Перейти к публикации

Топові Брідери Мають Нас за Дурнів?

Рекомендованные сообщения

Вітаю брази!

Я як завжди люблю пошаритись в своєму улюбленому Ютубі і тут натрапляю на цікаве відео. Автор немало каналу (Pigeons420 - 110к підписників) по нашій темі випустив ролик в якому показує рамси в мережі Х (він же твітер) головного брідера з сідбанку Squer One Genetics з іншими сідбанками.

Суть претензії полягає в тому, що відомі американські бренди такі як LIT Farms, Ethos Genetics, Happy Valley Genetics, Umami Seeds використовують фото одних і тих же сортів тільки під різним кутом і називають їх різними іменами, тобто різними генетиками.

Ми як покупці тої чи іншої генетики в першу чергу сприймаємо товар по фото. Чим красивіші фото шишок - тим вище шанс придбати. Думаю нічого нового тут нема і це не стосується тільки ганджі. Але коли брідери ведуть таку брудну гру - виникає багато питань і сумнівів. А чи справді я купую те що заявлено?

Коротше всім кому цікаво - раджу глянути відео з пруфами. Відео на англійській мові, хто не розуміє - можна включити автоматичний перекладач в налаштуваннях. Мир :rasta_peace:

https://youtu.be/GDGB_CUUkKM?si=CnJqeM3tfLx1ifqt

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 6
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 12:32, Legend777 сказал:

А чи справді я купую те що заявлено?

Показать больше  

Спробую пояснити, чому так може відбуватися, бо сам займаюся, якщо можна так назвати, створенням насіння канабісу багато років. І от що я вам скажу. Не знаю ,як там у тих виробників насіння з потужностями для вирощування. Ну ось по собі суджу, що кущі, котрі ростиш на насіння ЗАВЖДИ будуть виглядати гірше від сенсиміли, бо:

1. Насіння бере на себе потенціал і шишки ростуть не в квіти, а в насіння.

2. Запилення шишок відбувається набагато раніше, аніж кількість цвіту досягне свого піку, отже бошки будуть набагато менші.

3. Фотки крупним планом рослин з насінням виглядають набагато гірше. Це не щільні бошки ,а якась розпушена шишка з насінням, що стирчіть з неї.

Робимо висновки, що фоткать рослини котрі дають насіння не варіант. А вирощувати спеціально для кожного сорту окремі рослини (а бажано кілька рослин на кожен сорт) - це трата потужностей, грошей і часу (краще цей потенціал направити, щоб виростити ще якийсь сорт на насіння.

Тому, можливо, не на всі сорти є можливість зробити фотки саме з тої ялини, яка заявлена в паспорті. І вони роблять фотки схожих за генетикою сортів (наприклад).

А як @Legend777 написав:

В 21.03.2025 в 12:32, Legend777 сказал:

Чим красивіші фото шишок - тим вище шанс придбати.

Показать больше  

то виходить з задачею вони справляються 😊

І давайте чесно. Якщо на фоткі товару одна рослина а виросте зовні інша, але по смаку, ефекту, потенціалу і т.п. все буде як по паспорту, то чи ми засмутимося?

Гадаю 99% людей навіть не подумає висловити претензії, що все зашибісь, але їх ялина не дуже схожа на фотку з сайту.

Тому ІМХО, відос в темі створено тупо для хейту/хайпу/срачу. Толку з нього 0. Тому що немає фактів, що нас обдурюють саме з насінням. 

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 13:27, Shajtan сказал:

Тому ІМХО, відос в темі створено тупо для хейту/хайпу/срачу. Толку з нього 0. Тому що немає фактів, що нас обдурюють саме з насінням. 

Показать больше  

Толку здесь очень много......на пример как лайфхак для будущих продавцов орехов. 

Мне кажется ты не верно понял автора темы, он имел ввиду не то как выглядит одна и та же генетика в разных состояниях или условиях а то, как одну и ту же генетику называют 5-ю разными названиями.....

Хороших видос.....как то я любил общаться с одним бридером, который на покупку орехов влил не один десяток зелени.....он всё гнался за той самой сильной генетикой, пытался всё её найти.....потратив на орехи 30к+ зелёных, через 5 лет общения он мне сказал, что самая сильная для него - легендарная со всех учебников и старая как бивень мамонта, всем известная генетика СКАНКА.....

Изменено пользователем Michman
  • Like +1 3
  • Джа Пре +1 2

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

еще как вариант подрядчики которые делают сайт для сидбанка не заморачиваются с фотками

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 13:27, Shajtan сказал:

Не знаю ,як там у тих виробників насіння з потужностями для вирощування.

Показать больше  

Я можу прояснити)

Після сбору та обробки горіхів робиця тестовий гров як мінімум 20 рослин щоб побачити справжній результат і  було чим відповідати на фіт бек!
ще роздають тестіровщікам обов’язково 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 14:16, Michman сказал:

потратив на орехи 30к+ зелёных,

Показать больше  

ти сам це вигадуеш?нема такої генетікі супер сканк,е Skunk#1 , все решта проізводні гібріди!

це мабуть один з тих бридерів що пішли з форума) він шо на ерос 30 к витратив)

4E397D55-1594-42FC-AE38-72A582C8A879.jpeg

• Like +1 4
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 15:15, JahVibes сказал:

ти сам це вигадуеш?нема такої генетікі супер сканк,е Skunk#1 , все решта проізводні гібріди! це мабуть один з тих бридерів що пішли з форума) він шо на ерос 30 к витратив)

Показать больше  

да то сказочный он ещё и не такое выдумает)

• Джа Пре +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

ти сам це вигадуеш?нема такої генетікі супер сканк,е Skunk#1 , все решта проізводні гібріди!

Показать больше  

То-місцевий юнга... в нього запаморочення...

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 21:15, Neverminder сказал:

То-місцевий юнга... в нього запаморочення...

Показать больше  

то какаша в котрую вступил перед тем как садится в машину ,даже если отшкребёшь всё равно запах останется бро) не когда с ним не вступай   в диалог подставит даже к бабке не ходи кацап клятый)сказочник ,уже не раз был из за него в бане)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Показать больше  

Это бридер с нашего форума, которого вы все знаете....

Ты мне за какие то упоминания писала, что я мучу воду.......сейчас как змея ехидная, наводишь вонь.

Теперь ваш круг обиженных каждое слово перепроверяют......я не мастер генетики и то что я, что то назвал не совсем правильно, не даёт тебе права вонять и выдумывать что то про меня. 

Раздают админки кому попало.....

Изменено пользователем Michman
  • Like +1 1
  • Не понравилось 2

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

Фу

• Не понравилось 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 21.03.2025 в 15:27, kostia сказал:

да то сказочный он ещё и не такое выдумает)

Показать больше  
  В 22.03.2025 в 03:48, kostia сказал:

то какаша в котрую вступил перед тем как садится в машину ,даже если отшкребёшь всё равно запах останется бро) не когда с ним не вступай   в диалог подставит даже к бабке не ходи кацап клятый)сказочник ,уже не раз был из за него в бане)

Показать больше  

Не выдержал ты бедняга..... надеюсь опять не начнёшь всем админам рассказывать, что я полез в твой огород ) 

А то ты любитель, наебать и жертву строить ) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@Shajtan заметь добавилась обиженная ехидная змея, которая по развитию не отстаёт от Кости и занимается тем же..... я бы хотел заметить, что мне не интересно даже смотреть в сторону этих врущих ехидных личностей..... но это не как не отменяет правила фору....здесь ситуация как с Кацапами.....не какие договоры не работают (( 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 08:48, Michman сказал:

я люблю писать враки очень) и не кто мне не указ)))

Показать больше  

сывортку правд видно надыбал))) или как в сериале ковтнув с пузыря по ошибке кацапид)))

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 09:52, kostia сказал:

сывортку правд видно надыбал))) или как в сериале ковтнув с пузыря по ошибке кацапид)))

Показать больше  

Тебе бы вакцину против пиздоболия..... цены бы тебе, не было бы....) 

Напомни чьи это слова ?  это к слову про пиздаболие.....

я тебя уже в игнор поставил так что это последние слова что от меня слышишь придурь)) я и сейчас разделяю) страшно стало что выйду и все узнают какой мичман от которого уходят бридеры с форума)так что занырни поглубже в ту клоаку что вы родиной орки зовёте и не отсвечивай

• Like +1 1

Поделиться сообщением

какаша

Показать больше  

Уже 3 предупреждение в этом месяце бро...бан на 3 дня.

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 10:00, Michman сказал:

придурь)

Показать больше  

Тоже 3 предупреждение за месяц,бан на 3 дня бро.

• Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

@kostia @Michman Хлопці не сваріться будь-ласка, якщо прям через край забеньте один одного - нормальний інструмент.

Такі сварки тіки негатив для форума. 

В 22.03.2025 в 08:59, Michman сказал:

@Shajtan заметь добавилась обиженная ехидная змея, которая ..... занимается тем же.....

Показать больше  

Отут вимушений частково погодитись, почали з'являтись дивні дуже негативні коменти під моїми постами та постами інших форумчан, "высеры" підарською хорошо звучить. Також не додає Миру та Поваги на форумі. Думав навіть кой кого спить що це таке, та потім зрозумів що сенсу не має. Ото бан кращий варіант.

:drujba:

:rasta_peace:

• Like +1 1
  • Confused 1

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 08:59, Michman сказал:

@Shajtan заметь добавилась обиженная ехидная змея, которая по развитию не отстаёт от Кости и занимается тем же..... я бы хотел заметить, что мне не интересно даже смотреть в сторону этих врущих ехидных личностей..... но это не как не отменяет правила фору....здесь ситуация как с Кацапами.....не какие договоры не работают (( 

Показать больше  

це ти про кого пишеш?

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 13:49, Shajtan сказал:

це ти про кого пишеш?

Показать больше  

Перепрошую, оскільки це не ЛС а загальна тема то і я напишу, здається це пр чувака/чувачку у кого х№№ло на аватарке і періодично щось жостке. чи ні?  сьогодні бачив цей юзер переглядав мій профіль, та зараз вже не бачу нік-нейму, бо все посунулось.

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 15:04, CannabisDoomOcculta сказал:

Перепрошую, оскільки це не ЛС а загальна тема то і я напишу, здається це пр чувака/чувачку у кого х№№ло на аватарке і періодично щось жостке. чи ні?  сьогодні бачив цей юзер переглядав мій профіль, та зараз вже не бачу нік-нейму, бо все посунулось.

Показать больше  

так я в Мічмана питаю? Чи Мічман теж твій акк?

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 15:21, Shajtan сказал:

Чи Мічман теж твій акк?

Показать больше  

Офіційно заявляю у мене тільки один екаунт. інше по перше заборонено, по друге не повага до форума. Вибач бро, не хотів лізти у вашу бесіду, живу в Україні нерви геть розхитані, може дічку і пишу та бех переходів на особисте чи образи. ну а сер'йозно? я таке на днях бачив у стрічці тут на форумі прсото жесть, і вас куча адмінів онлайн, тіки до вечора видалили. боляче було дивитися

Поделиться сообщением

В 22.03.2025 в 15:27, CannabisDoomOcculta сказал:

Офіційно заявляю у мене тільки один екаунт. інше по перше заборонено, по друге не повага до форума. Вибач бро, не хотів лізти у вашу бесіду, живу в Україні нерви геть розхитані, може дічку і пишу та бех переходів на особисте чи образи. ну а сер'йозно? я таке на днях бачив у стрічці тут на форумі прсото жесть, і вас куча адмінів онлайн, тіки до вечора видалили. боляче було дивитися

Показать больше  

я просто не зрозумів, бо пропустив контекст. Я ні в якому резі не наїзжаю, типу "чого ти лізиш в нашу розмову". Просто уточнюю. До речі, Мічман не може відповісти, бо він потрапив знову в бан (це який раз 6? за цей рік 🤔)

В 22.03.2025 в 15:27, CannabisDoomOcculta сказал:

куча адмінів онлайн, тіки до вечора видалили. боляче було дивитися

Показать больше  

пиши в ЛС адмінам, якщо бачиш проблему, або сам ставай модером ,якщо хочеш долучитися до покращення життя форуму

Поделиться сообщением

Expand   Показать больше  

та він в мене давно в бані,бро)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@kostia @JahVibes @Neverminder прошу прощения что обидел или расстроил вас (( 

Всего вам наилучшего ) 

А я пойду работать и заниматься делом ) 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...