід на 10-20ппм вищім образно кажучи але приблизним до входу щоб, щоб не перевищувало на сотні ппм) Наприклад в мене крануха 130ппм в середньому, якщо на виході буде 150, а до цього на виході було 1000+ то це точно прогрес) Можеш для експерименту заміряти яка вода буде з самого початку, коли чистою почнеш промивати, досить довго ППМ буде височенький. А потім, як промиєш, то в тебе виходить практично чистий кокос. Тоді треба його зарядити компотом із правильним ПШ і щоб азоту було поменше. Я після такої промивки на 10л горщик 3л компоту заряджав, бо він пустий практично і максимально насичений водою, а щоб компот із правильним ПШ дістався самого низу горщика, я лив так. Це ліпше робити на ніч) краще щоб вода на промивку була нормальна, але я промивав крижаною взимку і було нормас...кампот тільки нормальної температури був в кінці. Ці перепади звісно не зовсім природні так сказати, але рослини від цього були бодрячком в мене) А щодо клінеру цікаво, бачив цю тему раніше але поки не користувався і не вивчав, може теж мейк сенс, треба почитати) Скажу чесно, пробував і без промивки такої, але з нею завжди коректніше виходить регулювати середовище корнів, рослина оновлюється якось і нове дихання отримує, прикольно Изменено 13 мая пользователем Mecheniy Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая День 43/12/7 Температура: день 23,5 ночь 21 Влажность: день 60, ночь 67 Свет: 141 w, 35 см Компот: 3,0 l (осмос/ калмаг/база/бадфактор/игнитор/бигбад/гумат) Вход: 491 ppm, 5,8 ph Выход: 1190 ppm , 4,9 ph (1,2 l). 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 19 минут назад, Uchastkoviy сказал: Вход: 491 ppm, 5,8 ph Не понижай пш на входе если понижаеш конечно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 26 минут назад, JahVibes сказал: Не понижай пш на входе если понижаеш конечно Не, пш всегда 5.8 стараюсь держать ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая Только что, Uchastkoviy сказал: Не, пш всегда 5.8 стараюсь держать ) так понижаеш или нет? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 1 минуту назад, JahVibes сказал: так понижаеш или нет? Только ппм понижаю Пш на входе всегда 5.8 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 2 минуты назад, Uchastkoviy сказал: Только ппм понижаю Пш на входе всегда 5.8 чем меряеш? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая (изменено) 1 минуту назад, JahVibes сказал: чем меряеш? У меня жидкий пш метр Глазомер уже настроил Изменено 14 мая пользователем Uchastkoviy 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 1 час назад, Uchastkoviy сказал: осмос/ калмаг/база/бадфактор/игнитор/бигбад/гумат) убери всю эту фигню кроме базы,пока во всякам случае 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 1 501 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 8 минут назад, JahVibes сказал: убери всю эту фигню кроме базы,пока во всякам случае А дозы 2/3/1 на 1.5 литра по базе оставить? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 1 минуту назад, Uchastkoviy сказал: А дозы 2/3/1 на 1.5 литра по базе оставить? база GHE? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая увидела,ты на цвет перевел уже?(я фото не вижу инет плохой) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 006 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая 7 минут назад, Uchastkoviy сказал: 2/3/1 чего сколько льеш напиши Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас