Перейти к публикации

Органический аут 2025

Рекомендованные сообщения

В 05.04.2025 в 07:41, Mecheniy сказал:

Крутий кущ бро! Хороше місце для нього 👍🏻 Атмосферне фото таке)

Бро @Mecheniy, вже в котре помічаю, ти справжній поціновувач краси. :drujba:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вдруге дякую насамперед автору. :respect:, бро @MrHaze! А також багатьом іншим. За багато різноманітної корисної, нової для мене інформації у цьому репорті, за атмосферу сильного досвідченого дружнього братського суспільства. Такі репорти дуже приємно ( і корисно) читати. 

В 07.04.2025 в 16:12, MrHaze сказал:

Я пока не браконьерствую,щас нерест и рыбинспекция шерстит озеро пиздец. 

Та вставлю 5 копійок) якщо зайві, світ підшліфує)

Коли мені пощастило наприкінці 2022 року виїхати зпочатку до Польщі, в потім до Німеччини, я через деякий час, побувавши в місцевих так чи інакше диких місцях, побачив що природу тут захищають! стілтки видів тут існує! Ібагатокого дав Бог побачити. В декотрих і зловити та з'їсти. Та то вже зовсім інша історія)

Я за браконьєрство. Відчуйте, зрозумійте, браття, природу! Закликаю. І , може, схаменіться)

П.С. можливо, наш бро @MrHaze мав на увазі чесно і скромно взяти частину цього світу собі і близьким..))

Почав за здравіє, скінчив за упокій. Сорян накрило трохи 

:448380246_50:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

50 минут назад, ROMANKLIM сказал:

Бро @Mecheniy, вже в котре помічаю, ти справжній поціновувач краси. :drujba:

Безумовно бро! Краса дарує спокій)) Я насправді вдячний всесвіту, що в мене є функція кайфувати сильно від атмосфери, дуже тонко відчуваю її завжди. Красиві пейзажі і т.п.

Зараз в другий Сталкер рубаюсь, то там теж дуже багато атмосфери, і дуже схоже на наш сучасний жовтень. Особливо з аномаліями)))

Короче треба вміти викупати прості речі та насолоджуватися їми! Іноді, спостерігання за пчолами на квітнику може навіть бути центром медитації і спокою

Можна навіть забути хто ти і звідки, бо в цей момент є тільки квіти, пчоли, сонце. Ну я образно маю на увазі забути, думаю, хто практикував медитацію та зупинку внутрішнього діалогу зрозуміють про що я) 

Дяка за позитив бро:1858993530_Frends50:

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

В 24.04.2025 в 18:23, MrHaze сказал:

Афигенский тречара:yes:

Братюнь, заздрю тобі, звичайно, білою, що маєш всі ці вібрації..:respect::380488283_50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Только что, ROMANKLIM сказал:

Братюнь, заздрю тобі, звичайно, білою, що маєш всі ці вібрації..:respect::380488283_50:

Треба ж за щось триматися в цьому світі...інакше я напевно і не можу, стільки всього такого, через що здається я не хотів би і жити))) але тримаюсь все ж таки за те, заради чого завжди хотілося жити і що надихало.

А взагалі медитація та зупинка внутрішнього діалогу дуже корисна річ, і ніколи не пізно почати) навіть на 10 секунд ні про що не думати - не просто, але можливо, і це вже результат)

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

В 13.07.2025 в 14:12, MrHaze сказал:

Отличная песня с казантипа...кто не танцует то Филип Киркоров))) кто помнит?

Хуяси! Братюнь данке за флоу-бєктріп-снепшот

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

@ROMANKLIM дякую за приятные слова старина =)

Ты добряк сразу чувствуется,побольшеб таких на форуме.

А рыбку я на маленький кусок сетки маме на юшку ловил,там пару кил получалось не более,а я веган уже лет 7 примерно жалко мне животных и птиц,и рыб,на одних кашах сижу с сырком =) ну точнее не веган а вегатерианец,сыр и неоплодотворенные яйца кушаю,не знаю почему веганы себе в этом отказывают,никтож не умирает,странные.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

4 часа назад, Mecheniy сказал:

Безумовно бро! Краса дарує спокій)) Я насправді вдячний всесвіту, що в мене є функція кайфувати сильно від атмосфери, дуже тонко відчуваю її завжди. Красиві пейзажі і т.п.

:drujba:повністю співпадає відчуття.

Короче треба вміти викупати прості речі та насолоджуватися їми!

То є так, дядьку, то є так)

Іноді, спостерігання за пчолами на квітнику може навіть бути центром медитації і спокою

Саме так одного разу і було. Біля них в особливому місці посидів і крутануло в середині, таке зачепило..

Можна навіть забути хто ти і звідки

Це для мене окремий досвід. Почалося, коли з'явилася в мене собака. Ми часто гуляли на природі. Один з нас дуже часто дуже напалений) Одного разу гуляючи з собакою знайомою лісопосадкою в моменті зловив себе на відчутті "а де я?:)" через їх хвильку згадав і зорієнтувався. Але.. надалі частіше опинявся в подібній ситуації. Одного разу попросив кєнта допомогти по будові. Шось покурили.. стою пиляю щось  ручною пилкою. І тут відчуття:хтось зліва шевелиться, працюєте шось.. та хто? Знаючи це явище, спеційно намагаюся отримуати увагу як є, без паніки, без метушні. Хай прийде.. і так довго. Вже аж занадто. І тільки конкретно згодом одупливсь що то кєнт будує поряд)

Дяка за позитив бро:1858993530_Frends50:

Тож взаємне 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

А взагалі медитація та зупинка внутрішнього діалогу дуже корисна річ, і ніколи не пізно почати) навіть на 10 секунд ні про що не думати - не просто, але можливо, і це вже результат)

Дякувати Джа, іноді, можна сказати регулярно, так чи інакше приходить, дається, я опиняюся там.. загалом спонтанно. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, MrHaze сказал:

@ROMANKLIM дякую за приятные слова старина =)

Дякую за нові знайомства, історії в цій цікавій темі

Ты добряк сразу чувствуется,побольшеб таких на форуме.

Так. Нас буде більше!

А рыбку я на маленький кусок сетки маме на юшку ловил,там пару кил получалось не более,а я веган уже лет 7 примерно жалко мне животных и птиц,и рыб,на одних кашах сижу с сырком =) ну точнее не веган а вегатерианец,сыр и неоплодотворенные яйца кушаю,не знаю почему веганы себе в этом отказывают,никтож не умирает,странные.

Красава і респект. Я сам такий. Останнім часом і яйця в магазі рідко купую.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, ROMANKLIM сказал:

Я сам такий.

И тебе респекты,много =)

Поделиться сообщением

ВАу прикольні гарного покуру

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...