Перейти к публикации
  • 0

Уважаемые Планокуры, вопрос назрел на голяках...

Вопрос

В общем, после 5-6 граммов гаша остался нагар в бутылке, слышал такое курится,

но вот как правильно мутить это всё и будет ли толк? 

(Сам таким не занимался ещё, но курить ща нечего) 

Буду признателен за советы, всем Джа 🤙

IMG_20250411_190235.jpg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
3 часа назад, Mecheniy сказал:

Ага, а після водного ніяки бонги та косяки не беруть так сильно)

Вже на толері треба об'єми чистого диму саме з водного інакше не те) не знаю чому саме він навалює так сильно, жоден бонг мене так не навалявав ніколи. Хоча звісно, естетично краще, приємніше, але такого ефекту як від водного не було... А сухий чисто с пляшки, теж не передає як треба.

Косяки іноді люблю за процес в взагалі прикольно це - але ж, по ефекту виходить що через годину-півтори треба з мокрого докинутися) не дивлячись на те, що в косяк більше трави можна покласти. Думав колись купити собі скляний водний, але 1600 за таку приблуду в той час мені показалося занадто 

За маслаки, раніше теж курив їх постійно і беріг як золото, а потім мене від них нудити стало... Простіше вирощувати собі ніж курити оту нєфть))) и ефект не той і здоров'я не те. Нещодавно тільки спалив десь 6 водних засратих в зюзю... Думав берігти їх та потім зрозумів що якщо закінчиться ліпше нічого не курити ніж травитися їми)

І чомусь в мене коли смоляки в пятках лежали то вони ще менш пручіми ставали і більш як машинне масло просто, ще й тверде

Хоча колись маслаки мене дуже виручали, і перли нормас так. Позитивне враження колись було від них, бо на чистчках шкрєбнув і наче Джа, особливо якщо давно нічого не було) Але навчившись вирощувати, мене потім перестали вони перти і взагалі нудити почало від того запаху та смаку, приємного мало стало

В водному концентрат сильний, там як 50 грам абсенту шкрябнув 80оборотного і харош)) з шок ефектом. На рахунок пручості то сильно від трави залежить. Піднімав сорта що косяки як сіги курились, приємно рослабляєшся тілесно та з розумовим фокусуванням. А бувє шо дві тяги і всьо))

На мою думку якщо трава сильна то вона буде їбурити зі всього файно. А от чи вживати її з користю або з шкодою це вже вам вирішувати..

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
В 11.04.2025 в 20:01, MrHaze сказал:

По поводу бутылки... табак намочи спиртом и мокрым табаком сотри все масла,потом скури  

Та яким спиртом бро, ацетоном треба!

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 11.04.2025 в 20:16, Dobryj сказал:

Ну справедливости ради - нехуйно прёт 🤙

шо шо, а масла всегда раскумарят)))У нас на югах это так называют, снимают масла, и если есть слабая травка бадылевая ей даже лучше чем табаком, я не курящая сиги и для меня  табак через водный курить уже  верталеты)))шо на 5ую точку присаживаешься, но еще это все надо опустить, а как показывает практика, только начинаешь опускать, сразу кашель жосткий со слезами))

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...