Neverminder 3 689 Опубликовано: 30 марта Вітаю шановне панство! Вирішив автоматизувати полив. Тим більше, багато короткочасних поливів кращі за разовий. Вихідні дані: Палатка 60*60*160 Світло 150Вт від @Castaman отаке: Вугільний фільтр,2 механічні таймери в розетку,вентилятор отакий: Насос отакий: Грунт отакий,5 літрів: Контролер отакий: Добрива отакі: Буду ростити на Advanced Nutriens від бро @kriss,самопальному кал-мазі за рецептом бро @ХаПаZz, радіафармі, гиматах у вигляді РОСТ. Натхнення взято звідси: Насіння Auto Lemon AK від бро @goodmaster. Базове завантаження: 14літрів компоту (МГБ 2/2/2 мл/1,5 л+2мл кал-маг+2 мл РОСТ 5.5.5+2 мл Б-52)*4,5л відстояної кранухи ррм 520 на сівших батарейках рН 6,2 Цикл: 6 поливів на добу по 15 хвилин. Насінина була укушена і занурена у відстояну воду з рівним рН (наче,6.2 в мене...): На наступний день насіння було посаджене. Одразу вмикнув автоматичний полив. Світло на 100% ( на Сонці ж диммера нема). 3-й день від сухої насінини,1 ДВК: ...Якшо уважно придивитися,то можна побачити трихоми 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 899 Опубликовано: 31 марта Рівного грову бро , хай результат порадує тебе ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 505 Опубликовано: 31 марта Ровного бро! Сам реверс последних несколько лет юзаю, это очень удобно и продуктивно 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 409 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 марта Успехов бро =) 1 ПРОДАМ УДОБРЕНИЕ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KI4R 66 Опубликовано: 31 марта Вітаю Бро! Хай все буде добре 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 689 Опубликовано: 31 марта В 31.03.2025 в 08:46, Яр13 сказал: Рівного грову бро , хай результат порадує тебе ! Показать больше Дякую,Бро! В 31.03.2025 в 10:51, KI4R сказал: Вітаю Бро! Хай все буде добре Показать больше Вітаю! Дякую,Бро! В 31.03.2025 в 10:37, MrHaze сказал: Успехов бро =) Показать больше Дякую,бро! В 31.03.2025 в 10:29, webmaster сказал: Ровного бро! Сам реверс последних несколько лет юзаю, это очень удобно и продуктивно Показать больше Дякую,бро! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 689 Опубликовано: 5 апреля Мої вітання,коллеги! 8 ДВК, 11 від сухої насінини рН 5,8 ррм 702. Рослина випила 4 літра компоту. Активний ріст почався відучора: 5 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 689 Опубликовано: 5 апреля Долив компота 4 літра рН 5,6 ррм 586 Зараз спробую створити табличку шо,скільки і чому я ллю/пирскаю на даному етапі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 241 Опубликовано: 5 апреля Ровного грова, бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 689 Опубликовано: 5 апреля 1-4 тиждень (формування корневої системи) Вода: відстояна крануха доведена електролітом до рН 6,2 ррм 250-270. Шо я даю Скільки Як вношу Чому я це роблю База Під корень щодня Мікра Джангл-джус 1мл/1,5л Азот (N) Радіафарм 1 мл/1,5л Азот в іншій формі+стимулятор корневої Гроу Джангл-джус 2 мл/1,5л Тріпарт – навіщо шоось вигадувати Блум Джангл-джус 2 мл/1,5л Тріпарт – навіщо шоось вигадувати Бустери Під корень щодня РОСТ 5:5:5 2 мл/1,5л Гумати,біота,ще одна форма азоту Б-52 2 мл/1,5л Вітамінки Пшикалки По листу щодня після вимкнення ламп Сульфат калію 100гр/1,5л. Отого 2 мл/1,5л(осмос краще) Стимулює «апетит» рослини Мегафол 2мл/л Файний бустер для лопухів (різномаїття азоту) Компот в параметрах: рН 5,7 – 6,1 ррм від 550 на перший тиждень – до 1000 на 4-й Можна починати кидати тапками В 05.04.2025 в 20:26, Uchastkoviy сказал: Ровного грова, бро) Показать больше Дякую,бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Verest 31 Опубликовано: 6 апреля Рівного грову і м'якого диму БроБуду спостерігати,теж хочу засвоїти цей метод вирощування 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 689 Опубликовано: 6 апреля В 06.04.2025 в 06:58, Verest сказал: Рівного грову і м'якого диму БроБуду спостерігати,теж хочу засвоїти цей метод вирощування Expand Показать больше Дякую,бро! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 689 Опубликовано: Понедельник в 11:18 Мої вітання,колеги! нарощувалась корнева,тож нічого цікавого не було. А,стигми не викинуло!!! Маю надію на повноцінну рослину))) 15 ДВК, 18 днів від сухої насінини 17ДВК, 21 день від сухої насінини Рослина випила 2,5 л компоту рН 6,1 ррм 536 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас