Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта Всі вже мабуть бачили відео від GreenPower на нашому форумі, де вони показують, як їх чудова лампа LED на 240 вт світить 30 000 люксів, а днат 600 вт видає всього лише 25 500 люксів, тобто менше на 15% приблизно. Хто відоса не бачив - ознайомтесь: Так от, я подумав, що щось тут не так, взяв рулетку, ввімкнув свій днат 600 вт і о диво! Виявляється, що на заявленій відстані днат 600 видає не 25к люкс, а чомусь аж 86 000 люкс, тобто майже в 3 рази більше, ніж їх заявлена лампа LED на 240 вт. Висновки робить самі, як то кажуть... Не знаю, чому не можна порівняти днат 250 і лед 240. Може тому що там буде кількість люменів близька по числам, а ціна на лед світильник в 3 рази вища за комплект днат? 🤔 НУ і тоді можна було б написати, хоч лед і дорожче, але холодніше і має більш широкий спектр чи ще якісь там плюси його... Хоча за спектр теж не можна писати, а то якщо хтось візьме і спектрометром перевіре... 😁 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта А, забув, ось пруф від мене. Не зручно сфоткать так щоб і днат було видно і всю рулетку повністю і телефон. так що якось так. Якщо не вірете, можу заморочитися з відео зробити вам. І це лампа в култубі, так що умови практично ті ж, що і на відео 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 219 Опубликовано: 19 марта 5 минут назад, Shajtan сказал: А, забув, ось пруф від мене. Не зручно сфоткать так щоб і днат було видно і всю рулетку повністю і телефон. так що якось так. Якщо не вірете, можу заморочитися з відео зробити вам. І це лампа в култубі, так що умови практично ті ж, що і на відео Треба ж не телефоном міряти а спец датчиком. У мене є два люксметри вони показують приблизно однаково, а два телефони одного виробника показують в два рази різні цифри між собою. Грінпава наче нормальні чуваки, користуються не тільки моєю пошаною а і інших форумчан. Особисто мені давали дуже гарні поради щодо вирощування, може десь і є певний крінж з просуванням та скоріше це із за бажання розвивати нашу тему, ну імхо звичайно. @GreenPowerINua Привіт бро. Питав тебе у паралельній гілці про сумісність таблиць GE (GHE) щодо флори, та ін адвансів. Залітай в темки Питання-Відповідь, Репорти новачків - людям потрібні поради, це найліпша реклама продукту буде, знати що його виробляють люди які в цьому розбираються. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта 1 минуту назад, CannabisDoomOcculta сказал: Треба ж не телефоном міряти а спец датчиком. Глянь відео, вони використовують програму на мобільному телефоні для вимірювання. Я повторив експеримент 2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: Грінпава наче нормальні чуваки, користуються не тільки моєю пошаною а і інших форумчан. от тому в мене і закралось питання навіщо вони так дурять у відео Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 193 Опубликовано: 19 марта 28 минут назад, Shajtan сказал: Глянь відео, вони використовують програму на мобільному телефоні для вимірювання. Я повторив експеримент от тому в мене і закралось питання навіщо вони так дурять у відео Привіт Бро ! А ти на яблуко прогу встановлював чи ні ? Десь я натикався на експерименти (при чому не однократно ) порівнювали яблуко з професійними приладами так от там покази були дуже схожі ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта 2 минуты назад, lenyaelectric сказал: Привіт Бро ! А ти на яблуко прогу встановлював чи ні ? Десь я натикався на експерименти (при чому не однократно ) порівнювали яблуко з професійними приладами так от там покази були дуже схожі ! ні, андроїд. Але навіть, якщо в них яблуко було, то не може бути різниці яблук-андроїдів в 3 рази. До того ж на самій упаковці від лампи вказано десь 90 000 люменів вона видає, тому на відстані 53 см цілком можливо отримати 80к люксів 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта Я не хочу казати, що пробукція грінпаер якась погана. До їх ламп питань немає. є питання до фейкових показників у відео от і все 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 193 Опубликовано: 19 марта 2 минуты назад, Shajtan сказал: ні, андроїд. Але навіть, якщо в них яблуко було, то не може бути різниці яблук-андроїдів в 3 рази. До того ж на самій упаковці від лампи вказано десь 90 000 люменів вона видає, тому на відстані 53 см цілком можливо отримати 80к люксів Бро може і в 3 рази бути різниця в мене старенький самсунг та яблуко десь в 2 - 3 рази відрізняєтся ! Я питиання задав не в захист ламп )) Я збираю інфу та її систематизую про безпосередньо вимірювання в домашніх умовах ) Так от побачив тастало цікаво !) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 219 Опубликовано: 19 марта 1 час назад, Shajtan сказал: Глянь відео, вони використовують програму на мобільному телефоні для вимірювання. Я повторив експеримент ну поки щось бажання не має дивитися, а от побалакать можемо)) ну конва зрозуміла. 1 час назад, Shajtan сказал: от тому в мене і закралось питання навіщо вони так дурять у відео 29 минут назад, Shajtan сказал: Я не хочу казати, що пробукція грінпаер якась погана. Так о чому тоді окрема тема? під відео можна було б посудачить хай відповідають, і на ютубі в т.ч. Особисто я також за чіткість і гласність, та якщо у цьому не було злого задуму то і балакать ні про що... ну разве що про те що під питанням достовірність досліду) Мені подобається по світлу канал @Synthetic_Sol також земляки з Specled-store, там хлопець прям копає і дивиться у корінь. Наче раніше і заїхати можна було, не знаю чи є зараз куди можна прийти глянуть лампи та побалакать... В принципі в місті буваю. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта 1 час назад, lenyaelectric сказал: Бро може і в 3 рази бути різниця в мене старенький самсунг та яблуко десь в 2 - 3 рази відрізняєтся ! Я питиання задав не в захист ламп )) Я збираю інфу та її систематизую про безпосередньо вимірювання в домашніх умовах ) Так от побачив тастало цікаво !) сфоткав на мобілу яблучний планшет - 72600 люкс. Трохи різниця є. на 10% десь 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта 54 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: ну поки щось бажання не має дивитися, а от побалакать можемо)) ну конва зрозуміла. Так о чому тоді окрема тема? під відео можна було б посудачить хай відповідають, і на ютубі в т.ч. Особисто я також за чіткість і гласність, та якщо у цьому не було злого задуму то і балакать ні про що... ну разве що про те що під питанням достовірність досліду) Мені подобається по світлу канал @Synthetic_Sol також земляки з Specled-store, там хлопець прям копає і дивиться у корінь. Наче раніше і заїхати можна було, не знаю чи є зараз куди можна прийти глянуть лампи та побалакать... В принципі в місті буваю. під відео написав, поки ніхто не відповів. Просто підняв тему, бо вважаю таке варто обговорити на форумі. НУ і тема порівняння ледів і днатів завжди актуальна. Я юзаю днати і з радістю перейшов би на леди, якби вони коштували не так дорого і якби реально давали ті показники, що обіцяють торговці 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта НУ і я спеціально тему у Флудилці створив, щоби просто гомоніти, не хочу привертати прям сильно увагу до цієї теми, бо щоби там не побачив я в відео і своїй реальності, гадаю це ніяк не вплине на вже створений імідж грінпавер і їх ламп 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 484 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта Да все правильно Шайтан,если наебуют надо разоблачать! 3 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта 1 минуту назад, MrHaze сказал: Да все правильно Шайтан,если наебуют надо разоблачать! вважаю, що на відео повинно бути видно, яку саме лампу вони вкручують в цоколь комплекту днат, бо що 25, що 400, що 600 вт в певних фірм одного розміру. Ну і треба, щоби лампа розігрілась, бо, якщо тільки увімкнути днат 600, то на такій відстані як раз і покаже ті цифри, що на відео. А якщо заміри робити через 10 хвилин, то цифри будуть вище. А для цього треба відос на перемотці монтувати або стрім проводити 😁 Коротше, треба незалежних тестувальників. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 219 Опубликовано: 19 марта Кинув пруфи у відповідну гілку що 120 Вт лед борд Краще 600 Втного дната 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 395 Опубликовано: 20 марта Эти клоуны не первый год на форуме лохов ищут, пора бы уже кикнуть с форума 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 311 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 марта 2 часа назад, UnknownGrower83 сказал: Эти клоуны не первый год на форуме лохов ищут, пора бы уже кикнуть с форума ну от бачиш, з тобою не всі погодяться, наприклад @CannabisDoomOcculta намагається їх всіляко оправдати і відбити мої претензії до правдивості відоса (про який ця тема). Так що просто забанить за те що вони роблять фейкові добрива і при цьому говорять, що вони роблять фейки, то це такої (я не знаю як зараз в них питання з добривами, чи вони свої придумали, чи й надалі підробками займаються). А от за світло поки на чисту воду не вивели... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 322 Опубликовано: 21 марта Просто забей, уже весь форум знает что это на*балово которое кто то прикрывает..... или прикрывал.... И не как по другому это не назовёшь, описание товаров как у оригинала а состав другой......и мелким шрифтом написано на банке что это их копия....да там прочитать на почте смогли бы люди со зрением 1 или с увеличительным стеклом ))) А где же инфа на сайте ? аааа она тоже на самом не видном месте и супер мелким шрифтом.....)) В общем их сайт раньше очень сильно напоминал мне, какой то магазин АТБ со своей сырковой массой под видом сыра или договор аренды земли от мошенников..... Сейчас они умнее и хитрее сделали, а раньше всё выглядело как дешевая наглая подделка..... У них среди продавцов удобрений самый негативный коммент, на один хороший приходиться 10-20 негативных, по этому популярность за свои дела они получили.... Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас