JahVibes 1 286 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 сентября В 25.04.2025 в 21:30, БенЛаден сказал: Дякую, з мене аутист такий собі) На рахунок прикормки то в одне місце пішов брикет від шампіньонів. А так мінералку. Хіба куряка трішки наскребу і прикопаю.. Репорт оформлю в рамки з часом. Так що не сваріть:)) Дуже чекаємо бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 476 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 сентября Найс ростіфанчики, може не буде дощової осені, то і товстунчики дозріють 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 6 сентября 1 час назад, Shajtan сказал: Найс ростіфанчики, може не буде дощової осені, то і товстунчики дозріють Надіємся. На тиждень співають помірну погодку. Щоб така з місяць була півтора Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 18 сентября Набирають смоли потихенько) шайтан особливо жиріє) 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 476 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 сентября Пахне аж через монітор 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 26 сентября Шайтана чикнув. Ліпше синиця в руках чим цвіль в повітрі:) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 429 Опубликовано: 26 сентября З харвом бро! 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 26 сентября 10 минут назад, OldKyivHills сказал: З харвом бро! Пізніше опишу детально. В загалі є про що:) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 476 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 сентября Поздоровляю! Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 27 сентября 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 27 сентября І так. Пару слів про Шайтана. Сорт хороший. Рано зацвітає - швидко відцвітає. За місяць цвіту бачете результат. Думаю за півтора та хорошою погодою то більш менш визрів на заході. А так +-2 місяця до повного визрівання враховуючи дощі та качелі з погодою. По структурі. Густий і збитий сортец. Топав три рази за сезон і виявилось маловато. Був в місці середньо вітряному. Але не помогло в двох плотних шишах початок цвілі. Стігми висохші дали початок. Думаю дуже вчасто харванув. Тому на наступний сезон тим хто буде його садити "а я думаю що будуть і багато" важайте на наступні фактори. 1. Правильний і нещадящий топінг. 2. Вітряне та сонячне місце. Взагалі в горах десь то топ був би) В противному випадку набухнуть шишки і згниють(. По силі. Силушка у нас збалансована і в міру богатирська. Косячками попихувати та через вейпи саме то:) побачим що кінечна просушка заспіває. Але в цілому сорт не саде на жопу і мусара кожних 5 хв по вікнах не гатять в дощ:))) Аромат. Аромат мене до речі приємно здивував. Сканку процентів 10 від сили і більше земляного з нотками мяти та дерева і ще чогось. По інтенсивності то взагалі 2-3 з 10. Штину як такого немає. В загальному дам генетиці 9 смачних печеньок з 10) а по ціні якості то взагалі "накуй ті імпортні фасти за десятикратною націнкою" 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 27 сентября З Чарасом поки що ризикну. Можливо і переживе тиждень дощів:) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 429 Опубликовано: 27 сентября Гарних покурів бро! 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 28 сентября 19 часов назад, OldKyivHills сказал: Гарних покурів бро! Зазирнув до чарасів. Аромат до речі БомБезний! Ярко виражений квітково солоткий. Аж захтілось шишульку зірвати Там на майбутне щось CBD високо вмісне і ранне не планується? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 429 Опубликовано: 28 сентября 35 минут назад, БенЛаден сказал: Зазирнув до чарасів. Аромат до речі БомБезний! Ярко виражений квітково солоткий. Аж захтілось шишульку зірвати Там на майбутне щось CBD високо вмісне і ранне не планується? Поки що ні бро. Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 14 116 Опубликовано: 9 октября Харв трьох кущів що остались. Стійкості в них до плісняви зіро. За 6 днів дощової похмурої погоди згнили на 80%. Низи і дуже мелкі шишки вижили. Я ще прихворів в той час ніхуйово щоб законтролити плісняву((( "ето боль". Сорт бляха вкусний. На майбутне. Чим смирдючіші сорта тим довше виживають. Після сушки підведем остаточні результати. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 429 Опубликовано: 9 октября 22 минуты назад, БенЛаден сказал: Харв трьох кущів що остались. Стійкості в них до плісняви зіро. За 6 днів дощової похмурої погоди згнили на 80%. Низи і дуже мелкі шишки вижили. Я ще прихворів в той час ніхуйово щоб законтролити плісняву((( "ето боль". Сорт бляха вкусний. На майбутне. Чим смирдючіші сорта тим довше виживають. Після сушки підведем остаточні результати. Співчуваю бро, в цьому році погода жахлива, будемо чекати смоук репорт! 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения