Перейти к публикации

Нас, здається, надурили ​🤔​ (GreenPower та їх відео про LED лампи)

Рекомендованные сообщения

Всі вже мабуть бачили відео від GreenPower на нашому форумі, де вони показують, як їх чудова лампа LED на 240 вт світить 30 000 люксів, а днат 600 вт видає всього лише 25 500 люксів, тобто менше на 15% приблизно.

Хто відоса не бачив - ознайомтесь:

Так от, я подумав, що щось тут не так, взяв рулетку, ввімкнув свій днат 600 вт і о диво! Виявляється, що на заявленій відстані днат 600 видає не 25к люкс, а чомусь аж 86 000 люкс, тобто майже в 3 рази більше, ніж їх заявлена лампа LED на 240 вт. Висновки робить самі, як то кажуть...

Не знаю, чому не можна порівняти днат 250 і лед 240. Може тому що там буде кількість люменів близька по числам, а ціна на лед світильник в 3 рази вища за комплект днат? 🤔

НУ і тоді можна було б написати, хоч лед і дорожче, але холодніше і має більш широкий спектр чи ще якісь там плюси його...

Хоча за спектр теж не можна писати, а то якщо хтось візьме і спектрометром перевіре... 😁

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• Shajtan changed the title to Нас, здається, надурили ​🤔​ (GreenPower та їх відео про LED лампи)

А, забув, ось пруф від мене. Не зручно сфоткать так щоб і днат було видно і всю рулетку повністю і телефон. так що якось так. Якщо не вірете, можу заморочитися з відео зробити вам.

IMG_3717.thumb.JPG.e33f249c1f4b69bf8e005876c9dd54d1.JPG

І це лампа в култубі, так що умови практично ті ж, що і на відео

• Like +1 2

Поделиться сообщением

5 минут назад, Shajtan сказал:

А, забув, ось пруф від мене. Не зручно сфоткать так щоб і днат було видно і всю рулетку повністю і телефон. так що якось так. Якщо не вірете, можу заморочитися з відео зробити вам.

IMG_3717.thumb.JPG.e33f249c1f4b69bf8e005876c9dd54d1.JPG

І це лампа в култубі, так що умови практично ті ж, що і на відео

Треба ж не телефоном міряти а спец датчиком. У мене є два люксметри вони показують приблизно однаково, а два телефони одного виробника показують в два рази різні цифри між собою.  Грінпава наче нормальні чуваки, користуються не тільки моєю пошаною а і інших форумчан. Особисто мені давали дуже гарні поради щодо вирощування, може десь і є певний крінж з просуванням та скоріше це із за бажання розвивати нашу тему, ну імхо звичайно.

@GreenPowerINua Привіт бро. Питав тебе у паралельній гілці про сумісність таблиць GE (GHE) щодо флори, та ін адвансів. Залітай в темки Питання-Відповідь, Репорти новачків - людям потрібні поради, це найліпша реклама продукту буде, знати що його виробляють люди які в цьому розбираються.

Поделиться сообщением

1 минуту назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Треба ж не телефоном міряти а спец датчиком.

Глянь відео, вони використовують програму на мобільному телефоні для вимірювання. Я повторив експеримент

2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Грінпава наче нормальні чуваки, користуються не тільки моєю пошаною а і інших форумчан.

от тому в мене і закралось питання навіщо вони так дурять у відео

Поделиться сообщением

28 минут назад, Shajtan сказал:

Глянь відео, вони використовують програму на мобільному телефоні для вимірювання. Я повторив експеримент

Привіт Бро ! А ти на яблуко прогу встановлював чи ні  ? Десь я натикався на експерименти (при чому не однократно ) порівнювали яблуко з професійними  приладами так от там покази були дуже схожі !

Поделиться сообщением

2 минуты назад, lenyaelectric сказал:

Привіт Бро ! А ти на яблуко прогу встановлював чи ні  ? Десь я натикався на експерименти (при чому не однократно ) порівнювали яблуко з професійними  приладами так от там покази були дуже схожі !

ні, андроїд. Але навіть, якщо в них яблуко було, то не може бути різниці яблук-андроїдів в 3 рази.

До того ж на самій упаковці від лампи вказано десь 90 000 люменів вона видає, тому на відстані 53 см цілком можливо отримати 80к люксів

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Я не хочу казати, що пробукція грінпаер якась погана. До їх ламп питань немає. є питання до фейкових показників у відео от і все

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Shajtan сказал:

ні, андроїд. Але навіть, якщо в них яблуко було, то не може бути різниці яблук-андроїдів в 3 рази.

До того ж на самій упаковці від лампи вказано десь 90 000 люменів вона видає, тому на відстані 53 см цілком можливо отримати 80к люксів

Бро може і в 3 рази бути  різниця в мене старенький самсунг та яблуко десь в 2 - 3 рази відрізняєтся ! Я питиання задав не в захист ламп )) Я збираю інфу та її систематизую про  безпосередньо вимірювання в домашніх умовах ) Так от побачив тастало цікаво !)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

ну поки щось бажання не має дивитися, а от побалакать можемо)) ну конва зрозуміла.

1 час назад, Shajtan сказал:

29 минут назад, Shajtan сказал:

Я не хочу казати, що пробукція грінпаер якась погана.

Так о чому тоді окрема тема? під відео можна було б посудачить хай відповідають, і на ютубі в т.ч.  Особисто я також за чіткість і гласність, та якщо у цьому не було злого задуму то і балакать ні про що... ну разве що про те що під питанням достовірність досліду)

Мені подобається по світлу канал @Synthetic_Sol також земляки з Specled-store, там хлопець прям копає і дивиться у корінь. Наче раніше і заїхати можна було, не знаю чи є зараз куди можна прийти глянуть лампи та побалакать... В принципі в місті буваю.

Поделиться сообщением

1 час назад, lenyaelectric сказал:

Бро може і в 3 рази бути  різниця в мене старенький самсунг та яблуко десь в 2 - 3 рази відрізняєтся ! Я питиання задав не в захист ламп )) Я збираю інфу та її систематизую про  безпосередньо вимірювання в домашніх умовах ) Так от побачив тастало цікаво !)

сфоткав на мобілу яблучний планшет - 72600 люкс. Трохи різниця є. на 10% десь

image.thumb.png.e4891d29c1a0748976d8b11c98e1e56c.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

54 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

ну поки щось бажання не має дивитися, а от побалакать можемо)) ну конва зрозуміла.

Так о чому тоді окрема тема? під відео можна було б посудачить хай відповідають, і на ютубі в т.ч.  Особисто я також за чіткість і гласність, та якщо у цьому не було злого задуму то і балакать ні про що... ну разве що про те що під питанням достовірність досліду)

Мені подобається по світлу канал @Synthetic_Sol також земляки з Specled-store, там хлопець прям копає і дивиться у корінь. Наче раніше і заїхати можна було, не знаю чи є зараз куди можна прийти глянуть лампи та побалакать... В принципі в місті буваю.

під відео написав, поки ніхто не відповів. Просто підняв тему, бо вважаю таке варто обговорити на форумі. НУ і тема порівняння ледів і днатів завжди актуальна. Я юзаю днати і з радістю перейшов би на леди, якби вони коштували не так дорого і якби реально давали ті показники, що обіцяють торговці

• Like +1 3

Поделиться сообщением

НУ і я спеціально тему у Флудилці створив, щоби просто гомоніти, не хочу привертати прям сильно увагу до цієї теми, бо щоби там не побачив я в відео і своїй реальності, гадаю це ніяк не вплине на вже створений імідж грінпавер і їх ламп

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Да все правильно Шайтан,если наебуют надо разоблачать!

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, MrHaze сказал:

Да все правильно Шайтан,если наебуют надо разоблачать!

вважаю, що на відео повинно бути видно, яку саме лампу вони вкручують в цоколь комплекту днат, бо що 25, що 400, що 600 вт в певних фірм одного розміру. Ну і треба, щоби лампа розігрілась, бо, якщо тільки увімкнути днат 600, то на такій відстані як раз і покаже ті цифри, що на відео. А якщо заміри робити через 10 хвилин, то цифри будуть вище. А для цього треба відос на перемотці монтувати або стрім проводити 😁

Коротше, треба незалежних тестувальників. :flagdja:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Эти клоуны не первый год на форуме лохов ищут, пора бы уже кикнуть с форума

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, UnknownGrower83 сказал:

Эти клоуны не первый год на форуме лохов ищут, пора бы уже кикнуть с форума

ну от бачиш, з тобою не всі погодяться, наприклад @CannabisDoomOcculta намагається їх всіляко оправдати і відбити мої претензії до правдивості відоса (про який ця тема). Так що просто забанить за те що вони роблять фейкові добрива і при цьому говорять, що вони роблять фейки, то це такої (я не знаю як зараз в них питання з добривами, чи вони свої придумали, чи й надалі підробками займаються). А от за світло поки на чисту воду не вивели...

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Просто забей, уже весь форум знает что это на*балово которое кто то прикрывает..... или прикрывал....

И не как по другому это не назовёшь, описание товаров как у оригинала а состав другой......и мелким шрифтом написано на банке что это их копия....да там прочитать на почте смогли бы люди со зрением 1 или с увеличительным стеклом )))  А где же инфа на сайте ? аааа она тоже на самом не видном месте и супер мелким шрифтом.....)) 
В общем их сайт раньше очень сильно напоминал мне, какой то магазин АТБ со своей сырковой массой под видом сыра или договор аренды земли от мошенников.....

Сейчас они умнее и хитрее сделали, а раньше всё выглядело как дешевая наглая подделка.....

У них среди продавцов удобрений самый негативный коммент, на один хороший приходиться 10-20 негативных, по этому популярность за свои дела они получили....

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...